- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #17.881
Ben sensiz kiminle ne konusim kiz
Napim kuzu balkonda elimde ayran oturuyorum :) sen napiyosun bakım var mı bı haberNapıyosun kuzuuu
Biliyorum çok sevildigimi ki
Immmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmah :)))
Eveett :))) bende korkarım kırmaktan ama beni kıran insanlara karşı biraz acımasızsım fikrimi düşünmeden söylerim kırar mıyım diye düşünmem. Kredisi tükenmiş olana karşı :))ortak yanimiz varmis bak
Arıyorum ara ara tavırsız konuşuyo kuzuu :) ama arkadaşları yanındaydı bakalım yalnız kalınca belli olur :))Napim kuzu balkonda elimde ayran oturuyorum :) sen napiyosun bakım var mı bı haber
Afiyet olsun kuzu bende belgesel izliyorum :) yılan :) çok severim akrepler yılanlar örümcekler :))Napim kuzu balkonda elimde ayran oturuyorum :) sen napiyosun bakım var mı bı haber
Bende aslinda düsüncelerimi hemen söyleyen biriydim evlendikten sonra esimin ailesine biraz dikkat ediyorum nasil söyledigimi. Bide ben vurdumduymazim :/ bazen hic sevmiyorum bu huyumu bazen de iyiki böyleyim diyorum insanina ve duruma bagliEveett :))) bende korkarım kırmaktan ama beni kıran insanlara karşı biraz acımasızsım fikrimi düşünmeden söylerim kırar mıyım diye düşünmem. Kredisi tükenmiş olana karşı :))
Sonra içim içimi yer demese miydim acaba diye ama tutamam dilimi :)
Afiyet olsunn yalnizmisinNapim kuzu balkonda elimde ayran oturuyorum :) sen napiyosun bakım var mı bı haber
Duzelicek bak görArıyorum ara ara tavırsız konuşuyo kuzuu :) ama arkadaşları yanındaydı bakalım yalnız kalınca belli olur :))
Bende severim canım izlemesini ama insanların onları taklit etmesine dayanamiyorumAfiyet olsun kuzu bende belgesel izliyorum :) yılan :) çok severim akrepler yılanlar örümcekler :))
Evet :)Afiyet olsunn yalnizmisin
Hımm seni tanımıyolar yanlış anlarlar diye tedbirdir belkide canım. İçgüdüsel olarak :)Bende aslinda düsüncelerimi hemen söyleyen biriydim evlendikten sonra esimin ailesine biraz dikkat ediyorum nasil söyledigimi. Bide ben vurdumduymazim :/ bazen hic sevmiyorum bu huyumu bazen de iyiki böyleyim diyorum insanina ve duruma bagli
:) inşallah kuzum benim :)Duzelicek bak gör
Ahh ah kuzum insanlarınki daha tehlikeliBende severim canım izlemesini ama insanların onları taklit etmesine dayanamiyorum
:) inşallah kuzum benim :)
Belgesel izlemeyi bende severim :)Afiyet olsun kuzu bende belgesel izliyorum :) yılan :) çok severim akrepler yılanlar örümcekler :))
Aynen öyle kuzum.Hımm seni tanımıyolar yanlış anlarlar diye tedbirdir belkide canım. İçgüdüsel olarak :)
Ömceek
Koyktun mu geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?