- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.681
Epey bi attik bende 12 ye geliyordu 3 e kadar kaynatmislar fistiklarnaber cNımcm
Okıyamadm valla o lsr sayfayı dedilodumu yaptnz mı
Dün pek keyfm yoktu erken uyumusm bende saolsnlar beni ınutmamıslarEpey bi attik bende 12 ye geliyordu 3 e kadar kaynatmislar fistiklar
Ee biri eksik olunca olmuyor gönül isterki hep beraber dedikodu yapalım:)))) bende olamiyom pek:)Dün pek keyfm yoktu erken uyumusm bende saolsnlar beni ınutmamıslar
Ee biri eksik olunca olmuyor gönül isterki hep beraber dedikodu yapalım:)))) bende olamiyom pek:)
Yok kiz yok sadece özlediknaber cNımcm
Okıyamadm valla o lsr sayfayı dedilodumu yaptnz mı
Saka yaptım canım :) bende özledim sizi vallaYok kiz yok sadece özledik
Kesinlikle olmazdı vallaAy kiz sevgi yumoslari gibiyiz keske bole ayni sehir semt olsa bu duzeyde guzel olur komsu dicem bukadar samimilik yakınlık olmazdi:)
Cookkk güzel olurdu hemdeeAy kiz sevgi yumoslari gibiyiz keske bole ayni sehir semt olsa bu duzeyde guzel olur komsu dicem bukadar samimilik yakınlık olmazdi:)
Hadi bakalim insallah iyi gecer canimCanlarımmm. İşler bitti hazırlandık annemle bekliyoruz gelmek üzerelerdir :) keyifli geçer inşallah kızlar :) T Tatlianne20
@umudu beklemekOeksuez ByNkoaLa Zeytintanem @_nurunnisa_
@gulse14 @ @Eses07
İnşallahh kimseyi unutmadım
Seviyorum sizii.. Çok öpüyorum fıstıklarımm :)
Ben dogma büyüme buraliyim canim :) sen?Oeksuez nezamandir almanyadasin kuzum sen
Ee biri eksik olunca olmuyor gönül isterki hep beraber dedikodu yapalım:)))) bende olamiyom pek:)
Bende öyleBen dogma büyüme buraliyim canim :) sen?
:) valla haaa ortam yıkılıyooooo olurduByNkoaLa Oeksuez N Nnuurrr @umudu beklemek ve diger arkadaslarim
Düsünsenize hep beraber aksam cayina bulusuyoruzne güzel olursu haa
:) valla haaa ortam yıkılıyooooo olurdu
Sen de kuzu mmm özledim seniiiiiÖzlendin !!
Bedava botoks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?