Haydi Hanımlar Spor Hocasıyla Beraber Diyete :)

pinkberry_

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
25
20
18
35
Tekirdağ
Merhaba kızlar, uzun zamandır bu siteyi takip ediyor, yapılan diyetleri ve sonuçlarını okuyorum. Çok diyet denemem oldu ama işim gereği bir türlü listelere uyamadım. Ben fitness, pilates antrenörüyüm :) işi bırakalı 3 ay oluyor, stres, bunalım vs. nedenlerden dolayı epey bir kilo aldım. Akşam siteye bakarken bir diyet dikkatimi çekti.

SABAH: 2 ETİMEK, PEYNİR, DOMATES, SALATALIK
ÖĞLEN: 1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ, 1 KASE YOĞURT
AKŞAM: 2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ, YARIM KASE YOĞURT, SALATA, SEBZE YEMEĞİNDEN 8-9 KAŞIK

Bu diyet karbonhidrat ve kalsiyum bakımından zengin, biraz protein eksiği var ama onu da sebze yemeklerine et katarak karşılayabileceğimi düşünüyorum ki kas kaybımız olmasın. Bugün 1. günüm sadece akşam öğününü değiştirerek 1 kase mercimek çorbası içtim, ekmek yemedim. Şuan ki kilom 57.8 bakalım neler olacak.

hayırlı olsun topiğin. kilon az gibi zaten. boyun kaç acaba?
3 ayda kaç kilo aldın?

bir fitness / pilates antrenörü nasıl olur da kilo alır bakem diycem de diyemiyom ama dedim gitti

hayırlı olsun topiğin. kilon az gibi zaten. boyun kaç acaba?
3 ayda kaç kilo aldın?

bir fitness / pilates antrenörü nasıl olur da kilo alır bakem diycem de diyemiyom ama dedim gitti

boyum 1.65 canım. 3 ayda yaklaşık 7 kilo aldım, işten çıkmak zorunda kaldım onun stresi, depresyona girdim bütün gün uyudum bunlar hep metabolizmamı yavaşlattı. Nisan ayı gibi de sözüm var zayıflamam gerek artık :)

ah o depresyon yok mu başbelası. ben de 2 haftada 2 kilo aldım.
şimdi onları geldiği gibi kolayca gitsin diye lahana çorbası diyeti yapıyorum. (bir kez yapıcam sonra normal diyete dönücem)

hedefin 50 kilo mu olmak?(yani aldığın 7 kiloyu vermek mi)
boy 1,65 olunca 55 kilo da iyi durur. üstelik spora alışıksın ve sIkIsındır. o nedenle bence şu an bile kilolu durmuyorsundur.

tabi kiloyu aldığı gibi vermek bekletmemek en makbulü. yoksa yerleşiyor.

Son düzenleme:

Lahana çorbası diyeti şok diyet değil mi? Bıraktığın an fazlasıyla alabilirsin kiloları dikkat et. Depresyon çok lanet birşey ya. Alt üst ediyor tüm vücudu Evet hedefim 50 kilo olmak, 55 kilo da toplu gösteriyor beni. Türk kadınıyız malum basen problemimiz mevcut.

mantıklı bir diyet değil bu lahana çorbası diyeti ama diğer makul diyetlere minnet ettirecek hale getiriyor o bakımdan iyi yani.

benim de basenlerim büyük + göbüşüm var. (1 oğlum var bu arada) tek iyi yanım boyumun 1,70 olması ve kilomu çok göstermemem. ama kıyafet denerken falan epey bir hissediyorum kilomu. hatta yerden bişey alırken göbekten dolayı zorlanıyorum.

boyun fıtığım var. mekik çekerken zorlanıyorum. muhtemelen de yanlış çekiyorum
hergün yürüyorum ama en az 30 dk max 40 dk tempolu bi şekilde.
kondisyon bisikletim var onu da geceleri kullansam süper olacak ama basenlere çok fayda etmiyor daha önce sürmüştüm düzenli.

74,7 idim dün sabah. bu sabah 73,7 kiloyum.

basen içiin ne yapmalı peki? yan yatıp bacağı düz bişekilde kaldırıp indirmek (makas hareketi mi ne adı) gerçekten işe yarar mı?
öğrencilerinde müşterilerinden gözlemlemişindir.

bel ve boyun fıtığı olan kişilerin zaten mekik çekmesi sakıncalı. Allah korusun sakatlıklar meydana gelebilir. Söylediğin hareket genel olarak bacağı çalıştırır ama, iç bacağı daha çok çalıştırır. Benim önerim dik dur, sırtını duvara yasla, aşağı doğru in sonra yukarı doğru çık. Hem bacak hem karın çalışmış olur. Yada ayaktayken (yine dik duruyoruz) tek bacağını yerden kaldırmadan açıp kapayabilirsin, yere sürtermiş gibi.

sırtı duvara yaslı hareketi yaparken dizlerime çok yükleniyorum ve ağrıyor. zamanla geçer mi ki? hoş 2 tane de pes ediyorum.

legmagic gibi aletler işe yarar o halde.

ben çıkıyorum. az da ev işi yapayım. iyi geceler..

Son düzenleme:

dizlerine değil popona yüklenerek yapman gerek :) tamam hadi iyi geceler kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…