aynen öle burayıda acarken kavgasız sorunsuz bir topik osun dedim. çünkü bazıları kıskanç ve yöneltiyordu bende gelemedim buna artık.
Buradi cok sükür iyi gidiyor insallah böyle kalir.

sagol canım benım sanada:) bu arada görümceyle aranız nasıl konuşuyormu senlen.
Görümcemle malesef konusamadik o konuyu izine gitti haftaya gelicekler ancsk ozaman konusucam.. ama bana "askim
Nasilsin" demeler. Esime "selcanim napiyor iyimi" demeler... bana cok deger veriyormus gibi yapmalar yani.. gittikce soguyorum inanirmisin sesini bile duymak istemiyorum ama napiyom belli etmemeye calisiyorum

Kendi evine gitsin de tekrar aradiginda söylerim canım eşim kızıyor diye. Bugün aradı daha şimdiden özledim falan dedi ağrın falan var mı diyor yanimdayke ağrın var mı diye hiç düşünmedi bile

Oyle yaparım artık canim

ByNkoaLa geldim canım gitti arkadaş ama hiç umduğum gibi olmadı. Ben yoktum ya kaçırdım herşeyi ayy ne güzel nurumu istemeye geliyorlar inşallah çok mutlu olur :)

Ne yaptı canım hayırdır bahsetmişsin ama gwride kalmış görmedim
Ayy kuzum çok uzun tekrar yazıp diğer kızları da bunaltmayim. Benim profile girip yazdığım mesajlardan bakar mısın ordan kolay bulursun. Tabi okumak istersen eşim bi daha görüşmek yok konuşursan telefonunu kırarım dedi bana. Ben de kız kendi evine gidince söylerim eşim izin vermiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…