Haydi kızlar çantalarınız buraya...

kızlar üşenmedim, hepiciğine baktım.. çok güzeller, güle güle kullanın.. topiği açan arkadaşa da teşekkürler olumunekankayizsmile

bade_88, sevda_yakar ve yarenn güzel çantalar, zevklerimiz uyusuyor.. ben de yakında eklerim son aldıklarımı.. zemuszemus

bunlar da benden.. üç tane de yeni aldım, :lepi: onları da baska gün eklicem.. opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $ciko.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $lila.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $ciko ve lila.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 60
ve bunlar da son aldıklarım kızlar.. :teytey:

Eklentiler

• $1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $1 (1).webp
    21 KB · Görüntüleme: 53
  • $1 (2).webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 63
bunlar da var, çeşit olsun diye ekledim işte.

Eklentiler

• $surur-38x24.webp
    12 KB · Görüntüleme: 58
  • $husna-35x31.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
bu da son gözdem.. :teytey:

Eklentiler

• $S42_045910_mavi_01.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $S42_045910_mavi_02.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 67
bunları neden aldım hiç bilmiyorum.. pöfff!

Eklentiler

• $kc.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $10914299196361_1_org_zoom.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 58
canim koleksiyon falan mi yapiyorsun ne kadarda cok almissin :) kahfe rengi cok hosuma gitti nerden aldin?

canim koleksiyon falan mi yapiyorsun ne kadarda cok almissin :) kahfe rengi cok hosuma gitti nerden aldin?

ah canım ah!!! koleksiyon olsa gene iyi, benim durumum iradesiz olmaktan ibaret.. bi ara ayakkabı alıyodum deli gibi.. o bitti parfüm müptelası oldum.. şimdi de çantalara sardırdım.. ne olacak benim sonum bilmem..

kahverengi dediğin, son eklediğim mi? öle pahalı bişey değil, netten almıştım cnm.. begendiğine sevindim.. onu sonradan aldım ama dolapta bekliyo öle.. ben başka bi tane kullanıyorum sürekli.. sıra gelmedi kahveye :81:

(eğer koyu kahve olanı diyosan o benetton dan.. çantaları gayet kaliteli oluyo, tavsiye ederim yani.. )

bir tane de gri aldım, yakında foto eklerim.

Son düzenleme:
bayılıyorum miumiu ya yılbaşı hediyem

Eklentiler

• $miu_miu_007.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 62
ben de 17 yaşındayım . sizin kadar çok çantam yok ama bende ekleyeyim dedim :26:

önemli olan sayı değil canım, paylaşmak.. aslında tam aradığımız gibi çantalar bulabilsek, bu kadar çok almazdık sanırım. bir kaç farklı renk çanta yeterli olurdu.

Son düzenleme:
ben de 17 yaşındayım . sizin kadar çok çantam yok ama bende ekleyeyim dedim :26:

önemli olan sayı değil canım, paylaşmak.. aslında tam aradığımız gibi çantalar bulabilsek, bu kadar çok almazdık sanırım. bir kaç farklı renk çanta yeterli olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…