- Konu Sahibi pinkberry_
Merhaba kızlar, uzun zamandır bu siteyi takip ediyor, yapılan diyetleri ve sonuçlarını okuyorum. Çok diyet denemem oldu ama işim gereği bir türlü listelere uyamadım. Ben fitness, pilates antrenörüyüm :) işi bırakalı 3 ay oluyor, stres, bunalım vs. nedenlerden dolayı epey bir kilo aldım. Akşam siteye bakarken bir diyet dikkatimi çekti.
SABAH: 2 ETİMEK, PEYNİR, DOMATES, SALATALIK
ÖĞLEN: 1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ, 1 KASE YOĞURT
AKŞAM: 2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ, YARIM KASE YOĞURT, SALATA, SEBZE YEMEĞİNDEN 8-9 KAŞIK
Bu diyet karbonhidrat ve kalsiyum bakımından zengin, biraz protein eksiği var ama onu da sebze yemeklerine et katarak karşılayabileceğimi düşünüyorum ki kas kaybımız olmasın. Bugün 1. günüm sadece akşam öğününü değiştirerek 1 kase mercimek çorbası içtim, ekmek yemedim. Şuan ki kilom 57.8 bakalım neler olacak.
SABAH: 2 ETİMEK, PEYNİR, DOMATES, SALATALIK
ÖĞLEN: 1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ, 1 KASE YOĞURT
AKŞAM: 2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ, YARIM KASE YOĞURT, SALATA, SEBZE YEMEĞİNDEN 8-9 KAŞIK
Bu diyet karbonhidrat ve kalsiyum bakımından zengin, biraz protein eksiği var ama onu da sebze yemeklerine et katarak karşılayabileceğimi düşünüyorum ki kas kaybımız olmasın. Bugün 1. günüm sadece akşam öğününü değiştirerek 1 kase mercimek çorbası içtim, ekmek yemedim. Şuan ki kilom 57.8 bakalım neler olacak.