- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.581
Ben devrilmedim kuzum benim kizin alti pisdi ya altini degistirim dedim ... altini actim biraz hava alsin diye pamugu islatmaya gittim hemen geldim yapmis bile yatagin icineMutlu sonu benimle yaptın kuzum bide bu taraftan bakherkes devrildi
Pasaklı kuzucuk yesinler dötünüBen devrilmedim kuzum benim kizin alti pisdi ya altini degistirim dedim ... altini actim biraz hava alsin diye pamugu islatmaya gittim hemen geldim yapmis bile yatagin icine
Evet yaaa hemen yatak örtüP falan degistirdimPasaklı kuzucuk yesinler dötünü
Ohh canına değsin kuzumun bağlama altını onun parfumuyle uyu sabaha kadarEvet yaaa hemen yatak örtüP falan degistirdim
Kurban olurumben onun parfümüne ama simdi birdaha yaparsa sabaha kadarda icine yatarOhh canına değsin kuzumun bağlama altını onun parfumuyle uyu sabaha kadar
Ayyy sen yat onu yatırma sidikli sidikli hasta etme teyzesinin kuzusunu :))Kurban olurumben onun parfümüne ama simdi birdaha yaparsa sabaha kadarda icine yatar
Elimkolum bagli öyle izliyorum onu bi türlü acisini alip yardimci olmaya calisiyorum öyle ... ama iste :) beklicez sabaha daha iyi olucak insallah :)Ayyy sen yat onu yatırma sidikli sidikli hasta etme teyzesinin kuzusunu :))
Ağrısı mi var halaElimkolum bagli öyle izliyorum onu bi türlü acisini alip yardimci olmaya calisiyorum öyle ... ama iste :) beklicez sabaha daha iyi olucak insallah :)
Yok kuzum poposu kizardi ya o yüzden ... affedersin cisini yaparken yaniyor agliyor ... bu pisikte nerden ciktiysaAğrısı mi var hala
:)) Pudra kullan canım zeytin yagida sur rahatlasin prenses :))Yok kuzum poposu kizardi ya o yüzden ... affedersin cisini yaparken yaniyor agliyor ... bu pisikte nerden ciktiysa
Eczaneden pisik kremi aldik yarin doktora gitcez randevu aldim bide o baksin :) sagol canim benim:)) Pudra kullan canım zeytin yagida sur rahatlasin prenses :))
Sen saol kuzucum uyuyorum ben sende uyu dün geceyi hastanede geçirdinEczaneden pisik kremi aldik yarin doktora gitcez randevu aldim bide o baksin :) sagol canim benim
Hoşgeldinnnn canımm :)Selammmssss ben geldim kızlar. Ayy beni anmışsınız etiket yapmışsınız ya çok hoşuma gitti bende sizleri çok özledim canlarım. Geldim artık burdayım gitti arkdaşım. Çook yorgunum ama yaa
Günaydın gelinimGünaydın canlarım 6.30 da uyandım gittim marketten köy yoğurdu alıp geldim erken bitiyomuş sabahın köründe gittim :)) şimdi perdeleri attım koltukları sildim kahvaltıya kadar uzandım biraz :)
Günaydin nurum :) bende bi bakiyim dedim kim var kim yok tekrar uyucamGünaydın canlarım 6.30 da uyandım gittim marketten köy yoğurdu alıp geldim erken bitiyomuş sabahın köründe gittim :)) şimdi perdeleri attım koltukları sildim kahvaltıya kadar uzandım biraz :)
Günaydın kuzumm gülsenin mesajlarını okuyodum üzüldüm çok sinirlendimGünaydın gelinim
:)) iyi uykular Kuzumm :)Günaydin nurum :) bende bi bakiyim dedim kim var kim yok tekrar uyucam
Günaydin cnm, esya kalabaligini sevmem. Süs püs cok az var evimde...Canim evinde aksesuar cok mu süs esyasi felan onlarda evi kalabalik , daginik gosteriyor .. ben sevmem mesela..
Öyle de olur canim.. ama fazla samimi konusma öyle eskisi gibi .. soğukluğunu hissettir yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?