- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.841
Aynen alttan aliyom ama bole kafa yinede şükür rahat az yorulsada halime şükür diyom.Kuzum sen hiç takma en iyisini yapiyosun kafan nasıl rahatsa öyle davran
Geldim canım napiyosungulse14 nerdessssiiinn
Bende kuzu az is yapiyom hemen ağrı batma sisiyor:)Olmaz mi canım şuan çok agrım var mesela taş gibi karnım yattım şimdi bende
Ooo kuzum bizden sin küçük degilsin bende 17 falan sandım bursa 22 25 28 30her yas var kimse abla demez arkadas gibi herkes. Evli bekar
Doktorum 25 eylüle gün verdi sezeryan için bakalım bizim kız o günü bekleyecek mi. Şuan çok rahatsızım. Bide bende evde çok yoruluyorum yaa senin yine ilk bebek daha kolay canimm Allah yardimcimiz olsunBende kuzu az is yapiyom hemen ağrı batma sisiyor:)
İnciraltindayim kuzu asıl sen napiyosun neden yordun kendini !!Geldim canım napiyosun
Cok iyi masallah bi cok kisi burda evli olunca sanki az küçük kalmisim yada evde kalmisim hissi mi olusuyor neyse hep oyle doyesim geliyorOoo kuzum bizden sin küçük degilsin bende 17 falan sandım bursa 22 25 28 30her yas var kimse abla demez arkadas gibi herkes. Evli bekar
En iyisini yapiyosun kuzumAynen alttan aliyom ama bole kafa yinede şükür rahat az yorulsada halime şükür diyom.
Hayirdir inşallah usuttun mu acaba duş al dinlen balım bende oturuyorum tv bakiybakı kuzum
Mesela meraba diyimCok iyi masallah bi cok kisi burda evli olunca sanki az küçük kalmisim yada evde kalmisim hissi mi olusuyor neyse hep oyle doyesim geliyorhos bu gidisle evdede kalacagim sanirim.
Tam benim kafadansin o zaman sevgili vuska. Bende tv sevmem youtube a girerimDışarıda yoruldum biraz galiba. :/ eve girince de yorulduğumu farkettim. Ağrımayan yerim yok.ben TV sevmiyorum. Youtube de video izlemek daha çok hoşuma gidiyor bebeğim. :))
Oohh ne güzel yaa serindir orası şimdi bu saatte. Midye de ye kız benim yerime çok canım istiyor. Yormadım bugün kendimi aslında günlük işler sadece. Oğlumu dışarı çıkardım geldim onu yıkadım kardeşimi de yıkadım makineye çamaşır falan attım bi ağrı girdi çok kasiliyor karnım hemen yattım herşeyi bırakıp hala aynı çok ağrıyorİnciraltindayim kuzu asıl sen napiyosun neden yordun kendini !!
Kuzum benim gönderim mi sana burdan ya hamiş halinle niye çıktın çok ağrım var mıOohh ne güzel yaa serindir orası şimdi bu saatte. Midye de ye kız benim yerime çok canım istiyor. Yormadım bugün kendimi aslında günlük işler sadece. Oğlumu dışarı çıkardım geldim onu yıkadım kardeşimi de yıkadım makineye çamaşır falan attım bi ağrı girdi çok kasiliyor karnım hemen yattım herşeyi bırakıp hala aynı çok ağrıyor
Valla öyle yaaaKocalar bu belli olmaz kadinlardan bile kıskanır ufak ilgi gormesinler haspalarim:))))
Naber bakalım kimsin nesin :) tanışalım
Kendmi unuturm seni aslaHahaha hele ki beni
Burdada var ama daha hiç yemedim canım izmirinki gibi güzel değildir diye. Sağol kuzum sen ye benim yerime yeterKuzum benim gönderim mi sana burdan ya hamiş halinle niye çıktın çok ağrım var mıaslı dur kız daha var
Oy kuzum o kocana şöyle rahat bıraksın benim gulo muKendmi unuturm seni asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?