- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.861
Sen ne zamandir burda üyesin kuzum?
Canim biraz da olsa iyimisin??Bendeee...
Noldu ki benim rossuma?Canim biraz da olsa iyimisin??
Canim bende bu yil katildim ocak ayinda.Sen ne zamandir burda üyesin kuzum?
He kuzum ya sadece squat değil mekik şınav hepsiyle uğraşıyorum ondan öyle dedim az önce aklını mı karıştırdım :)Insallah canim :) squat neyki?
İyiyim iyiyim atlatabilirimSesin solugun cikmiyr kuzum hayalet givi anca begeniosuniyimisin?
İyiyim canım saolun mcxxCanim biraz da olsa iyimisin??
Hayir hayir squat spor degil mi?He kuzum ya sadece squat değil mekik şınav hepsiyle uğraşıyorum ondan öyle dedim az önce aklını mı karıştırdım :)
Kendini iyi hissetmiyordu ..Noldu ki benim rossuma?
Iyilesmek icin ilk adim durumu kabullenmek ...İyiyim iyiyim atlatabilirim
İyiyim iyiyim atlatabilirim
Benim adam 7/24 evde ya bana dalasıyor işte kırık kafa :)Noldu ki benim rossuma?
AaaaaaaaaKendini iyi hissetmiyordu ..
Yaanii kuzum yarım çömelme hareketi kalça şekillendiriyo. Ben ağırlıkla yapıyorum büyütüyo ağırlık olunca :)))Hayir hayir squat spor degil mi?
Izinde mi? Biraz ciksin arkadaslariyla takilsin rahat biraksin benim kuzumu... seninde tadin tuzun olmayinca güldüren yokBenim adam 7/24 evde ya bana dalasıyor işte kırık kafa :)
:) dimi sabahtan beri öyleydi patlıyor iste bir yerde(;Kendini iyi hissetmiyordu ..
Ne izini kuzum yaa iki gün çalışıyor iki gün evde vardiyalı :)Izinde mi? Biraz ciksin arkadaslariyla takilsin rahat biraksin benim kuzumu... seninde tadin tuzun olmayinca güldüren yok
Yaanii kuzum yarım çömelme hareketi kalça şekillendiriyo. Ben ağırlıkla yapıyorum büyütüyo ağırlık olunca :)))
Sevgiliyken ayni evde yaşamanin hayalini kurariz; evliykende evden gitsin diye uğrasiriz..Benim adam 7/24 evde ya bana dalasıyor işte kırık kafa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?