Haydi kızlar çantalarınız buraya...

..............................................................................................................

Son düzenleme:
canım seninkilerde çok güzelll :) ama ben bunlardan da 8,10 ve 13. çantalarına bayıldııııııııııııımmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederimmm

/I]

bunlarda benim yeni aldigim cantalarim..aslinda ilkini alali 4 ay olacak nerdeyse cok kullaniyorum gundelik hayatta,spor giyindigimde..

Son düzenleme:
ilk sayfalarda paylasilan cantalar ne kadar igrenc öyle :120::120:
2009 model cantalar cok kötüymüs..
simdi daha güzel bir moda oldugunu düsünüyorum

fikrim senin için önemli mi ya da dikkate alır mısın bilmiyorum ama fena değil. mevsim yaz daha renkli olsa bence daha hoş olurdu..

ne demek tabiki önemli zaten fikirlerinizi söyleyin diye paylaştım.bi de çantayı kış için alıyorum zaten yazın kullananamam ben bunu.

bir ara 2004 yaziydi galiba su hasir cantalar ne kadar modaydi oyle bendede her rengi vardi universiteye gidiyordum.turkuaz turuncu fusya fistik yesili her renk vardi..ayy simdi cok igrenc geliyor bana onlar..zaten coktan verdimde bazi yerler hala israrla satmaya calisiyor alan varmidir acaba:26:

resmi göremiyorum ama tahmin edebiliyorum. ilerleyen zamanlarda da şimdilerde kullandıklarımız çok demode gelir :) keza şimdi kullanılan kutu tipi çantalar bile çok itici ve demode geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…