- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.561
Okursa okusun kuzu o kadında bu rahatlık varken bence umursamazİyiymis canim bulurda burayi okur diye sordum..
Okursa mesafe koyamaya gerek kalmazİyiymis canim bulurda burayi okur diye sordum..
Ama bilemedim bilemedim bilemediiiiiiimmmm yaaarBak ya istersen 10 yıl konuş kuzu kadın belki sana kendini farklı anlattı tanımıyosun ki sonuçta
Aynen canim... Neyse sen daha fazla üzülme dinlenmene bak canim..Okursa mesafe koyamaya gerek kalmaz
Yerim seniiiii haksızsın kabul et seneye dökme olayıAma bilemedim bilemedim bilemediiiiiiimmmm yaaar
Sağol canım benim ❤❤❤Aynen canim... Neyse sen daha fazla üzülme dinlenmene bak canim..
İyi geceler canimmmmSizleri seven ben kaciyorum uykuya grsrz canlar
Iyi geceler canimSizleri seven ben kaciyorum uykuya grsrz canlar
Çok şükür atlattık kuzum yaa. Ne yapayım bende böyle işte ama artık daha bitti yaniYerim seniiiii haksızsın kabul et seneye dökme olayızilli seni senle enişte neysede kerem var o evde
Kuzu sende artık asliyi fazla yormuyosun ve uyuyosun zaten elin haspasi için yormusun kendiniAma bilemedim bilemedim bilemediiiiiiimmmm yaaar
Mutlu sonu benimle yaptın kuzum bide bu taraftan bakÇok şükür atlattık kuzum yaa. Ne yapayım bende böyle işte ama artık daha bitti yani
Aslında çok yorgundum buraya bile girmeden yatacaktım ama hem sizi özledim hemde içimi dökmek istedim bu saat oldu. Ben de yatayım canım. Iyi geceler iyiki varsınız sizi çok seviyorumKuzu sende artık asliyi fazla yormuyosun ve uyuyosun zaten elin haspasi için yormusun kendini
Eee boşuna hemşeri değiliz senle goztepelim benim ❤❤Mutlu sonu benimle yaptın kuzum bide bu taraftan bakherkes devrildi
Bizde seni seviyoruz canım benim sakın takma artık kafana bu senin için bı deneyim unutmaAslında çok yorgundum buraya bile girmeden yatacaktım ama hem sizi özledim hemde içimi dökmek istedim bu saat oldu. Ben de yatayım canım. Iyi geceler iyiki varsınız sizi çok seviyorum
Canını yiiiriiim :) puuuuuf sana memleket kokusu moral olsun hemşerime sarısından kırmızısı dan da kattimEee boşuna hemşeri değiliz senle goztepelim benim ❤❤
Canını yiiiriiim :) puuuuuf sana memleket kokusu moral olsun hemşerime sarısından kırmızısı dan da kattim
Uyu kız artık bebiş dinlensin 1 ay kaldı zaten ondan sonra sabahlarız seninle :)
Orası kesin canım :) hadi ben kaçtım görüşürz ❤Uyu kız artık bebiş dinlensin 1 ay kaldı zaten ondan sonra sabahlarız seninle :)
Bende yokumValiz hazırlıyorum
tatile çıkıyorum 2 gün yokum
☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?