- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.641
Ay eveeetHep iciyorun ama banamisin demiyor azitiyor ben esmer simsiyah dalgali saçlarım banami cekcek ne kömür gibi:)
Bi anda bir ucunu tuttunmu gelir devamı şimdiden kolay gelsin kuzum bende yavas yavas bitirdim sayılır evde ouycaz ama ihtimale karsi topladim kendimce .Yok valla bu hafta baslicam insallah
Kuzum bende onu yaziym merakta bırakmiyim dedim :)) oturuyoruz bekliyoruz :)Nurum hazirliklar nasıl gidiyor.
:)))) cirkin kizim:)Ay eveeet
:))))) cikmislarmi yola uzakmi eve.Kuzum bende onu yaziym merakta bırakmiyim dedim :)) oturuyoruz bekliyoruz :)
avas yavas yaparsin tatlim. Yorma kendini pis kalsin bosver minnagi dusunBi anda bir ucunu tuttunmu gelir devamı şimdiden kolay gelsin kuzum bende yavas yavas bitirdim sayılır evde ouycaz ama ihtimale karsi topladim kendimce .
Şükür cnm sen nasılsın kızın nasıl? ❤Runkli benim fundugim nasilmis:)
Bende seni canim benim :) hadi bismillahirrahmanirrahim... hayal ettigin gibi gecsin kuzummmmmCanlarımmm. İşler bitti hazırlandık annemle bekliyoruz gelmek üzerelerdir :) keyifli geçer inşallah kızlar :) T Tatlianne20
@umudu beklemekOeksuez @RoSsSs Zeytintanem @_nurunnisa_
gulse14 @ Eses07
İnşallahh kimseyi unutmadım
Seviyorum sizii.. Çok öpüyorum fıstıklarımm :)
Sen onlar gelince onlarla ilgilen gittiklerinde bilgi verirsin göze batma telleCanlarımmm. İşler bitti hazırlandık annemle bekliyoruz gelmek üzerelerdir :) keyifli geçer inşallah kızlar :) T Tatlianne20
@umudu beklemekOeksuez @RoSsSs Zeytintanem @_nurunnisa_
gulse14 @ Eses07
İnşallahh kimseyi unutmadım
Seviyorum sizii.. Çok öpüyorum fıstıklarımm :)
80 km var normalde kuzu başka şehirdeler ama şimdi burdalar bugün :) 12 gibi geliriz demişlerdi :):))))) cikmislarmi yola uzakmi eve.
Wooowww bu mesajlari nerden bulusuon canim :) sanada günaydin“Mutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma. Kırılganlıklarınız ve dargınlıklarınız geçici, dostluklarınız kalıcı olsun, Gününüz en güzelinden ve sevgi dolu olsun,Günaydınlar Kuzular...”
Bende seni canim benim :) hadi bismillahirrahmanirrahim... hayal ettigin gibi gecsin kuzummmmm
Iyi olun kuzum bende oturuyorum bişiler yiycem minnak rahat durmuyor topak gibi bir ora bir bura tepiniyor :)Şükür cnm sen nasılsın kızın nasıl? ❤
Aynen kuzu geldiklerinde alamam :) gelmeden hemen yaziym dedim :))Sen onlar gelince onlarla ilgilen gittiklerinde bilgi verirsin göze batma telle
Hay masallah yegenimeIyi olun kuzum bende oturuyorum bişiler yiycem minnak rahat durmuyor topak gibi bir ora bir bura tepiniyor :)
Afiyet olsun yerken daha bi hareketleniyorlar :)Iyi olun kuzum bende oturuyorum bişiler yiycem minnak rahat durmuyor topak gibi bir ora bir bura tepiniyor :)
Heran calabilir kapi 12 saat:)80 km var normalde kuzu başka şehirdeler ama şimdi burdalar bugün :) 12 gibi geliriz demişlerdi :)
Maşallah Kuzumm kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla :)Iyi olun kuzum bende oturuyorum bişiler yiycem minnak rahat durmuyor topak gibi bir ora bir bura tepiniyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?