- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.701
Hmmmm onu düsünemedmgözlerimizdeki kaz ayaklari ne olacak peki
Basim hala agriyor ya bi agri kesici mi yutsam. Hic hoslanmam ilaclardan neyden
Hayir olsun sende neden agriyor havadan mi?Hmmmm onu düsünemedm
Ben de çok ağrıyor valla öyle böyle değil :/
Bole ortamdan sonra cay güzel olur 8nsanlar yakinken değişiyor hep bole yakın samimi kinuscak oldunmu aranıyor aslında böle ortam olsa kim istemez.ByNkoaLa Oeksuez @Nnuurrr @umudu beklemek ve diger arkadaslarim
Düsünsenize hep beraber aksam cayina bulusuyoruzne güzel olursu haa
Evet insan derdini unutur resmenBole ortamdan sonra cay güzel olur 8nsanlar yakinken değişiyor hep bole yakın samimi kinuscak oldunmu aranıyor aslında böle ortam olsa kim istemez.
Aynen olsun buna sukur diyelim yinede iyiki varsiniz bu sitedende allah razi olsun böle bir yer varken 1 sene yi geckin eskisi gibi yalniz degilim kimseye acilmasamda guvenmesemde a rtik burda paylaşıp konuşuyorum sizlerle.Evet insan derdini unutur resmen
Kusura bakma canim benim kizi uyutuyordum snca cevap vere bildim :)Bende öylesana özelden bisey sormak istiyorum
Kiz tatlis anne seninde burda cevren baya genis etiketledikce etiketliongurtmingotam kuzu napıyon BACIM gözükmüyon sende
Aynen kuzumAynen olsun buna sukur diyelim yinede iyiki varsiniz bu sitedende allah razi olsun böle bir yer varken 1 sene yi geckin eskisi gibi yalniz degilim kimseye acilmasamda guvenmesemde a rtik burda paylaşıp konuşuyorum sizlerle.
Sorun degil tatlim. Uyusun da büyüsün prensesKusura bakma canim benim kizi uyutuyordum snca cevap vere bildim :)
Ahahha ilk geldigim komustugum arkadaslar yok cok var ama gittiler hep aynuaynı bole geyik bir topik vardı sizin gibi arkadaslar hep gittiler umarım sizde gitmezsiniz zamanla ucuyorlar :) çok arkadas gitti bende sonra dagılgı kendim açmiştım topikKiz tatlis anne seninde burda cevren baya genis etiketledikce etiketlion
:):) aynen yemek ne yapacaksınAynen kuzumburada en azindan kimse kimseyi tanimiyor kim oldugunu bilmiyor. Icimizi rahat rahat dökebiliyoruz..
Sorun degil tatlim. Uyusun da büyüsün prenses
Ahahha ilk geldigim komustugum arkadaslar yok cok var ama gittiler hep aynuaynı bole geyik bir topik vardı sizin gibi arkadaslar hep gittiler umarım sizde gitmezsiniz zamanla ucuyorlar :) çok arkadas gitti bende sonra dagılgı kendim açmiştım topik
Ben bugün bisey yapmicam kuzucum. Esim calisiyor zaten 22:30 da gelicek eve bende dünkülerden yerim pogaca salata:):) aynen yemek ne yapacaksın
aynen bazen gelirlermi diyorum zamanla gidiyor ya birseye kızıp yada fazla takılıyoz diye tartişma çoktu ozamnlar bnm ilk geldiğimde dagıldı hepBenimde eskiler gitti hep
Onun icin herseyi tadinda birakmakaynen bazen gelirlermi diyorum zamanla gidiyor ya birseye kızıp yada fazla takılıyoz diye tartişma çoktu ozamnlar bnm ilk geldiğimde dagıldı hep
bende az işlerimi yapıp mutfaga gecerim toplar yemek düşünürüm artık:)Ben bugün bisey yapmicam kuzucum. Esim calisiyor zaten 22:30 da gelicek eve bende dünkülerden yerim pogaca salata
Kolay gelsin ozaman canimbende az işlerimi yapıp mutfaga gecerim toplar yemek düşünürüm artık:)
aynen öle burayıda acarken kavgasız sorunsuz bir topik osun dedim. çünkü bazıları kıskanç ve yöneltiyordu bende gelemedim buna artık.Onun icin herseyi tadinda birakmak
Iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?