- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.821
CanımmmmmmKuuuzucuuum
Selam yavrmmmSelm yokmu baci
Ben bi bilsem BACIM atmasam odemeli donmezler hep ariycaktim islerim var der bole bir sart koymuk galiba aslinda iyi oldu yoksa hergün komusuup birde komismalardan birseyler cikartip strest yasardim 4 5 ginde bir artik oda ben cagri atarsam akilmi aldi ne ettiyse kendide tenezur etmiyor bole iyi oldu kafam rahat donus yapiyom bende formaliteden iste onlar ariycana büyük ya kendilerini ole görüp hep bizden bekliyor ama birkez morel olaeak borsey duymadım.Kuzum bu kadında senden daha ne istiyo anlamadım
Ahahhahahahaha smdi farkettmAy bende laf soktun sana hihihi bizde özledik
Özlüyorm tabiiOzlemissindir zaten
Sanada beybi:))))Selam yavrmmm
Unutuldum heralde bı ağırlık çöktü bana :))Canımmmmmm
:))))))Ahahhahahahaha smdi farkettm
:))) Bizi ayırdılarÖzlüyorm tabiieşimde diyor oh olsn çıkmıyor bana kaldın
Unutuldum heralde bı ağırlık çöktü bana :))
Kocalar bu belli olmaz kadinlardan bile kıskanır ufak ilgi gormesinler haspalarim:)))):))) Bizi ayırdılar
Kuzum sen hiç takma en iyisini yapiyosun kafan nasıl rahatsa öyle davranBen bi bilsem BACIM atmasam odemeli donmezler hep ariycaktim islerim var der bole bir sart koymuk galiba aslinda iyi oldu yoksa hergün komusuup birde komismalardan birseyler cikartip strest yasardim 4 5 ginde bir artik oda ben cagri atarsam akilmi aldi ne ettiyse kendide tenezur etmiyor bole iyi oldu kafam rahat donus yapiyom bende formaliteden iste onlar ariycana büyük ya kendilerini ole görüp hep bizden bekliyor ama birkez morel olaeak borsey duymadım.
Hahaha hele ki benidağın basına geldk oksijen çarptı
Sen ve unutulmak mümkün mı
Naparsin ne edersin kac yasindasin abla deme takil aramixa kafana gore herkes kafa dengi her seviye bulunur bizde:)Kosarak geldim abla
Kesinlikle doğru kuzu :)Kocalar bu belli olmaz kadinlardan bile kıskanır ufak ilgi gormesinler haspalarim:))))
Olmaz mi canım şuan çok agrım var mesela taş gibi karnım yattım şimdi bendeHayirdir inşallah usuttun mu acaba duş al dinlen balım bende oturuyorum tv bakiybakı kuzum
Oh mis hava almış olursunuz kuzum. Ağrıların falan oluyor mi.
Maşallah op pamugumu bende oturuyorum tv bakıyorum. Esinde ilgi nasil oldu kuzum biraz olsun düzeldi mi.
Neguzel hayat sana güzel suan canım oh iyi ediyo n balim
Tamm canım:)Eve gidince bakayım canım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?