- 7 Ocak 2018
- 27.578
- 80.047
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.801
Hııımmmmm anladım canım ben yüzme biliyorum ama çok da hareket etmiyorum suyun içinde biraz durup çıktım zatenYüzme bilmiyorum ondan dedim kuzum :)
Sağol kuzum size bol sohbetler dicem adami gormuyon ki aferin :))İzmirdeyim ya kuzu gel sende yanıma :))
Inşallah canımEveeeeeeet :))) insallah cok güzel geciyordurrr
Çok etki yaptı farkındayım. Çok moral oluyor en ufak ilgi. Inşallah böyle güzel vakit geçiririz. Aslında yanlız kalabilsek belki daha çok ilgi gösterir malesefki fazla birlikte bile yatamıyoruz.Güle güle hayirla git gel canım
Ay kiz duygulandirdin beni demekki annelik nedemek seni ohalde gormek ona baya etki yapmış çok sevindim seni iyi anliyorum ihtiyac oluyor bazen biz kadinlarin bole seylere morel oluyor inşallah devami hep gelir kuzum guzel vakit gecirirsiniz. Balim
Iyi maşallah kzuum sen canta hazirladinmi bende ayarliycaktimda bayram gecsin dedimHııımmmmm anladım canım ben yüzme biliyorum ama çok da hareket etmiyorum suyun içinde biraz durup çıktım zaten
Saol minigimSağol kuzum size bol sohbetler dicem adami gormuyon ki aferin :))
Inşallah canım
Anliyorun inşallah bu tatil işi yarayacak ara ara yaparsiniz cocuklada mutlu olun hep aminnn.Çok etki yaptı farkındayım. Çok moral oluyor en ufak ilgi. Inşallah böyle güzel vakit geçiririz. Aslında yanlız kalabilsek belki daha çok ilgi gösterir malesefki fazla birlikte bile yatamıyoruz.
Bende koklicam az kaldiiiKlima varda mekan değişikliği güzel oluyor kuzu sıkıldım balkondanaccik iyot koklayalim
Amin insallah aslında bu pek tatil değilde yinede ıyi gelecek. Teşekkür ederim canim benim sağlıkla bebeğini kucağına alirsin insallahAnliyorun inşallah bu tatil işi yarayacak ara ara yaparsiniz cocuklada mutlu olun hep aminnn.
Gel kuzu gelll :))Bende koklicam az kaldiii
Eve gidince bakayım canım inşAyy kuzum çok uzun tekrar yazıp diğer kızları da bunaltmayim. Benim profile girip yazdığım mesajlardan bakar mısın ordan kolay bulursun. Tabi okumak isterseneşim bi daha görüşmek yok konuşursan telefonunu kırarım dedi bana. Ben de kız kendi evine gidince söylerim eşim izin vermiyor diye
KuuuzucuuumEve gidince bakayım canım inş
Selm yokmu baciEve gidince bakayım canım inş
Bçtanem pknige geldik tlfn çekmiyordu
Amin canım allah razı olsunAmin insallah aslında bu pek tatil değilde yinede ıyi gelecek. Teşekkür ederim canim benim sağlıkla bebeğini kucağına alirsin insallah
Kuzum bu kadında senden daha ne istiyo anlamadımBizim kayinvalideleyde konustuk bacilar:)) bare laf olsun diye anlatayim
Fasulye mevzusundan kustuya tabi bayramda gelcek bieyerden yuz yuze gelcegimiz için biri laf atmasi lazim demi yada bayramda anca. Esim ailesiyle konuşuyor 1 saat falan evde 3 4 gun once epey konuştu sonra kapatirken hadi babacim gulsahinsa selami var dedi oanda sesi cikmiyor bak annende diyo odemeli atardi aramaz oldu eccuk kizdimya ondan aramiyor gibisinde laf soyledi sonra tele istedi kayin babam annen niye aramiyor cagri birakirdi dedi falan bende bubara kontor yapmadigimdan cekiniyom dedim sürekli odemeli odemeli 3 gunde bir ben ariyom bide kv yi sonra kayinvalidem aldi konuştu 15 20 gun olmus benim odemeli atmami bekliyor hiç hamile deyip aramiyorda nese o vesileyle konuştuk. Ama mesafeli artik zaten bu ara oleydi konuşmuş olduk bayramda bide stredt yasanirdi gelince.:)
Ozlemissindir zatenBçtanem pknige geldik tlfn çekmiyorduhepinizi çok özledim ya
Ay bende laf soktun sana hihihi bizde özledikBçtanem pknige geldik tlfn çekmiyorduhepinizi çok özledim ya
Aynen yaa smdi onu yazacaktımCanimin ici sen nasilsin :) @Nnuurrr napti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?