- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.781
Güle güle sana yolun açık olsun :)Kuzum napiyim bavullari hazirlamaya basladim hala bitmiyorpöff
Eve donusmu yoksa ratilemi unuttum ben kuzuKuzum napiyim bavullari hazirlamaya basladim hala bitmiyorpöff
O ne gii kovar gibi hahahaha cuma gidicez insallah o zamana kadar seninleyimmmmmmGüle güle sana yolun açık olsun :)
Napiyon benim asil sinirli kuzum:)Kusmustum kuzu kimseler yoktu tek kaldım :) çıktım bende
Tatile canim benim :)Eve donusmu yoksa ratilemi unuttum ben kuzu
Inşallah canim düzelir. Ben elimden geldiğince ilgimi gosteriyorum. Eskisi gibi kırmıyor beni bebek doğduğundan beri çünkü doğum sancılarımı gördü. Bebeği emzirirken bu ikidir kaburgalarıma ağrı giriyo acillik oluyorum. Moral veriyor bana diyor sen ne sancılar atlattın bunu mu atlatamayacan. Dün uzun zamandan beri ilk defa sana aşığım dediBebegini düşün güzel mutlu olmaya çalış bebeginle esinede yansit aktiviteler yap mutlu huzurlu olun hep canım bizde biraz gerildik ama cocuk olunca düzelir inşallah.
Kovmuyorum kuzu kafan dagilcak diye seviniyorum :) tabiki de benimle OlcanO ne gii kovar gibi hahahaha cuma gidicez insallah o zamana kadar seninleyimmmmmm
Kuzuuuuuucum tatlis annem benim napalim azcik benimkiyle çıktık oturuyoz öle sahilde sen napiyosunNapiyon benim asil sinirli kuzum:)
Napim kuzu eşimle öle çıktık dışarı bı benimkiler napiyo dedim girdim
Güle güle hayirla git gel canımTatile canim benim :)
Ay kiz duygulandirdin beni demekki annelik nedemek seni ohalde gormek ona baya etki yapmış çok sevindim seni iyi anliyorum ihtiyac oluyor bazen biz kadinlarin bole seylere morel oluyor inşallah devami hep gelir kuzum guzel vakit gecirirsiniz. BalimInşallah canim düzelir. Ben elimden geldiğince ilgimi gosteriyorum. Eskisi gibi kırmıyor beni bebek doğduğundan beri çünkü doğum sancılarımı gördü. Bebeği emzirirken bu ikidir kaburgalarıma ağrı giriyo acillik oluyorum. Moral veriyor bana diyor sen ne sancılar atlattın bunu mu atlatamayacan. Dün uzun zamandan beri ilk defa sana aşığım dediçok güzel moral oldu bana
Oh sende denizdesin heral maşallah bizim hatunlara :)Kuzuuuuuucum tatlis annem benim napalim azcik benimkiyle çıktık oturuyoz öle sahilde sen napiyosun
Bende bende epey yogun geçiyor heral
İzmirdeyim ya kuzu gel sende yanıma :))Oh sende denizdesin heral maşallah bizim hatunlara :)
Wow bas basa yürüyüse mi ciktiniz :) ne güzelNapim kuzu eşimle öle çıktık dışarı bı benimkiler napiyo dedim girdimnuru bende çok merak ediyorum
Eveeeeeeet :))) insallah cok güzel geciyordurrrBende bende epey yogun geçiyor heral
Ay utandım :) evler fena sıcak kuzumWow bas basa yürüyüse mi ciktiniz :) ne güzelasiklar siziiii
Nurun heyecanını dusunemiyorummm :))Eveeeeeeet :))) insallah cok güzel geciyordurrr
Klima olmamasinin avantajlari iste :) ne güzel birlikte vakit geciriyorsunuz :) bende denize hasret kaldimmmmAy utandım :) evler fena sıcak kuzum
Klima varda mekan değişikliği güzel oluyor kuzu sıkıldım balkondanKlima olmamasinin avantajlari iste :) ne güzel birlikte vakit geciriyorsunuz :) bende denize hasret kaldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?