- Konu Sahibi nalanbilek
merhaba arkadaslar ben 165 boyunda 65 kilo 20 yasında bır kızım. yaş basında 60lardaydım kısın aldıgım kıloları vermıstım sonra aksamları abur cubur derken hoop 65 oldum
sevgilimle alışverişe gittik 40 beden mi giyiyorsun diye hayrete düştü ama ne yalan söyleyim tonton filan dese de zayıfla demez begenmıyorum demez . etim cok sıkı o yuzden göstermiyorum kilomu. ama ben biliyorum ve kendimi aşırı kilolu gibi hissediyorum.
beni motive edecek benim kilolarımda olan birilerini arıyorum. kendime bazı kurallar yazdım çizdim şimdi bir günlük tutucam burdan da paylaşımda bulunucam.eğer katılırsanız cok memnun olurum. yalnız takip etmesi zor olduğundan onu yedim bunu yedim şeklinde değil de haftalık olarak o haftanın degerlendirmesini verilen kiloyu buraya yazsak daha iyi olur diye düşünüyorum.
12.09.2013 65 kilo hedef 2 ay sonra 55
yasaklar: fast food
her türlü kızartma
çikolata ( tadı unutulacak )= bir yerde okumuştum en çok tüketilen zararlı bir yiyeceği seçip 40 gün boyunca hayatımıza sokmazsak hayatımızdan çıkartabiliyormuşuz
cips vs abur cubur yok
makarna-pilav yok Bulgur 2 kaşığı aşmazsa kabul edilebilir
her sabah 7de kalkılacak 1 bardak ılık su içip yürüyüşe çıkılacak
kahvaltıda 2 dilim ekmek aşılmayacak .şeker reçel şarküteri ürünlerine yer verilmeyecek
öğlen bir kase yoğurt - ılık süt- meyve bunlardan biri tercih edilecek
akşam çorba ve sebze yemeği
bol bol su akşam 18.00 dan sonra herşey YASAK
yalnız okulum acılınca öğlen ve akşam yemeğinin yerlerini değiştiricem.sabah yürüyüşlerim de haftasonuna kalır .

beni motive edecek benim kilolarımda olan birilerini arıyorum. kendime bazı kurallar yazdım çizdim şimdi bir günlük tutucam burdan da paylaşımda bulunucam.eğer katılırsanız cok memnun olurum. yalnız takip etmesi zor olduğundan onu yedim bunu yedim şeklinde değil de haftalık olarak o haftanın degerlendirmesini verilen kiloyu buraya yazsak daha iyi olur diye düşünüyorum.
12.09.2013 65 kilo hedef 2 ay sonra 55
yasaklar: fast food
her türlü kızartma
çikolata ( tadı unutulacak )= bir yerde okumuştum en çok tüketilen zararlı bir yiyeceği seçip 40 gün boyunca hayatımıza sokmazsak hayatımızdan çıkartabiliyormuşuz
cips vs abur cubur yok
makarna-pilav yok Bulgur 2 kaşığı aşmazsa kabul edilebilir
her sabah 7de kalkılacak 1 bardak ılık su içip yürüyüşe çıkılacak
kahvaltıda 2 dilim ekmek aşılmayacak .şeker reçel şarküteri ürünlerine yer verilmeyecek
öğlen bir kase yoğurt - ılık süt- meyve bunlardan biri tercih edilecek
akşam çorba ve sebze yemeği
bol bol su akşam 18.00 dan sonra herşey YASAK
yalnız okulum acılınca öğlen ve akşam yemeğinin yerlerini değiştiricem.sabah yürüyüşlerim de haftasonuna kalır .
Son düzenleme: