Bende kuzu az is yapiyom hemen ağrı batma sisiyor:)
Doktorum 25 eylüle gün verdi sezeryan için bakalım bizim kız o günü bekleyecek mi. Şuan çok rahatsızım. Bide bende evde çok yoruluyorum yaa senin yine ilk bebek daha kolay canimm Allah yardimcimiz olsun

Ooo kuzum bizden sin küçük degilsin bende 17 falan sandım bursa 22 25 28 30her yas var kimse abla demez arkadas gibi herkes. Evli bekar
Cok iyi masallah bi cok kisi burda evli olunca sanki az küçük kalmisim yada evde kalmisim hissi mi olusuyor neyse hep oyle doyesim geliyor hos bu gidisle evdede kalacagim sanirim.

Hayirdir inşallah usuttun mu acaba duş al dinlen balım bende oturuyorum tv bakiybakı kuzum

Dışarıda yoruldum biraz galiba. :/ eve girince de yorulduğumu farkettim. Ağrımayan yerim yok. ben TV sevmiyorum. Youtube de video izlemek daha çok hoşuma gidiyor bebeğim. :))

Dışarıda yoruldum biraz galiba. :/ eve girince de yorulduğumu farkettim. Ağrımayan yerim yok. ben TV sevmiyorum. Youtube de video izlemek daha çok hoşuma gidiyor bebeğim. :))
Tam benim kafadansin o zaman sevgili vuska. Bende tv sevmem youtube a girerim

İnciraltindayim kuzu asıl sen napiyosun neden yordun kendini !!
Oohh ne güzel yaa serindir orası şimdi bu saatte. Midye de ye kız benim yerime çok canım istiyor. Yormadım bugün kendimi aslında günlük işler sadece. Oğlumu dışarı çıkardım geldim onu yıkadım kardeşimi de yıkadım makineye çamaşır falan attım bi ağrı girdi çok kasiliyor karnım hemen yattım herşeyi bırakıp hala aynı çok ağrıyor

Kuzum benim gönderim mi sana burdan ya hamiş halinle niye çıktın çok ağrım var mı aslı dur kız daha var

Kuzum benim gönderim mi sana burdan ya hamiş halinle niye çıktın çok ağrım var mı aslı dur kız daha var
Burdada var ama daha hiç yemedim canım izmirinki gibi güzel değildir diye. Sağol kuzum sen ye benim yerime yeter asli pozisyonunu almış teyzesi doğacağı saati zamanı bekliyor artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…