Çok yorgunum tatlı annem yatıyorum öyle. Hiç böyle yorgun hissetmemiştim. :// sen nasılsın napıyorsun?
Hayirdir inşallah usuttun mu acaba duş al dinlen balım bende oturuyorum tv bakiybakı kuzum
Benim oğlanı biraz sokağa çıkardım bisiklet sürsün diye dışardayım simdi
Oh mis hava almış olursunuz kuzum. Ağrıların falan oluyor mi.
Bebiş ile uğraşıyorum tatlim sen neler yapiyon durumun nasil
Maşallah op pamugumu bende oturuyorum tv bakıyorum. Esinde ilgi nasil oldu kuzum biraz olsun düzeldi mi.
Canım denizden geldik balkon keyfi yapıyoruz
Neguzel hayat sana güzel suan canım oh iyi ediyo n balim

Aynen canım Doğumdan önce stres atalım dediklkk

Doktor girebilirsin dedi canım kendimi sıkmadan 1saat girdim havuza girmiyorum ama mikrop kaparım diye
Aslinda sasmamak lazim sudan dogumuda duyduk normal yani rahatlamissindir bizim buradada deniz var köye ugrarken dönüşü gidiyoz kvler falan onlar yuzebiliyor ama ben giremiyom sadece kosesinde yuruyom korkuyom:)

Pek değişen bişey yok aslında ama artık takmıyorum kafama sevgisinden eminimin. Bu haftasonu birlikte Istanbula gideceğiz. Bundan sonrası daha guzel olacak bundan da eminim. Bakalim herşeyin hayirlisi

Pek değişen bişey yok aslında ama artık takmıyorum kafama sevgisinden eminimin. Bu haftasonu birlikte Istanbula gideceğiz. Bundan sonrası daha guzel olacak bundan da eminim. Bakalim herşeyin hayirlisi
Bebegini düşün güzel mutlu olmaya çalış bebeginle esinede yansit aktiviteler yap mutlu huzurlu olun hep canım bizde biraz gerildik ama cocuk olunca düzelir inşallah.

Aslinda sasmamak lazim sudan dogumuda duyduk normal yani rahatlamissindir bizim buradada deniz var köye ugrarken dönüşü gidiyoz kvler falan onlar yuzebiliyor ama ben giremiyom sadece kosesinde yuruyom korkuyom:)
Bende ilk başta korkmuştum ama herkes girebilirsin deyince girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…