Haydi kızlar çantalarınız buraya...

bunlar da var, çeşit olsun diye ekledim işte.

Aaaa yeni dikkatimi çekti ben şu ilk eklediğin çantayı bu gün limangoda gördüm rengi bej di mi alacaktım ama gıcık şeyler hepsini almışlardı

bende müsait bi zamanda çekiyim çantalarımı çanta hastasıyım çanta alırken kıyarım paraya
bi bayanda çanta önemlidir bence en az verdiğim para 75 tl dir çantada kaliteli alırım

Aaaa yeni dikkatimi çekti ben şu ilk eklediğin çantayı bu gün limangoda gördüm rengi bej di mi alacaktım ama gıcık şeyler hepsini almışlardı

yok canım onun rengi gri, daha doğrusu taş diyolar, zaten taş gibi çanta.. he he..
valla çok sağlam cıktılar hepsi. memnunum.. sadece koyacak yer problemim var, bir de evdekiler çok laf ediyolar. üstelik haklılar.

neyse bir kaç aydır uslu duruyorum, zaten aldıklarım beni epey zaman idare eder. alışveriş çılgınlığına noktayı koydum. darısı sizlerin başına..

Son düzenleme:

deri görünümlü ve parlak çantaları çok begenıyorum.
alttakı pembe çantan ve griler çok güzel

Son düzenleme:
Herkes güle güle kullansin cantalarini, bunlarda benim cantalarim.. birde lv mono yada azur neverfull istiyorum ama henüz karar veremedim maalesef..[/QUOTE]

çantalarının hepsi orjinal mi merak ettim doğrusu,eğer öyleyse orda bir servet yatıyor

Evet canim hepsi orjinal, taklit ürün kullanmiyorum esimde taklit ürün kullanmami tasvip etmez. Sadece multicolor Alma modellerini 2. elden almistik.

bunlarda benim cantalarimdan bir kismi, cogu boynundan gecme cantalar, yani yandan asilanlar, cünkü daha rahat kullanilabiliyor...
ve hepsi cogunlukla sade, sadelikten yanayim :)

cnm çantaların çok güzel :) en çok 2,3 ve 4. çantalarını beğendimmm :) ama diğerleri de çok güzel :)
canım seninkilerde çok güzelll :) ama ben bunlardan da 8,10 ve 13. çantalarına bayıldııııııııııııımmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…