Çok etki yaptı farkındayım. Çok moral oluyor en ufak ilgi. Inşallah böyle güzel vakit geçiririz. Aslında yanlız kalabilsek belki daha çok ilgi gösterir malesefki fazla birlikte bile yatamıyoruz.

Çok etki yaptı farkındayım. Çok moral oluyor en ufak ilgi. Inşallah böyle güzel vakit geçiririz. Aslında yanlız kalabilsek belki daha çok ilgi gösterir malesefki fazla birlikte bile yatamıyoruz.
Anliyorun inşallah bu tatil işi yarayacak ara ara yaparsiniz cocuklada mutlu olun hep aminnn.

Eve gidince bakayım canım inş

Bizim kayinvalideleyde konustuk bacilar:)) bare laf olsun diye anlatayim
Fasulye mevzusundan kustuya tabi bayramda gelcek bieyerden yuz yuze gelcegimiz için biri laf atmasi lazim demi yada bayramda anca. Esim ailesiyle konuşuyor 1 saat falan evde 3 4 gun once epey konuştu sonra kapatirken hadi babacim gulsahinsa selami var dedi oanda sesi cikmiyor bak annende diyo odemeli atardi aramaz oldu eccuk kizdimya ondan aramiyor gibisinde laf soyledi sonra tele istedi kayin babam annen niye aramiyor cagri birakirdi dedi falan bende bubara kontor yapmadigimdan cekiniyom dedim sürekli odemeli odemeli 3 gunde bir ben ariyom bide kv yi sonra kayinvalidem aldi konuştu 15 20 gun olmus benim odemeli atmami bekliyor hiç hamile deyip aramiyorda nese o vesileyle konuştuk. Ama mesafeli artik zaten bu ara oleydi konuşmuş olduk bayramda bide stredt yasanirdi gelince.:)

Kuzum bu kadında senden daha ne istiyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…