- 2 Şubat 2018
- 116
- 49
- 98
- Konu Sahibi tofitellam
-
Neden ayrıldınız özel değilse ?Merhaba arkadaslar .. sevgilimden yeni ayrıldım, uzun soluklu ciddi bir ilişkimiz vardı. Şu an sanırım depresyondayım .u Uyuyamıyorum ve çok sıkılıyorum, kafamı meşgul etmek istiyorum o yüzden buyrun sohbet edelim. Herkes derdini anlatsın kafamız dağılsın ..
çünkü bana yüzlerce yalan söyledi ve hepsini bir anda itiraf etti . hepsini affettim ama sonuncusunu affedemedim ... Alkol kullanıyormuş 3 yıldır gizliyormuş benden ve benm babam alkolik 21 yaşındaym 21 yıldır alkolden cekmedgm şey kalmadı büyük hadiseler atlattım o yüzden asla alkol alan biriyle olamam ne kadar seversem seveyim bu benm en keskin çizgim ..Neden ayrıldınız özel değilse ?
tongaya düşmek mi ? neden ne oldu ki anlatmak istermisiniz ?Aynı dertten muzdaribim şu aralar. Başkaları da benim gibi tongaya düşmesin diye yorumlar yaparakbu tür konularda kafamı dağıtmaya çalışıyorum ben de :)
Tabii herkesin kendi tercihi. Sizin adınıza üzüldüm sevdiğiniz birinden böyle bir şey görmek...çünkü bana yüzlerce yalan söyledi ve hepsini bir anda itiraf etti . hepsini affettim ama sonuncusunu affedemedim ... Alkol kullanıyormuş 3 yıldır gizliyormuş benden ve benm babam alkolik 21 yaşındaym 21 yıldır alkolden cekmedgm şey kalmadı büyük hadiseler atlattım o yüzden asla alkol alan biriyle olamam ne kadar seversem seveyim bu benm en keskin çizgim ..
Merhaba arkadaslar .. sevgilimden yeni ayrıldım, uzun soluklu ciddi bir ilişkimiz vardı. Şu an sanırım depresyondayım .u Uyuyamıyorum ve çok sıkılıyorum, kafamı meşgul etmek istiyorum o yüzden buyrun sohbet edelim. Herkes derdini anlatsın kafamız dağılsın ..
hadi gel evde kalalım :)Bende aynıyım şu sıra 1 hafta bile oldu olmadı ayrılalı ve ciddiydik güya.. Aman kızlarr ne olacak bu işler
Kac yasindasin senhadi gel evde kalalım :)
ben de dertliyim buraya yazanlarda dertli .. ortak bir noktamız var. Beni oyalayacak olan insanlarla iletişim kurmak , onlar için düşünmek, onların benim için düşünmesi, birbirimizi bi nebze olsun teselli etmek ..Seni oyalayacak sey insanlari dertleri mi?
21 peki sen ?Kac yasindasin sen
gazı vardır belki ?Bebegim 3 saattir susmadan agliyor
neden sevmedgnz biriyle aynı çatı altındasınız ? sevmedgnz o kişiyle aranızdakş bag nedir ?Anneciğimden, babamdan, sevgilimden, evdeki minik cimcimeden, evimden, Galata Kulesi’nden uzakta sevmediğim biriyle aynı çatı altındayım. Ama az kaldı bu cehennemden kurtulacağım. Çok az kaldı.
Yaa ben küçükmüşüm daha 1921 peki sen ?
Oda arkadaşıneden sevmedgnz biriyle aynı çatı altındasınız ? sevmedgnz o kişiyle aranızdakş bag nedir ?
tongaya düşmek mi ? neden ne oldu ki anlatmak istermisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?