Kuzum hepsini okudum kesinlikle alma zararli sen olursun çünki devir çok kötü artık güven yok heleki arkadas aldin iyi hoş birde yaptığı hareketleri piskinligi bende arkadas yuzunden baya kötü sey gecirdim ders oldu bana birde çocukluk arkadasim esim bile tanır uzaktaydi ama bana ders oldu güveniyorum pek asla kimseye esim varkende almiyim komşu falan zatwn bunde bir arada gündüz gelirler teyze oda hep. Bu resmen seni iyi niyetlisin bu halde bunları yapti yuz bulup neler yapar gerisi gelir. Sen hiç mesaj atma atarsada konuşma üzerine gelrisede esim kızdı ve senun tavırları ni begenmedi ayrica bende farkettim de hamile halimle bile elimden geleni yaptım. Evliligim söz konusu eşim görüşmeyi istem it or falan kapat olayı
Insallah canım ogrenirsin bende az biliyom ama ehkiyet yok biara ogretoyordu biraktik sende ogrenirsin kuzum
Günaydın canlarım 6.30 da uyandım gittim marketten köy yoğurdu alıp geldim erken bitiyomuş sabahın köründe gittim :)) şimdi perdeleri attım koltukları sildim kahvaltıya kadar uzandım biraz :)

Hayirli sabahlar canlar
Neler konusmussunuz gece oku oku bitmedi
Ses kaydi gelse keske daha kolay olur bazi seyler
Gunaydinnnnn ballarrrr

Hahahahahaha :) biz onu T Tatlianne20 yolluyalim bizim kiz biraz ayaklari uzatsin arkadasda temizlik yapsin

Kesinlikle T Tatlianne20 cani cikti kuzumun temizlik yapacak diye
Ilahı kızlar güldüm bitti şimdilik şükür artik yavas yavas bebegim için hazırlık yaparim koye gitcez galiba valiz hazirlarim ortalık gözden geçirip. Çıkarım bende bir huy var inanmazsınız okadar aşırı titizlerdwn değilim klasik bir yola çıkalım bir yere gidelim esim isten gelip cikiyoz mesela ogun sabahtan uyumuyom heryeri temizliyon tuvalet lavabo coperi bosaltiyom nerde nevar duzenliyom hatta kirli camasir biraimiyom ic camasir bile aklıma olurum yolda bisi olur basimiza ev böle kalmasin diye bunu huy yapmışsın simdi 6 7 gün koydeyiz heran hersey olur diye temizlik yaptım eve gel8ncede yavastan kirlenmeden ustten geçerim.

Bende hep öyle yapiyorum canim tatilden sonra daha kolay oluyor :)

Bende hep öyle yapiyorum canim tatilden sonra daha kolay oluyor :)
Aynen çünki nezmaan bole yapsam ya bi donusu mutlaka kvler bize uğrayıp ole gider biran misafir o anlik dönüşü gelip gider koy yakin oldugundan burdan geçtiğinde eve giderken rahat oluyorum hep.

Iyiyim canim biraz yorgunum ama bende bugün heryeri iyice bi temizlemem lazim cuma tatile gidiyoruz insallah sen napiosun nasilsin :) bebis nasil bakalim:)
Ben yatiyordum sabah bizimkine kahvalti hazırlarken yiyom az tok kalim diye y attim annem aradi uyku kaçtı bogazlarda aci su bi acı su felaket bende bole kötü olunca zorla istiğfar ediyorum aci şu gitsin diye biraz rahatliyom oluyor yanma ama asiri degil bazen beni uyutmuyor bofazlarimi tikiyor eksime uykuda yakaliyor bogulcam gibi aynı.

Kiz süt ic soguk süt kücük yudumlarla gecmis olsun senin minik sacli olucak galiba

“Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Gününüz en güzelinden ve sevgi dolu olsun,Günaydınlar Kuzular...”

Güzel mesajinla içimi actin Günaydın prensesim canım benim

Gunaydin dr soda onermisti bana. Bide yanma icin gaviscon diye bir surup var onu icmistim
Günaydın balım gaviscon benim caremdi fayda etmiyor artik son aylarda 3 kutu yazdirip bitiyordum ama malesef simdi fayda yok sodada yakiyor herseyi denedim süt iciyom ballı bak yakiyor az gecer gibi geri baliyor suan istiğfar ettim biraz rahatım baskiyor sonra idare etcez artik :)

Anladim canim. Allah yardimcin olsun o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…