Evet beni aradiginda çok ağlıyordu. Ben gelmeden önce otur düşün hemen gelme dedim tmm deei kapadi sonra aradi gelcem ama 2 gun kalip döncem kafamı toplamam lazım dedi
Kuzu olaylar biraz kurgu gibi geldi o çakal kadın ağlama numarasıyla seni etkilemiş bence

Cok ilgincler karili kocali
4 yıllık evliler çocuk yapmamışlar ya da olmuyor bana söylemedi bilmiyrum. Ama istemiyoruz biz seneye yapcaz dedi bana. Hayatları da genelde gezmek ile geçiyor hep cafelerde yiyip içiyorlar para sıkıntıları yok

Kuzu olaylar biraz kurgu gibi geldi o çakal kadın ağlama numarasıyla seni etkilemiş bence
Valla öyleyse de Allaha havale ettim canım ben saf duygularımla ona evimi açtım bu sıkışık zamanimda gidip ekstra eve alışveriş yaptım tavuktan kıymasına balığına kadar hepsini aldım her yeri gezdirdik ama eğer çıkarı varsa bunda Allah bilir artik

4 yıllık evliler çocuk yapmamışlar ya da olmuyor bana söylemedi bilmiyrum. Ama istemiyoruz biz seneye yapcaz dedi bana. Hayatları da genelde gezmek ile geçiyor hep cafelerde yiyip içiyorlar para sıkıntıları yok
Adam böle rahatken paraya sıkışmazlar zaten tobe tobe adamı günaha sokuyolar bide

Tamam da canim , nerden geliyor bu değirmenin suyu..
Eşi fabrikada çalışıyor boş zamanlarında elektrik döşemesi yapıyor inşaatlara bilgisayar oyunu oynayıp para kazanıyor. Aylık 4 milyar falan geçiyor ellerine. E çocuk falan yok onlar da geziyor

Canim benim bir arkadasiminda evine bir misafir arkadasi gelmis böyle, biraz kalmis iste onlarda giderken arkadasimin telefonunu yürütmüş bana anlatmisti ben şok olmustum yillar önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…