- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.621
Sen napiyon nasılsın canım.Anladim canim. Allah yardimcin olsun o zaman:)
Sevgi yumagimmmm napiyon kuzum.Canimin içisin sen
Napayim canim evde oturuyorum. Cocuklarla ugrasiyorum buyukle kavga ediyom. Kitap okumuyor fiye ama kendimi yipratiyom o baska:)Sen napiyon nasılsın canım.
Şimdiki cocuklar egitim laf anlatma zor allah yardimcin olsun canım.Napayim canim evde oturuyorum. Cocuklarla ugrasiyorum buyukle kavga ediyom. Kitap okumuyor fiye ama kendimi yipratiyom o baska:)
Kizi giydiriyorum canim benim cikariz belki disari..Sevgi yumagimmmm napiyon kuzum.
Funduk şanslı annesi heo oynatiyor gezdiriyor fındığıKizi giydiriyorum canim benim cikariz belki disari..
Allah eksikliklerini gostermesin ama cok yoruldum yaa butun yuk bende. Nazlandormaya varlar ama ben birsey soyleyin diyince banane diyorlarŞimdiki cocuklar egitim laf anlatma zor allah yardimcin olsun canım.
Kaç yaslarina girdiler haklisin yokluklarida olmuyor ama annelik bu fedakarlik istiyor omrumuz bole yaşlanıyor cocuklarimizla islerimizle ugrasmakla.Allah eksikliklerini gostermesin ama cok yoruldum yaa butun yuk bende. Nazlandormaya varlar ama ben birsey soyleyin diyince banane diyorlar
Biri 2.5 biri 8 e girecek. Babanne dede nazliyor. Ben kizsam yapma oyle yapna kucuk bilmem ne sindi laf anlamiyor. Kendi basima buyutsem dicemki ben yaptim tamam. Simdi onlar diyor ki alistirmamis sinir ediyorlar beniKaç yaslarina girdiler haklisin yokluklarida olmuyor ama annelik bu fedakarlik istiyor omrumuz bole yaşlanıyor cocuklarimizla islerimizle ugrasmakla.
Senin durumuna benzer tanidigim var anneyi dovcek resmen ikiside kiz altli ustlu oturuyorlar kadini cildirtiyorlar biri 9 biri 6 oldu ama tutabikirsen çocuk ama onlarda kabahat bulmuyorum anne kizsin babanne devreye giriyor anneye vuruyor kadin agliyor resmen herseylerine mudahale oluyor çocuklar okadar terbiyesiz olmusku sofra kurulmadan yemek yerler herkesten önce babanneden görüp misafirlige gitsinler hemen kasikla saldirrlar takan yok kinıyor. Herkes ama allahim anneye zor bisi demiyorum bende uzagim allahtan ama kv karismaz galiba oda karşı bu duruma.Biri 2.5 biri 8 e girecek. Babanne dede nazliyor. Ben kizsam yapma oyle yapna kucuk bilmem ne sindi laf anlamiyor. Kendi basima buyutsem dicemki ben yaptim tamam. Simdi onlar diyor ki alistirmamis sinir ediyorlar beni
O kadar degiller sadece ben kizinca onlara siginmasi lafimi dinlememesi delirtiyor beniSenin durumuna benzer tanidigim var anneyi dovcek resmen ikiside kiz altli ustlu oturuyorlar kadini cildirtiyorlar biri 9 biri 6 oldu ama tutabikirsen çocuk ama onlarda kabahat bulmuyorum anne kizsin babanne devreye giriyor anneye vuruyor kadin agliyor resmen herseylerine mudahale oluyor çocuklar okadar terbiyesiz olmusku sofra kurulmadan yemek yerler herkesten önce babanneden görüp misafirlige gitsinler hemen kasikla saldirrlar takan yok kinıyor. Herkes ama allahim anneye zor bisi demiyorum bende uzagim allahtan ama kv karismaz galiba oda karşı bu duruma.
Onlarda mudahele olmasın artik annen haklı falan desin sende konus anne sizde azcik kızın lafimi dinlemiyorlar falan diyede yinede denmiyor bu sureci atlatirsin umar8m bir hamlede buyuyorlar.O kadar degiller sadece ben kizinca onlara siginmasi lafimi dinlememesi delirtiyor beni
“Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Gününüz en güzelinden ve sevgi dolu olsun,Günaydınlar Kuzular...”
Bir tek amcasindan cekiniyor. Ama bira bizdende cekinmesi lazim. Onlar dinlemez oyle bizbirsey yapmiyoruz diyolar. Amcasina soylucem en sonunfa vurmaz kizar ama amcasinida ayri bir severOnlarda mudahele olmasın artik annen haklı falan desin sende konus anne sizde azcik kızın lafimi dinlemiyorlar falan diyede yinede denmiyor bu sureci atlatirsin umar8m bir hamlede buyuyorlar.
Aynen bir çözümünü bulursun inşallah.Bir tek amcasindan cekiniyor. Ama bira bizdende cekinmesi lazim. Onlar dinlemez oyle bizbirsey yapmiyoruz diyolar. Amcasina soylucem en sonunfa vurmaz kizar ama amcasinida ayri bir sever
İnsallah canim benim.Aynen bir çözümünü bulursun inşallah.
Nurum hazirliklar nasıl gidiyor.
Canımmm günaydın :)
Üzme tatlı canını kuzum. Bayram temizliği yaptın miİnsallah canim benim.
Yok valla bu hafta baslicam insallahÜzme tatlı canını kuzum. Bayram temizliği yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?