- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.661
Aynen yedik ama mide boşaldı oda acikti galiba:))Hay masallah yegenime
Sağol canım benimAfiyet olsun yerken daha bi hareketleniyorlar :)
Amin canım benimMaşallah Kuzumm kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla :)
Aynen Canımmm :)) duştan çıkmıştım üzerimi giydim başımda havlu kapı çaldı annemde de havlu var o da duştan çıktı Ayy nasıl panik yaptım geldiler diye annem üzerini giyinmedi bi taraftanHeran calabilir kapi 12 saat:)
Bol bol ceviz ye kiz :) zeki olurAynen yedik ama mide boşaldı oda acikti galiba:))
Sağol canım benim
Ahahhaa sen panik olmadan hazirlan :))Aynen Canımmm :)) duştan çıkmıştım üzerimi giydim başımda havlu kapı çaldı annemde de havlu var o da duştan çıktı Ayy nasıl panik yaptım geldiler diye annem üzerini giyinmedi bi taraftan
Çocuklar çalmış eşşek sıpaları
Hazırım hazırım kuzum :))Ahahhaa sen panik olmadan hazirlan :))
Aslında evet adam akıllı yemiyom vitaminli şeyler aklima eserse.Bol bol ceviz ye kiz :) zeki olur
Fol asiti unutma :) al lütfenAslında evet adam akıllı yemiyom vitaminli şeyler aklima eserse.
Onu doktor biraktirdi ama bilmiyor m kuzum tüm ilaclari kestim hepatip olduğunda cigerlere zarar vermesin diye.Fol asiti unutma :) al lütfen
Fol asidi keske birakmasaydin kuzum ya ... arasan bi doktorunu tekrar bi sorsan belki bi ise yarar fol asidi acik sirt icin zaten :/Onu doktor biraktirdi ama bilmiyor m kuzum tüm ilaclari kestim hepatip olduğunda cigerlere zarar vermesin diye.
Canmmm aksam erken uyudum
Ben yaparım sana hemen cNm@Eses07 @Kmsl Hnd @gulse14 @umudu beklemek @Zeytintanem N NnuurrrOeksuez ByNkoaLa @_nurunnisa_ bi ihlamurmu icsek:)
GirlaaaaMaşallah ne kdr çok kaynatmossonoz
Geldiler miiiiiiiiiHazırım hazırım kuzum :))
Girlaaaa
Fol asidi keske birakmasaydin kuzum ya ... arasan bi doktorunu tekrar bi sorsan belki bi ise yarar fol asidi acik sirt icin zaten :/
Ellerine sağlık balım benimBen yaparım sana hemen cNm
Afiyet olsun canmmmmEllerine sağlık balım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?