- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.881
Ruhi Çenet eskiden çok ilgimi çekerdi ama artık çekmiyor. :// bu arada 25 yaşında mısın? Ben seni benden küçük sandım abla deyince bana.Bilgi icerikli seylere bakarim daha cok. Bir ara ruhi cenet cok ilginc gelmisti mesela. Ama suan tamamen gunluk hayatta aklima takilan seylere bakiyorum
Aman sukur halime suanlik bir derdim yok. Olanida ufak tefek. Sadece evlilikten korkuyorum.Okadar derine inmeseydin canım zaten zamanla bol bol hayatından yakınacagin zaman anlatırdın
Suan mutluluktan havaya ucuyordur simdi :))) yada ailesiyle günü konusuyordur :)))Aynen yaa smdi onu yazacaktım
Tabikide
Sen kac yasindasin ki ben herkese oyle diyorum valla ilk kez konustugumRuhi Çenet eskiden çok ilgimi çekerdi ama artık çekmiyor. :// bu arada 25 yaşında mısın? Ben seni benden küçük sandım abla deyince bana.
Valla yaa inş jersey güzeice gönlünce geçmiştirSuan mutluluktan havaya ucuyordur simdi :))) yada ailesiyle günü konusuyordur :)))
Korkma evlilik erkeklerde nisanliyken kendini şişirip evlendikten sonra doğal hallerine döndükleri bı yaşam tarzı diyimAman sukur halime suanlik bir derdim yok. Olanida ufak tefek. Sadece evlilikten korkuyorum.
Insallah ama merak ettim :))Valla yaa inş jersey güzeice gönlünce geçmiştir
İmmmah
AyneeeeenKorkma evlilik erkeklerde nisanliyken kendini şişirip evlendikten sonra doğal hallerine döndükleri bı yaşam tarzı diyim
Bende çok merak ediyorum vallaInsallah ama merak ettim :))
Ahahahha doğru tespitKorkma evlilik erkeklerde nisanliyken kendini şişirip evlendikten sonra doğal hallerine döndükleri bı yaşam tarzı diyim
Son derece bonkorkul de dahil şimdi extre ile geliyo hain :)))Ayneeeeennisanli olunca bi ruhaf oluyorlar benimkide öyleydi ruhaf tuhaf hareketler falan
Hah iste tam olarak bu korkutuyor.bide bunlarin sisip sisip inmeyen tarzi var.Korkma evlilik erkeklerde nisanliyken kendini şişirip evlendikten sonra doğal hallerine döndükleri bı yaşam tarzı diyim
Indirmesini bilicenHah iste tam olarak bu korkutuyor.bide bunlarin sisip sisip inmeyen tarzi var.
23 canım.. :)) Çok fazla bilgi kanalı çıktı. Ama Ruhiyi geçemez kimse bana göre.Sen kac yasindasin ki ben herkese oyle diyorum valla ilk kez konustugumsamimi geliyor bana. Bide bende artik eskisi gibi ruhi izlemiyorum ya. Sanirim.once daha kaliteli geliyordu.
Onu bulduysan kaçırma sönmeyen yok gerçi kız :))Hah iste tam olarak bu korkutuyor.bide bunlarin sisip sisip inmeyen tarzi var.
Sorma bacım bı tane varlık burda öyle guluyom suratına bı bilsen neye guldugume :))Erkek milleti başlı basına acayip varlıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?