amerikan hastanesinde işlem ücreti ne kadar? ssk raporun vamıydı?
bende amerikanda tedavi görüyorum, 3200 dolar tedavi ücreti, buna ilaçlar dahil değil... ama bülent beyden gercekten memnunum konusunda uzman bi doktor...
galatea79 benim dr. da bülent bey.Bence de çok iyi bir doktor.işini çok iyi yapıyor.Ama çok yoğun olnası nedeniyle çok fazla ilgilenemiyor bence.Bide galiba çok konuşmayı sevmiyorSen ne dersin
bende amerikanda tedavi görüyorum, 3200 dolar tedavi ücreti, buna ilaçlar dahil değil... ama bülent beyden gercekten memnunum konusunda uzman bi doktor...
ben bi arkadas tavsiyesine gitmiştim ama arkadasım basta uyarmıstı cok konusmaz diye...dediğin gibi cok yoğun bazen kendi ilgilenemiyor,ekipteki diğer doktorlar bakıyor ama herseyden haberi var, az konusması daha iyi bence... kafamda bi soru oldugunda soruyorum ve hemen cevaplıyor lafı dolandırmadan...senin kaçıncı tedavin, tedavinin hangi aşamasındasın?
Galetea bu mesajını görmemişim kusura bakma.Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim ilk tüp bebek denememem olumsuz sonuçlandı.10-15 gün önce 3 tane dondurulmuşlarım var , onların transferi için tedaviye başladık.Eylül başı inşallah dondurmalarım transfer edilecek.Bugün amerikandaydım yine her zaman ki gibi her tarafa koştur koştıur gidiyordu doktorlar.İnşallah bende bu sefer hamile kalabilirim.Sen transferden sonra nelere dikkat ettin galetea?
benim daha önce geçirmiş oldugum bir kist ameliyatı var, çıkarılan kist anormal büyüklükte oldugu için, doktorum laparoskopiye gerek yok büyük olasılıkla işe yaramaz ameliyat dedi. doktorum bülent urman, çok araştırdım buraya gelmeden, daha önce gittiğim bi doktor laparoskopiyle bakalım demişti, ama şu anki doktorum bunların para avcılığından baska bişey olmadıgını söylüyor, en az bi tüp bebek parası harcarsın dedi bende direkt tüp bebeğe başladım,şimdilik memnunum doktorumdan ama iğnelere yeni başladım canım.... senin doktorun kim,hep bu hastanedemi tedavi oldun?
öncelikle seni tebrik ederim hamile olmana çok sevindim benim için bir umut oldun sorunumuz aynı sayılır benim tüplerim tıkalıydı ikisinide aldırdım 3. tüp bebek tedavime başlayacagım amerikan hastanesini düşünüyorum daha önce memorıal hast.ve ist.tüp bebekte denedim ilki düştü ikincisi tutmadı doktorun hakkında biraz bilgi verirmisin bülent beyi düşünüyorum çünkü şimdiden teşekkürler.
benim de alman hastanesi dr.um ulun uluğ kısmetse transferim cumartesi.dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?