Burdada var ama daha hiç yemedim canım izmirinki gibi güzel değildir diye. Sağol kuzum sen ye benim yerime yeter asli pozisyonunu almış teyzesi doğacağı saati zamanı bekliyor artık :)
Ya yerim senide minigide çok acitmasin benim kuzumun canını kuzu adet ağrısı gibi bişimi bu kasılma acıyıp geçiyor demi

Ya yerim senide minigide çok acitmasin benim kuzumun canını kuzu adet ağrısı gibi bişimi bu kasılma acıyıp geçiyor demi
Şuan karnım taş gibi sert adet sancısı gibi ağrı giriyor sonra düzelip tekrar başlıyor aynı şey öyle canım. Uyumaya çalışayım zaten ben çok rahatsızım yarın daha çok yazarım size

Naber bakalım kimsin nesin :) tanışalım
Kendi halinde biriyim valla yogun calisiyorum bos vakitlerimi burada kullaniyorum biraz. sonra kendimi gelistirmeye calisiyorum bilgi anlaminda. Vs vs. Yas 25 oyle iste :) bide nerden baslayacagim bilemedimde..

Kendi halinde biriyim valla yogun calisiyorum bos vakitlerimi burada kullaniyorum biraz. sonra kendimi gelistirmeye calisiyorum bilgi anlaminda. Vs vs. Yas 25 oyle iste :) bide nerden baslayacagim bilemedimde..
Okadar derine inmeseydin canım zaten zamanla bol bol hayatından yakınacagin zaman anlatırdın

Youtube daha güzel. Tv bana boş geliyor. Ne tür izliyorsun? Ben bazen bilgi içerikli bazen dini videolara bakıyorum.. :))
Bilgi icerikli seylere bakarim daha cok. Bir ara ruhi cenet cok ilginc gelmisti mesela. Ama suan tamamen gunluk hayatta aklima takilan seylere bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…