- 30 Ocak 2018
- 118
- 970
- 103
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.901
Valla zalimin ogullari o kadar ugrasiyorum olmuyor.Indirmesini bilicenfooossssssss yapcak
Orasi oyle tabi ki ruhi ayri. Enee aramizda fark yok nerdeyse kiz23 canım.. :)) Çok fazla bilgi kanalı çıktı. Ama Ruhiyi geçemez kimse bana göre.
oyle mi dersin hakkaten mi ya. Taliplerde cikiyorda ben cesaret edemiyorum. Hayirlisi olsun.Onu bulduysan kaçırma sönmeyen yok gerçi kız :))
İnşallah senin istemenede şahit olur ozaman :))Orasi oyle tabi ki ruhi ayri. Enee aramizda fark yok nerdeyse kiz
oyle mi dersin hakkaten mi ya. Taliplerde cikiyorda ben cesaret edemiyorum. Hayirlisi olsun.
Her daim burdayım canım bizde dışarı çıkmıştik eve dönüyoruzGece bekcilerigeldigim gibi gidicem yine
Kardesim geldi teyzemle oturuyorduk
Simdi etrafi toparladim da esim gelicek isten
Ne yapiyorsunuz
Gezdiniz ne güzelllHer daim burdayım canım bizde dışarı çıkmıştik eve dönüyoruz
Kuzum misafirim vardi kardesim türkiyeden geldi onunla oturuyordum. Simdi de esim isten gelicek. Erken yatarsa girerim yine yoksa yarin görüsürüz
Insallah tek istegim hayirli olmadi ve bu hayrin gönlüme sinmesi. Rabb'im kimseye cektirmesin es konusunda.İnşallah senin istemenede şahit olur ozaman :))
Dinleniyorm çocukların uyymasınj bekliyormGece bekcilerigeldigim gibi gidicem yine
Kardesim geldi teyzemle oturuyorduk
Simdi etrafi toparladim da esim gelicek isten
Ne yapiyorsunuz
Hayırlı geceler bir daha beklerizHerkese hayirli ve huzurlu geceler hanimlar. Yarin cok is var baska bir gecede gorusuruz insallah
Amin canım gönlüne göre neyse rabbim nasip etsinInsallah tek istegim hayirli olmadi ve bu hayrin gönlüme sinmesi. Rabb'im kimseye cektirmesin es konusunda.
Burdayimmmm kaymagimmmHerkes terketti beni
Burdayım kuzucumHerkes terketti beni
Burdayimmmm kaymagimmm
Anlaşarak mı geldnzBurdayimmmm kaymagimmm
Ya kuzu bu erkekler bazen bisiyi çok biliyorlar gibi davranıyorlar yaAnlaşarak mı geldnzaynı anda mcxxzz canlar
Sadece davranıyorlar işde bişey bilmiyorlarYa kuzu bu erkekler bazen bisiyi çok biliyorlar gibi davranıyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?