- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.541
Sağol kuzum biliyorum iyiki varsınız. Siz olmasanız kime içini dökerdim bu kadar bilmiyrumHaklı ama kuzucum öyle düşün Kocabaşinada dile fazla üstüne gelmesin senin hamissin bide burda koskocaman. Var arkanda unutma
Eşi fabrikada çalışıyor boş zamanlarında elektrik döşemesi yapıyor inşaatlara bilgisayar oyunu oynayıp para kazanıyor. Aylık 4 milyar falan geçiyor ellerine. E çocuk falan yok onlar da geziyor
Her zamaaaaan unutmaSağol kuzum biliyorum iyiki varsınız. Siz olmasanız kime içini dökerdim bu kadar bilmiyrum
Yok canım bi eksik yok. Oğluma kumandalı araba hediye aldı hattaCanim benim bir arkadasiminda evine bir misafir arkadasi gelmis böyle, biraz kalmis iste onlarda giderken arkadasimin telefonunu yürütmüş bana anlatmisti ben şok olmustum yillar önce..
Canim buraya takildigini biliyormuydu?Sağol kuzum biliyorum iyiki varsınız. Siz olmasanız kime içini dökerdim bu kadar bilmiyrum
Okadar otel gibi kullanmış evi bı zahmet alsın nalet kariYok canım bi eksik yok. Oğluma kumandalı araba hediye aldı hatta
Canimm ❤❤❤Her zamaaaaan unutmagüzel izmirlim benim
Aman şurda kalsin şunun hediyesiYok canım bi eksik yok. Oğluma kumandalı araba hediye aldı hatta
Burda mı tanıştım kuzu o kadınla nasıl kızgınım varya elime geçirsem ah ah hamile kadına bunları yapmayı sorarım da neseCanimm ❤❤❤
Ayy yok yaa ben istemiyrim. Zorla aldı ben oğluma alacaktım asli doğunca kardeşin getirdi diye verecektim o da bunu biliyordu zaten alacaksın bari ben alayım dedi öyle aldı o da zorla ben yok dedim o kadarOkadar otel gibi kullanmış evi bı zahmet alsın nalet kari
Yok canım burasıyla alakası yok. O zamanlar benim face vardı ordan tanıştık.Burda mı tanıştım kuzu o kadınla nasıl kızgınım varya elime geçirsem ah ah hamile kadına bunları yapmayı sorarım da nese
Yarım elma gönül alma kadındaki pis iyi kurtulmussun canım valla bak artık daha temkinli ol lütfenAyy yok yaa ben istemiyrim. Zorla aldı ben oğluma alacaktım asli doğunca kardeşin getirdi diye verecektim o da bunu biliyordu zaten alacaksın bari ben alayım dedi öyle aldı o da zorla ben yok dedim o kadar
Yok canım buraya takildigimi sadece kocam bilir bide kız kardeşim. Kardeşim de nickimi bilmiyorCanim buraya takildigini biliyormuydu?
Sendeki deli cesareti biliyorsun demiYok canım burasıyla alakası yok. O zamanlar benim face vardı ordan tanıştık.
Öyle zaten kuzum ders oldu bana iyi biYarım elma gönül alma kadındaki pis iyi kurtulmussun canım valla bak artık daha temkinli ol lütfen
2 sene konustuk öyle geldi kadın bana hemen ilk hafta değil kiSendeki deli cesareti biliyorsun demi
Kuzu sen şimdi kendi kendinide yersin stresten aman ha boşverÖyle zaten kuzum ders oldu bana iyi bi
İyiymis canim bulurda burayi okur diye sordum..Yok canım buraya takildigimi sadece kocam bilir bide kız kardeşim. Kardeşim de nickimi bilmiyor
Bak ya istersen 10 yıl konuş kuzu kadın belki sana kendini farklı anlattı tanımıyosun ki sonuçta2 sene konustuk öyle geldi kadın bana hemen ilk hafta değil ki
Ister istemez sıkılıyorum canım ama sayenizde rahatladım yaa. Insan içini dökünce rahatlıyor gerçektenKuzu sen şimdi kendi kendinide yersin stresten aman ha boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?