- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.521
Senden ailemden kimse önemli değil gulom kadındaki kocasından gevşeklik beni benden aldı akşam akşamÖyle yaparım canım. Zaten eşim kesin konuştu ilişkini kes yoksa telefonu kırarım dedi direk
Evet beni aradiginda çok ağlıyordu. Ben gelmeden önce otur düşün hemen gelme dedim tmm deei kapadi sonra aradi gelcem ama 2 gun kalip döncem kafamı toplamam lazım dediBunlar gercekten tartismis mi? Planli projeli gibi
Sen canını hiç sıkma aslida üzülür bak gelmiş geçmiş olsun de eşinizden alttan al biraz bı pislik için huzurunu kaçırma
Bide ben içindeyim olayların beni düşünSenden ailemden kimse önemli değil gulom kadındaki kocasından gevşeklik beni benden aldı akşam akşam
Cok ilgincler karili kocaliEvet beni aradiginda çok ağlıyordu. Ben gelmeden önce otur düşün hemen gelme dedim tmm deei kapadi sonra aradi gelcem ama 2 gun kalip döncem kafamı toplamam lazım dedi
Barıştık zaten ama baya bi laf yedim yani adamdan çok zoruma gitti bazı lafları o da sinirle söyledi işteSen canını hiç sıkma aslida üzülür bak gelmiş geçmiş olsun de eşinizden alttan al biraz bı pislik için huzurunu kaçırma
Kuzu olaylar biraz kurgu gibi geldi o çakal kadın ağlama numarasıyla seni etkilemiş benceEvet beni aradiginda çok ağlıyordu. Ben gelmeden önce otur düşün hemen gelme dedim tmm deei kapadi sonra aradi gelcem ama 2 gun kalip döncem kafamı toplamam lazım dedi
4 yıllık evliler çocuk yapmamışlar ya da olmuyor bana söylemedi bilmiyrum. Ama istemiyoruz biz seneye yapcaz dedi bana. Hayatları da genelde gezmek ile geçiyor hep cafelerde yiyip içiyorlar para sıkıntıları yokCok ilgincler karili kocali
Adam bunu başindan savmiş canim..Evli kız eminim ama kocası öyle çok kıskanç değil. O kadar yol parası veriyoz uzun kal gittiğine değsin demiş adam
Of of fenaBide ben içindeyim olayların beni düşün
Haklı ama kuzucum öyle düşün Kocabaşinada dile fazla üstüne gelmesin senin hamissin bide burda koskocamanBarıştık zaten ama baya bi laf yedim yani adamdan çok zoruma gitti bazı lafları o da sinirle söyledi işte
Tamam da canim , nerden geliyor bu değirmenin suyu..4 yıllık evliler çocuk yapmamışlar ya da olmuyor bana söylemedi bilmiyrum. Ama istemiyoruz biz seneye yapcaz dedi bana. Hayatları da genelde gezmek ile geçiyor hep cafelerde yiyip içiyorlar para sıkıntıları yok
Valla öyleyse de Allaha havale ettim canım ben saf duygularımla ona evimi açtım bu sıkışık zamanimda gidip ekstra eve alışveriş yaptım tavuktan kıymasına balığına kadar hepsini aldım her yeri gezdirdik ama eğer çıkarı varsa bunda Allah bilir artikKuzu olaylar biraz kurgu gibi geldi o çakal kadın ağlama numarasıyla seni etkilemiş bence
Aynen kuzum sen daha değerlisin unutma!Haklı ama kuzucum öyle düşün Kocabaşinada dile fazla üstüne gelmesin senin hamissin bide burda koskocaman. Var arkanda unutma
Adam böle rahatken paraya sıkışmazlar zaten tobe tobe adamı günaha sokuyolar bide4 yıllık evliler çocuk yapmamışlar ya da olmuyor bana söylemedi bilmiyrum. Ama istemiyoruz biz seneye yapcaz dedi bana. Hayatları da genelde gezmek ile geçiyor hep cafelerde yiyip içiyorlar para sıkıntıları yok
Eşi fabrikada çalışıyor boş zamanlarında elektrik döşemesi yapıyor inşaatlara bilgisayar oyunu oynayıp para kazanıyor. Aylık 4 milyar falan geçiyor ellerine. E çocuk falan yok onlar da geziyorTamam da canim , nerden geliyor bu değirmenin suyu..
Sagolun canlarımmm ❤❤❤Aynen kuzum sen daha değerlisin unutma!
Herşey tam canım bi eksik yokGülseeee sen yinede bi takilarina bak günahi kendi boynuna ama bi baki ver kuzum
Kuzu nasıl insanlar var anlamadım ya eşim çelik kapıya içerden sürgü yaptırdı biri gelirse bosluguma denk gelir tam acmiyim diye elalem karısını hiç tanımadığı eve yolluyo ya pesAynen kuzum sen daha değerlisin unutma!
Canim benim bir arkadasiminda evine bir misafir arkadasi gelmis böyle, biraz kalmis iste onlarda giderken arkadasimin telefonunu yürütmüş bana anlatmisti ben şok olmustum yillar önce..Valla öyleyse de Allaha havale ettim canım ben saf duygularımla ona evimi açtım bu sıkışık zamanimda gidip ekstra eve alışveriş yaptım tavuktan kıymasına balığına kadar hepsini aldım her yeri gezdirdik ama eğer çıkarı varsa bunda Allah bilir artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?