Haydi kızlar bikinilerimizi, mayolarımızı ve haşemalarımızı paylaşalım

niltol hepsinide çook beğendimm güle güle giy

aldo
bikini topiğide açıldığına göre yakında babydoll topiğide açılır merakla bekliyorum valla evlenirken heves heves bi sürü almıştım bi işe yarasınlar barikaydirigubbakcemile3

aldo niltol ve ts kılıç bikinileriniz süper güle güle giyinin
ts kılıç sana çok geçmiş olsun alllah sizi korumuş
aldo kıssssss ne çok bikii hepside harika ne zevkli sevkülün varmış
niltol sneinkilerde çok hoş
kızlar benimkiler izmirde o yüzden ekliyemiyorum zateniyeee artıkın bikini giyemem doğum kilolarını verdim ama oğluşumun hediyesi çatlak bi karın

canım ne kadar çok bikinin varmış yaakafamçokkarıştı hepsi çok güzel bu yaz bikini almayı düşünmüyosundur inşkafamçokkarıştı

leptap canım düşünmez olurmuyum hiç tatlım sevgülüm gözüne şimdiden 2 tane daha kestirmiş onları alıcaz o kadar kafamçokkarıştı

murgiz tatlım sevgilimi zevkine her zaman çok güveniyorum herşeyimi ona sorarak alarım -tatlicadiarzu-

canım ekliceksen hemen açabilirim hihoyyyt

niltolum döktürmüşsün çok güzel bikinilerin varmış kaydirigubbakcemile5
Güle güle kullan canım arkadaşım Şeniz

niltol hepsinide çook beğendimm güle güle giy

evet kızlar hepinize bolca teşekkürler benden bukadar... şimdi sıra sizlerde haydi sizlerde paylaşın bikinilerinizi

cok güzel arkadaslar güle güle kullanin ama cok fazla acilmayin haaa etraf hep kurt dolu valaklava:

ALDO nekadar çok bikinin var :1shok::1shok: bunlar bi sezonda giy giy bitmez :roflol:

kahve rengi ve sarı bikini favorimdir bronz tende süper durur :asigim:

bu sene bende yeni bikini alıcam kaydirigubbakcemile2

ALDO nekadar çok bikinin var :1shok::1shok: bunlar bi sezonda giy giy bitmez :roflol:

kahve rengi ve sarı bikini favorimdir bronz tende süper durur :asigim:

bu sene bende yeni bikini alıcam kaydirigubbakcemile2

canım valla günde 2 kez değiştirince tatilde bazen yetmiyor bile sürekli değişik bikiniler giymek istiyorum delikafadulden

siraaaaaaaaa bendeeeeeeeeeeeeeeee
buyrun bakalim
sariyi, kirmiziyi, siyah kirmizi kalpliyi hic giyinmedim daha

amanınnnnn......bende heveslendim kızlar.... ben henüz yazlıkları çıkarmadım..bu arada bodrumda yaşıyorum ama sizin kadar bikinim yok be ....

yada ben her birine en az 100 tl veriyorum ondanmı acep....en kısa zamanda çekip ekleyecem kızlarrrrr....

dayanamadım..çıkardım valla ha... :roflol:

SUDENAZ222 canım senin bikinlerinde çok güzeller güle güle kullan....
benim bu kadar bikinim çok olmasının sebebi bodrum diye bilirim her geldiğimde orda bir mağaza var ordan bikini almadan çıkamıyorum kaydirigubbakcemile5 fiyatlarıda oldukça uygun :CüvCüv:

aldo kız one be bak bak bitmedi he maşallah yvrim iyi günlerde giy
ts kılıç ve niltol sizinkilerede bayıldımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…