- 26 Ocak 2018
- 1.045
- 1.180
- 133
- 29
- Konu Sahibi tofitellam
-
aglamak istiyorumm Dünya çok kötü bir yer ..Yani pek çok konuda enayi, saf yerine konulduğumu farkettim, fazlaca özverili ve iyiniyetli oluşum sebebiyle. O yüzden baştan ayırcan kedinin bacaağnı caart diyeyani şaka tabi de gaddar olacan azcık. Önce ben demesini bilmek lazım eğer karşındaki önce sen demiyorsa.
Allah şifa versin çok üzüldüm ...Anneniz için dua edecgm mutlaka ..Anneme mayis ayinda kanser teshisi konuldu ameliyat oldu, 6 ay boyunca tedavi gördü. Martta ise tomografi sonuclarini alacagiz. Tek derdim onlarin temiz cikmasi. Bu mesaji okuyanlar anneme dua ederse cok sevinirim.. Herkesin kendine gore derdi var iste :)
üniversitemisin ? degiştir odanı arkadasını sevmiyorsan , kendini kasmana gerek yok ki ..Oda arkadaşı
olsun olsun ne olursan ol yine gel biz yine evde kalırız adam gibi adamların soyu tükeniyor olanlarıda bize bırakmıyorlar zatenYaa ben küçükmüşüm daha 19
Evet üniversite ama senin konunu meşgul etmek istemem durumlar aşırı karışık. Kendi topiğimi açtım bence siz Kk hanımları bi KKTC ye çıkarma yapın bu böyle olmayacaküniversitemisin ? degiştir odanı arkadasını sevmiyorsan , kendini kasmana gerek yok ki ..
Anneme mayis ayinda kanser teshisi konuldu ameliyat oldu, 6 ay boyunca tedavi gördü. Martta ise tomografi sonuclarini alacagiz. Tek derdim onlarin temiz cikmasi. Bu mesaji okuyanlar anneme dua ederse cok sevinirim.. Herkesin kendine gore derdi var iste :)
Oyle deme be vardir belki bizede duser 1 tanecik nolcakkiolsun olsun ne olursan ol yine gel biz yine evde kalırız adam gibi adamların soyu tükeniyor olanlarıda bize bırakmıyorlar zaten
çünkü bana yüzlerce yalan söyledi ve hepsini bir anda itiraf etti . hepsini affettim ama sonuncusunu affedemedim ... Alkol kullanıyormuş 3 yıldır gizliyormuş benden ve benm babam alkolik 21 yaşındaym 21 yıldır alkolden cekmedgm şey kalmadı büyük hadiseler atlattım o yüzden asla alkol alan biriyle olamam ne kadar seversem seveyim bu benm en keskin çizgim ..
bebgm benmm büyü anlarsın yok vallahi yokkOyle deme be vardir belki bizede duser 1 tanecik nolcakki
ep öyle olur zaten benmde aklma hep gğzel anılar gelir kötüleri hatırlamak istemiyor insan . acı cekmeye bayılıyoruz iyi şeyleri hatırlayıp kendimize acı cektiriyoruz işteBitmesi gereken bir ilişkiyi bitirme kararı aldık.
Ama ayrılınca nedense hep güzel anılar aklıma geliyor. Acabalarla boğuşmaktan uyuyamıyorum.
çok geçmiş olsun aksatmayın saglık başka bir şeye benzemez umarım ciddi bir sorun yokturBacağımın acısından uyuyamıyorum bir de. Yarın doktora gitsem iyi olacak.
amin .. tek derdiniz bu olsun ..Tek derdim oğluma tuvalet eğitimi verip Eylül de kreşe başlatmak.Çünkü o kreşe başladığında ben tekrar çalışmaya başlayacağım inşallah.Evden çok sıkıldım.Allah başka dert vermesin.
Ya böyle sol bacağımın bir kısmı kaşınıyordu türkiyedeyken şimdi o kısım hem kaşınıyor hem ağrıyor içeriden hem uyuşuyor. Yarın sabah dersten sonra gideceğim.çok geçmiş olsun aksatmayın saglık başka bir şeye benzemez umarım ciddi bir sorun yoktur
yaa lğtfen öyle düşünmeyin benm yakın bir arkadaşım vardı hiç bir şey beceremedigini iddea eder dururdu ama aslında yeteneklerinşn farkonda degildi yeteneklerini keşfetti şu an çok daha mutlu size farklı alanlara yönrlmenizi tavsiye edebilirimBir seyi ne kadar iterseniz cekiyorsunuz aslinda.
Benimde bazi kurallarim vardi kesin gordugum ve surekli karsima cikti.
Asla demeyin ben yasadigim icin soyluyorum insan kendine daha cok cekmis oluyor.(sizin icin alkol ornegin)
Benim de derdim elimin bombos olmasi hicbir ilerleme gosterememem ve bu duruma dusmem benim elimde degildi.Neye elimi atsam kurutuyorum.
Allahım Şafii ismiyle şifalar versin çok geçmiş olsun....Anneme mayis ayinda kanser teshisi konuldu ameliyat oldu, 6 ay boyunca tedavi gördü. Martta ise tomografi sonuclarini alacagiz. Tek derdim onlarin temiz cikmasi. Bu mesaji okuyanlar anneme dua ederse cok sevinirim.. Herkesin kendine gore derdi var iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?