- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.721
sagol canım benım sanada:) bu arada görümceyle aranız nasıl konuşuyormu senlen.Kolay gelsin ozaman canim
Buradi cok sükür iyi gidiyoraynen öle burayıda acarken kavgasız sorunsuz bir topik osun dedim. çünkü bazıları kıskanç ve yöneltiyordu bende gelemedim buna artık.
Görümcemle malesef konusamadik o konuyu izine gitti haftaya gelicekler ancsk ozaman konusucam.. ama bana "askimsagol canım benım sanada:) bu arada görümceyle aranız nasıl konuşuyormu senlen.
Tsk ederim canim sen nasilsinYasmin42423 selam canim nasılsın.
Yeriiiim seni çok özletme bida kendiniSen de kuzu mmm özledim seniiiii
Dün akşamdan beri fena basmn ağrısı anlamadım bende cnmHayir olsun sende neden agriyor havadan mi?
Sorma kuzum bende çok sinir oldum kadinaGünaydın kuzumm gülsenin mesajlarını okuyodum üzüldüm çok sinirlendim
İnş canmm sende özletmeYeriiiim seni çok özletme bida kendini
Kendi evine gitsin de tekrar aradiginda söylerim canım eşim kızıyor diye. Bugün aradı daha şimdiden özledim falan dedi ağrın falan var mı diyor yanimdayke ağrın var mı diye hiç düşünmedi bilegulse14 kuzum senin mesajları okudum. Bak eğer ben sıkıntıya gireceksem kim olursa olsun kusura bakma durum şu kabul edemem. Her şeye evet deme çok yıpranırsın bak.
Kusura bakma kuzum eşini haklı buldumm
Ama senin güzel yüreğini çok sevdim ben. Çok iyi niyetlisin kuzummm. Kadına direk söyle bence de yani beni eşime karşı zor durumda bıraktın. Seninle görüşmemi istemiyo kusura bakma hakkını helal et de kapat.
Bence bunu söyle görüşmek istemediğini.
Napmıs ki hayırdırSorma kuzum bende çok sinir oldum kadina
Oyle yaparım artık canimKuzum hepsini okudum kesinlikle alma zararli sen olursun çünki devir çok kötü artık güven yok heleki arkadas aldin iyi hoş birde yaptığı hareketleri piskinligi bende arkadas yuzunden baya kötü sey gecirdim ders oldu bana birde çocukluk arkadasim esim bile tanır uzaktaydi ama bana ders oldu güveniyorum pek asla kimseye esim varkende almiyim komşu falan zatwn bunde bir arada gündüz gelirler teyze oda hep. Bu resmen seni iyi niyetlisin bu halde bunları yapti yuz bulup neler yapar gerisi gelir. Sen hiç mesaj atma atarsada konuşma üzerine gelrisede esim kızdı ve senun tavırları ni begenmedi ayrica bende farkettim de hamile halimle bile elimden geleni yaptım. Evliligim söz konusu eşim görüşmeyi istem it or falan kapat olayı
Insallah canım ogrenirsin bende az biliyom ama ehkiyet yok biara ogretoyordu biraktik sende ogrenirsin kuzum
Gunaydinnnnn ballarrrr
Ben olayları kaçırdım ne oluyor kim geliyor kiizzzz :)Canlarımmm. İşler bitti hazırlandık annemle bekliyoruz gelmek üzerelerdir :) keyifli geçer inşallah kızlar :) T Tatlianne20
@umudu beklemek @OeksuezByNkoaLa Zeytintanem @_nurunnisa_
gulse14 @ @Eses07
İnşallahh kimseyi unutmadım
Seviyorum sizii.. Çok öpüyorum fıstıklarımm :)
İstemeye geliyorlar nurumuzuBen olayları kaçırdım ne oluyor kim geliyor kiizzzz :)
Sende bi agri kesici al. Ben ictim azcik gecti agri :)Dün akşamdan beri fena basmn ağrısı anlamadım bende cnm
Ne yaptı canım hayırdır bahsetmişsin ama gwride kalmış görmedimByNkoaLa geldim canım gitti arkadaş ama hiç umduğum gibi olmadı. Ben yoktum ya kaçırdım herşeyi ayy ne güzel nurumu istemeye geliyorlar inşallah çok mutlu olur :)
:) içerim brazdan inşSende bi agri kesici al. Ben ictim azcik gecti agri :)
Ayy kuzum çok uzun tekrar yazıp diğer kızları da bunaltmayim. Benim profile girip yazdığım mesajlardan bakar mısın ordan kolay bulursun. Tabi okumak istersenNe yaptı canım hayırdır bahsetmişsin ama gwride kalmış görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?