- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.921
Arabayı park edemedi ben ederim dedi yine edemedi ben aldım artık tak edince şimdide sürat asiyoSadece davranıyorlar işde bişey bilmiyorlar
Noldu canm
Eeeee yapamamış işde ne zoruna gidiyorArabayı park edemedi ben ederim dedi yine edemedi ben aldım artık tak edince şimdide sürat asiyo
Siyirtiyo bide asfalta ya bide şoförlüğüme laf söylüyor haspamEeeee yapamamış işde ne zoruna gidiyorabbaababab ama erkek için fiyasko durum
Biz onlardan daha güzel kullanıyoruz kıskanıyorlarSiyirtiyo bide asfalta ya bide şoförlüğüme laf söylüyor haspam
1. soföre ve 2. enisteye karisilmazmisSiyirtiyo bide asfalta ya bide şoförlüğüme laf söylüyor haspam
Ya kuzu 1 kere kaza yaptım anahtarı her aldigimda bı hatırlatıyor sanki vazgecmicem :)) bı paramı biriktiriyim kalmadım onun arabasinaBiz onlardan daha güzel kullanıyoruz kıskanıyorlar
Kuzu bunun ki gurur iki gün cekicez artık :) ama hoşuma gidiyor o yapamayınca ben yapıyorum ya bozuluyor accik :))1. soföre ve 2. enisteye karisilmazmis
Ya kuzu 1 kere kaza yaptım anahtarı her aldigimda bı hatırlatıyor sanki vazgecmicem :)) bı paramı biriktiriyim kalmadım onun arabasina
Aynen öyle kuzu ya :)) ama çok bekler altta kalmam evvelallahilla acıgnı bulurlar zaten te allan yaaa
1 sene önceki kaza giriyor hala aramızavazgeçme ama kullan versin
Kalma valla bende kalmam hiçAynen öyle kuzu ya :)) ama çok bekler altta kalmam evvelallah
Hahahhay süpersinnnnKuzu bunun ki gurur iki gün cekicez artık :) ama hoşuma gidiyor o yapamayınca ben yapıyorum ya bozuluyor accik :))
Bende kaza yaptm biseey olmaz dedi kendi tamir etti1 sene önceki kaza giriyor hala aramıza
Kalma valla bende kalmam hiçezmeye cok çalışır ama ezdirmem
Ben biraz yuvarlandım içindeBende kaza yaptm biseey olmaz dedi kendi tamir etti
Hahahhay süpersinnnn
Seninkini baya kötü olmuş canım sende bşsey yoktu dimiBen biraz yuvarlandım içindeolmasa iyiydi ama sayemde arabasını değiştirdi
Kolum kırılmıştı kuzu accik bide 2 hafta boyunluk taktım :) guzelligime güzellik taktı her biri ufak tefek sıyrıgim vardı ama o bende hep varSeninkini baya kötü olmuş canım sende bşsey yoktu dimi
Çok geçmiş olsn bştanemKolum kırılmıştı kuzu accik bide 2 hafta boyunluk taktım :) guzelligime güzellik taktı her biri ufak tefek sıyrıgim vardı ama o bende hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?