- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.741
Ayni ben:) içerim brazdan inş
Hiç sevmiyorum ilaç içmeyi
Gece kuşu hepsi onların :)Ayni bendayanilmayack gibi olunca iciyorum ancak
Millet nereye gitti bea
Hee dogru diyorsun kizGece kuşu hepsi onların :)
Ben de hiç yetişemiyorum bunlara yavaş kalıyorumHee dogru diyorsun kiz
Sabah bakiyorum 15-20 sayfa yazismislar
birine cevap verene kadar bi bakmisim konu degismisBen de hiç yetişemiyorum bunlara yavaş kalıyorum
Heh işte benim durumumbirine cevap verene kadar bi bakmisim konu degismis
Ne tartismalari kizaynen bazen gelirlermi diyorum zamanla gidiyor ya birseye kızıp yada fazla takılıyoz diye tartişma çoktu ozamnlar bnm ilk geldiğimde dagıldı hep
Aynen kuzum nazar değmesin. Yapmacik gibi ise uzak dur fazlada olma samimi derdi ne ise.Buradi cok sükür iyi gidiyorinsallah böyle kalir.
Görümcemle malesef konusamadik o konuyu izine gitti haftaya gelicekler ancsk ozaman konusucam.. ama bana "askim
Nasilsin" demeler. Esime "selcanim napiyor iyimi" demeler... bana cok deger veriyormus gibi yapmalar yani.. gittikce soguyorum inanirmisin sesini bile duymak istemiyorum ama napiyom belli etmemeye calisiyorum
Bende şükür iyim canım takiliyoruz buralarda:)Tsk ederim canim sen nasilsin
Oh ellerine sağlık balım.Kizlar toplanin kek ve kahve yaptim
Gelin de hep beraber yiyip icelimm
Ya sahillenme gibi biri tartissin o kisilen muhaddap olma emirler vs bir birlerine laf carpma bizde kotu oluyorduk en sonda bir tane daha topik açtık onlarda dağıldı hep kapatti.Ne tartismalari kiz
Hoşgeldin balımBen geldiiim :))
KuzummmmBende giderim işte
Nereye canim benimmmBende giderim işte
Hm anladim :)Aynen kuzum nazar değmesin. Yapmacik gibi ise uzak dur fazlada olma samimi derdi ne ise.
Bende şükür iyim canım takiliyoruz buralarda:)
Oh ellerine sağlık balım.
Ya sahillenme gibi biri tartissin o kisilen muhaddap olma emirler vs bir birlerine laf carpma bizde kotu oluyorduk en sonda bir tane daha topik açtık onlarda dağıldı hep kapatti.
Hoşgeldin balım
Sizler icin bulurum ben tatlim.Wooowww bu mesajlari nerden bulusuon canim :) sanada günaydin
Heyecan dorukta diyecem ama heyecan bitmistir .. anlat anlat kiz nasil gecti ??Canlarımmm. İşler bitti hazırlandık annemle bekliyoruz gelmek üzerelerdir :) keyifli geçer inşallah kızlar :) T Tatlianne20
@umudu beklemekOeksuez @RoSsSs Zeytintanem D __Dahlia__
gulse14 @ @Eses07
İnşallahh kimseyi unutmadım
Seviyorum sizii.. Çok öpüyorum fıstıklarımm :)
En guzelini yapiyonAynen kuzum nazar değmesin. Yapmacik gibi ise uzak dur fazlada olma samimi derdi ne ise.
Bende şükür iyim canım takiliyoruz buralarda:)
Oh ellerine sağlık balım.
Ya sahillenme gibi biri tartissin o kisilen muhaddap olma emirler vs bir birlerine laf carpma bizde kotu oluyorduk en sonda bir tane daha topik açtık onlarda dağıldı hep kapatti.
Hoşgeldin balım
Iyiyiz kuzum oturuyorum simdi sen napiyon balim.Iyi akşamlar kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?