- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.861
Youtube daha güzel. Tv bana boş geliyor. Ne tür izliyorsun? Ben bazen bilgi içerikli bazen dini videolara bakıyorum.. :))Tam benim kafadansin o zaman sevgili vuska. Bende tv sevmem youtube a girerim
Arabaya bindik hah başladın hemen diyo sus dedim :SOy kuzum o kocana şöyle rahat bıraksın benim gulo mu
Ya yerim senide minigide çok acitmasin benim kuzumun canınıBurdada var ama daha hiç yemedim canım izmirinki gibi güzel değildir diye. Sağol kuzum sen ye benim yerime yeterasli pozisyonunu almış teyzesi doğacağı saati zamanı bekliyor artık :)
Hahaha bı aileye sebeb oluyorum benimkinde Allah'tan dışarı çıktık diyoArabaya bindik hah başladın hemen diyo sus dedim :S
Şuan karnım taş gibi sert adet sancısı gibi ağrı giriyor sonra düzelip tekrar başlıyor aynı şey öyle canım. Uyumaya çalışayım zaten ben çok rahatsızım yarın daha çok yazarım sizeYa yerim senide minigide çok acitmasin benim kuzumun canınıkuzu adet ağrısı gibi bişimi bu kasılma acıyıp geçiyor demi
Ayy yorldm balım yaaa daha çocukları yıkıcam evdeHahaha bı aileye sebeb oluyorum benimkinde Allah'tan dışarı çıktık diyo
Dikkat et kendine balımmmŞuan karnım taş gibi sert adet sancısı gibi ağrı giriyor sonra düzelip tekrar başlıyor aynı şey öyle canım. Uyumaya çalışayım zaten ben çok rahatsızım yarın daha çok yazarım size
Dinlen kuzu dinlen seviliyosun doğurursan haber ver :))Şuan karnım taş gibi sert adet sancısı gibi ağrı giriyor sonra düzelip tekrar başlıyor aynı şey öyle canım. Uyumaya çalışayım zaten ben çok rahatsızım yarın daha çok yazarım size
Kendi halinde biriyim valla yogun calisiyorum bos vakitlerimi burada kullaniyorum biraz. sonra kendimi gelistirmeye calisiyorum bilgi anlaminda. Vs vs. Yas 25 oyle iste :) bide nerden baslayacagim bilemedimde..Naber bakalım kimsin nesin :) tanışalım
Ederim gülom sağol ❤Dikkat et kendine balımmm
Al bı yorulan daha çıktı sabahlican benle o kocana nasıl vakit ayırınAyy yorldm balım yaaa daha çocukları yıkıcam evde
Yok kız dursun daha 6 hafta varDinlen kuzu dinlen seviliyosun doğurursan haber ver :))
Okadar derine inmeseydin canım zaten zamanla bol bol hayatından yakınacagin zaman anlatırdınKendi halinde biriyim valla yogun calisiyorum bos vakitlerimi burada kullaniyorum biraz. sonra kendimi gelistirmeye calisiyorum bilgi anlaminda. Vs vs. Yas 25 oyle iste :) bide nerden baslayacagim bilemedimde..
Bilgi icerikli seylere bakarim daha cok. Bir ara ruhi cenet cok ilginc gelmisti mesela. Ama suan tamamen gunluk hayatta aklima takilan seylere bakiyorumYoutube daha güzel. Tv bana boş geliyor. Ne tür izliyorsun? Ben bazen bilgi içerikli bazen dini videolara bakıyorum.. :))
Al bı yorulan daha çıktı sabahlican benle o kocana nasıl vakit ayırın
Sanada kuzucumYok kız dursun daha 6 hafta varhadi iyi geceler ❤❤❤
Kendi halinde biriyim valla yogun calisiyorum bos vakitlerimi burada kullaniyorum biraz. sonra kendimi gelistirmeye calisiyorum bilgi anlaminda. Vs vs. Yas 25 oyle iste :) bide nerden baslayacagim bilemedimde..
Tabikidehaahha tamam uyıtup gelirim
SeviliyorsunEderim gülom sağol ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?