Haydi kızlar bikinilerimizi, mayolarımızı ve haşemalarımızı paylaşalım

ben o kadar bikiniyle dükkan açarım valla sengözlerimebaksanab çıkıştıkça bozdur hihoyyyt

hangi dükkanmış kız o .... biliyimde bende gideyim....yoksa batacam yani kötükedihüso

bunlarda benimkiler kızlar...kırmızı siyah olanı çok seviyorum...bir tanede sarı var ama o küçüldü kilo aldığım için olmuyor:çok üzgünüm:

resimler flu cebimle çektim idare edin artık:icecream:

bende geldimmmm hihoyyyt
malesef istanbulda 1 bikinim var diğerleri şarköyde yazlıkta bunu ekliyorum kendileri pembedir fakat kırmızı gibi çıkmış telde kafamçokkarıştı

pareomla berbaer

Renkler flaştan dolayıbi acaip çıkmışş:uhm:

Bunlar da benden..
Ben şimdi kilo veriyorum ya yeni sezona geçemedim kızlar..
ıstediğim kiloya geliim benim koca bana viktorya sikrıttan pikini alıcakmış

Eteğimin tersini düzünü kullanabiliyorum..

Mayokinim..

Bunlarda benim bikinilerim:

Bunlarin ikisini bugün aldim:

Bunlarda diger bikinilerim:

Maviyi begenerek aldim ama hic giymedim. Begenmiyorum artik :S

kızlar ne güzel bikinileriiniz var öyle...
burcucum siyah olan bikinin markasını ve fiyatını öğrenebilirmiyim....

kızlar ne güzel bikinileriiniz var öyle...
burcucum siyah olan bikinin markasını ve fiyatını öğrenebilirmiyim....

Canim siyah bikinimi H&M den aldim 20 euroya. Fiyati cok uygun. Ben yurt disinda yasiyorum turkiyede H&M varmi bilmiyorumm. Umarim vardir :)

hepsi birbirinden güzelmis burcummm digerlerinide mi H&M den aldin cnm bende bi gidiyim

hepsi birbirinden güzelmis burcummm digerlerinide mi H&M den aldin cnm bende bi gidiyim

Evt hepsini H&M den aldim ama mavisi ve yesili haric :)
H&M in yaz koleksiyonu super, super bikiniler ve yazliklar gelmiss :asigim::asigim::asigim:

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] yalnız bunları geçen yıl büyük popişliyken giyiyordum bu yaz yenilerini alacam inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…