• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenme + spor ile 10 kilo'dan kurtulalım..

Dayan canım atlatırsın:) vücut bu zamanlarda daha fazla kalori yakıyormuş aynı zamanda ödem de atıyorsun bir de diyet yapıyorsun önümüzdeki haftaya böyle giderse çok kârlı çıkacaksın :KK54:

Inşallah canım elimden geleni yapiyorum teşekkür ederim desteğin için :KK52: dahası yarın lazer epilasyonum var onu bi atlatsam sonra olsam diye dua ediyorum inşallah h sonu diyetim rahat geçer :KK68:

selamm kızlarrr:)
sabah : 1 yumurta , 1 dilim peynir , 2 zeytin , domates , çay
öğle : yarım ekmek tavuk döner , zero kola
akşam : salata , 2 etimek
su 2,5 litre
bende böyle bugün kızlar spor yine yok malesef..

Tobosoludulcinea tebrik ederm seni de canım maşallahhh hepiniz eksilerdesiniz bir ben +++ lardayım bu hafta :KK43:

Teşekkür ederim tatlım ben sana cok güveniyorum gidecek o fazla kilolar başarıcsz hepimiz bugün böyle moral motivasyonum cok üst düzeyde
h sonuna ağır ağır güzel bi kahvaltı yaptım her zamanki gibi sirkeli suyum ve maydonoz kürümle başladım saat 11 gibi kahvaltı yaptım 1 yumurta 1 yemek kaşıgı lor 1 domates 3 küçük badem salatalık 6 zeytin ve 1 dilim kızarmış kepekli ekmek :kk77::KK68:

merhabaa kızlarrr:) iyi haftasonları hepimize:)
kahvaltı : 1 yumurta , 1 dilim peynir , domates , çay , 2 etimek
ara : 1 sade kahve
bugün biraz geç uyandım o yüzden öğle yemeği yemedim henüz su ise 1 litre içildi bile:KK76:

Selam millet Ben geldim .
İki gündür baş ağrısından ölüyorum o yüzden pek uğrayamadım. Ama diyetime tan gaz devam ediyorum çok şükür spor olaak göbek atıyorum su günde 2 lt herzamanki gibi :)) siz neler yapıyorsunuz

Sabah : 1 yumurta , yarım dilim ekmek , 5 zeytin , 2 dilim peynir , bol bol salatalık domates
Ara: 2 kayısı , 1 şeftali , 1 erik
Akşam : Tavuk ve patates , yoğurt
Gün içinde sade kahve sade soda ve bol bol da :))

Düzenledim canım :))

Teşekkürler canım @diyetvakti :KK52: roxen2303 roxen2303 sende sıkma canını tatlım oluyo bazen öyle bence yediklerinden pişmanlık duyma bunu bi ödül say kendine verdiğin en az 1 hafta fire vermeden devam etmeye calıs bende perş günü akşam yemegini fazla kacırdım üstüne de bitter cikolata yedim pişmanlık duydum ama şimdi onun gazıyla daha sıkı sarılıyorum diyete :KK48:

Bugün kahvaltıda yediklerimi yazmıstım gündüz işlerim vardi cok yürüdüm gezdim eve gelince 1 kase yoğurt ve 1 yeşil elma yedim kendimi ac hissetmedim :KK9:2 lt ye yakın su ictim biraz dinleneyim evdeki işlerimi yapayım sonrada en 45 dk kosu bandında yürürüm :KK55:

Sabah : 1 yumurta , yarım dilim ekmek , 5 zeytin , 2 dilim peynir , bol bol salatalık domates
Ara: 2 kayısı , 1 şeftali , 1 erik
Akşam : Tavuk ve patates , yoğurt
Gün içinde sade kahve sade soda ve bol bol da :))
oh ne güzel yemişsin öğlende acıkmıyorsan sıkıntı yok çok güzel afiyetler olsun:KK9:

vallahi canım akşamı ne sen sor ne ben söyleyeyim kebap yenim az ekmekle yemeye çalıştım yanında salata ve meze yedim gün içinde sade kahve içtim su 2 lt oldu durumlar böyle:kızgın:
Canım cidden olur ara sıra ben de dün akşam hem fazla yedim üstüne de birazcık dondurma yiyeyim derken işi fazla abarttım :olamaz: ama şimdi aynen devam ediyorum arada böyle şeyler olmazsa olmaz kaçınılmaz yani sıkıntı etme :KK15:

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea doğru diyosun aslında canım bende çok yoğunum bu aralar eşyaları topla taşı temizle derken yakıyorumdur aslında kalorileri:spor::spor:

Bence mutlaka yakısıyondur canım stres yapma bunu kendine işin hafiflesin sporada başlarsın bizimle :KK55: bende yeni taşındıım sayılır 1 ay oldu daha tam yerleşemedim iyi anlıyorum halinden tatlım :KK16:

Back
X