- 20 Haziran 2016
- 6.245
- 10.620
- 248
- Konu Sahibi tofitellam
-
Kötüler daha fazlaydı oysa kih
ep öyle olur zaten benmde aklma hep gğzel anılar gelir kötüleri hatırlamak istemiyor insan . acı cekmeye bayılıyoruz iyi şeyleri hatırlayıp kendimize acı cektiriyoruz işte
Böcek falan mı ısırdı acabaYa böyle sol bacağımın bir kısmı kaşınıyordu türkiyedeyken şimdi o kısım hem kaşınıyor hem ağrıyor içeriden hem uyuşuyor. Yarın sabah dersten sonra gideceğim.
Allah şifa versin merak ettim şimdi ya .sYa böyle sol bacağımın bir kısmı kaşınıyordu türkiyedeyken şimdi o kısım hem kaşınıyor hem ağrıyor içeriden hem uyuşuyor. Yarın sabah dersten sonra gideceğim.
ayyyy allhhmm cehennemm azabıı gibi o ne öyleee yaaaBenim derdime gelince herşeyi bilen hep bilmiş davranan sürekli çocuklarımı ve eşimi eleştiren .. Evine gitsek surat asan gitmesek küsüp kocama kv kp şikayet eden .... Kendini beğenmiş eltim :) Allah düşmanıma vermesin böylesini .. Sonradan görme
Aynen vallaha ama bizim adam abisine kıyamıyor kaynıma şikayet ediyor mecbur gitöek zorunda kalıyoruz bu seferde şu eşyam yeni bu pahalı çocuklar kıracak yok ev pislenecek :) tam türünün son örneği acil vakaayyyy allhhmm cehennemm azabıı gibi o ne öyleee yaaasiz boşvern onu konuşsun konuşsun dursun huzurunuzu bozuyorsa gitmeyin .. evnzde musmutlu yaşayın
ayy inşallahh kıraralr en pahalı eşyasını . kurban olsun çocuklara o eşyalar .. evinide kirletebildikleri kadar kirletsinler ki bidaha gitmedgnzde küsüp şikayet etmesn çocuk gibi bi kere onu per perişan edin ki bidaha söylenmesinAynen vallaha ama bizim adam abisine kıyamıyor kaynıma şikayet ediyor mecbur gitöek zorunda kalıyoruz bu seferde şu eşyam yeni bu pahalı çocuklar kıracak yok ev pislenecek :) tam türünün son örneği acil vaka
okull .. evett okull .. bende gdcm sözüm ona tabi uyanabilirsemmm ..Okulun ikinci donemi basladi sabah 7.30 kalkis uyuyamiyorum biri orta okula giden digeri ana sinifina giden birde 1.5 yasinda olan cocuklarimla cok hizli bir donem bizi bekliyorbenimki dert degil heyecan endise oyle birsey
Sizin icinde hakkinizda hayirli olani dilerim
sizin adınıza gercekten cok üzüldüm .. inş umutlarınızın tükendiği bu noktada Rabbim size bir sürpriz yapar hayırlı bir evlada sahip olursunuz . Allah yardımcınız olsun ..size dua edecgmşu hayatta en çok istediğim şey bir evlat sahibi olmaktı. hayalimdi bu benim dileğimdi. sadece anne olmak istedim ama her seferinde hüsrana uğramaktan umutlanıp umutlanıp içimde pıt pıt atan o kalbin bir anda pufffffffff olmasından kaybetmekten çok yoruldum. yok yer kalmadı içimde bir darbeye daha yer kalmadı. güçlü kalamıyorum bile artık hadi yeniden diyorum ama ne kadar cesaretim var bundan bile emin değilim. hayat neden beni en çok istediğimle sınadı ki. benim için planı ne ki keşke bunu bilebilsem. ona göre bir yol çizebilsem kendime. pes etmekse pes edeyim. doktor ne güzel dedi boşuna umutlandırmam sizi bu işin peşini bırakın derim size diye. ama bir kez daha... bir kez daha... diye niye ekledi. yok gücüm yok....
sızlanmayın çok şanslısınız en azndan yılda bir defa agırıyormuş maşallah diyelim . Benim gibi migren olsaydınız yılda 20 30 kere basınız agırsaydı kafanızı duvarlara vursaydınız napardınız?Senede bir kere ağrıyan başımın tam da okulların açılacağı günden bir önceki geceye denk gelmesi ve uyutmaması.
Çok çok geçmiş olsun...sızlanmayın çok şanslısınız en azndan yılda bir defa agırıyormuş maşallah diyelim . Benim gibi migren olsaydınız yılda 20 30 kere basınız agırsaydı kafanızı duvarlara vursaydınız napardınız?
Üzülmeyin....şu hayatta en çok istediğim şey bir evlat sahibi olmaktı. hayalimdi bu benim dileğimdi. sadece anne olmak istedim ama her seferinde hüsrana uğramaktan umutlanıp umutlanıp içimde pıt pıt atan o kalbin bir anda pufffffffff olmasından kaybetmekten çok yoruldum. yok yer kalmadı içimde bir darbeye daha yer kalmadı. güçlü kalamıyorum bile artık hadi yeniden diyorum ama ne kadar cesaretim var bundan bile emin değilim. hayat neden beni en çok istediğimle sınadı ki. benim için planı ne ki keşke bunu bilebilsem. ona göre bir yol çizebilsem kendime. pes etmekse pes edeyim. doktor ne güzel dedi boşuna umutlandırmam sizi bu işin peşini bırakın derim size diye. ama bir kez daha... bir kez daha... diye niye ekledi. yok gücüm yok....
Üzülmeyin...bittim dediğinde , yettim diyen Rabbimiz var şükürler olsun ..Yeter ki kalbiniz temiz umudunuz hep Allah olsun , bir bakmışsın ki dert biter mutluluk gelir..şu hayatta en çok istediğim şey bir evlat sahibi olmaktı. hayalimdi bu benim dileğimdi. sadece anne olmak istedim ama her seferinde hüsrana uğramaktan umutlanıp umutlanıp içimde pıt pıt atan o kalbin bir anda pufffffffff olmasından kaybetmekten çok yoruldum. yok yer kalmadı içimde bir darbeye daha yer kalmadı. güçlü kalamıyorum bile artık hadi yeniden diyorum ama ne kadar cesaretim var bundan bile emin değilim. hayat neden beni en çok istediğimle sınadı ki. benim için planı ne ki keşke bunu bilebilsem. ona göre bir yol çizebilsem kendime. pes etmekse pes edeyim. doktor ne güzel dedi boşuna umutlandırmam sizi bu işin peşini bırakın derim size diye. ama bir kez daha... bir kez daha... diye niye ekledi. yok gücüm yok....
teşekkür ederim çok iyisiniz.... inşallah inşallah öyle olurÜzülmeyin....
Üzülmeyin...bittim dediğinde , yettim diyen Rabbimiz var şükürler olsun ..Yeter ki kalbiniz temiz umudunuz hep Allah olsun , bir bakmışsın ki dert biter mutluluk gelir..
Gittim bugün. Uyuşma diyince direkt nörolojiye gönderdiler Cuma gideceğim.Allah şifa versin merak ettim şimdi ya .s
hayırlı sonuçlar alırsnz inş , umarm kötü bir şey çıkmaz mutlaka yazın ..Gittim bugün. Uyuşma diyince direkt nörolojiye gönderdiler Cuma gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?