Sağlıklı beslenme + spor ile 10 kilo'dan kurtulalım..

Günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım:KK54:aslında erken kalktım sayılır ama ise güce daldım biraz hemen kahvaltı yapmak istemedi canım 12 ye dogru anca oturdum :KK48: sabah sirkeli suyumu ve maydonoz kürümü yaptım sonrasında kahvaltıda da 1 yumurtayla menemen yaptim cok az zeytin yağında 1 kücük kase probiyotik yoğurt biraz beyaz peynir ve 2 dilim kızarmıs kepek ekmeğimle başladım hadi hayırlısı bakalım bu hafta sonu bana iyi geldi :KK49:

Günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım:KK54:aslında erken kalktım sayılır ama ise güce daldım biraz hemen kahvaltı yapmak istemedi canım 12 ye dogru anca oturdum :KK48: sabah sirkeli suyumu ve maydonoz kürümü yaptım sonrasında kahvaltıda da 1 yumurtayla menemen yaptim cok az zeytin yağında 1 kücük kase probiyotik yoğurt biraz beyaz peynir ve 2 dilim kızarmıs kepek ekmeğimle başladım hadi hayırlısı bakalım bu hafta sonu bana iyi geldi :KK49:

İyiyiz canım seni sormalı gayet güzel gidiyorsun maşallah

Öğlen yemeğim 1 1/2 kase ayran çorbası ve 1 kepçe salata. Kahvaltı ve öğlen yemeği arası küçük bi ara yaptım 1 tane armut yedim. Birazdan yine müzik açar oynarım :KK24::KK24::KK24:

iyi akşamlar kızlarrrr
sabah : 1 yumurta , 1 dilim peyir , 1 dilim ekmek , çay , domates
ara : sade türk kahvesi
öğle : 1 kase üzüm
akşam : 1 tabak salata , 1 dilim ekmek
su : 2.5 litre su
bende böyle spor yine yok malesef

Kızlar size bir haberim var :( küçük bir sağlık sorunu yaşıyorum ve ilaç kullanmam gerekiyor bu sebeple bir süreliğine diyeti bırakıyorum ama sağlıklı beslenmeye kesinlikle devam edeceğim . Size başarılar diliyorum en kısa zamanda ben de kilo vermeye devam edeceğim sizi seviyorum :KK200:

Kızlar size bir haberim var :KK43: küçük bir sağlık sorunu yaşıyorum ve ilaç kullanmam gerekiyor bu sebeple bir süreliğine diyeti bırakıyorum ama sağlıklı beslenmeye kesinlikle devam edeceğim . Size başarılar diliyorum en kısa zamanda ben de kilo vermeye devam edeceğim sizi seviyorum :KK200:

Canım çooook çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir çabuk atlatırsın ne zaman istersen aramıza katılabilir hatta diyet yapamasanda yazabilirsin sevgiler canım rabbim acil sifalar versin :KK68::KK36::KK36:

iyi akşamlarr kızlar menümü yazayım pek giremedim bugünde çok kötü geçti diyet açısından
sabah : 2 yumurta , 2 dilim peynir , 2 dilim ekmek , çay
öğlen : tavuk döner ayran
akşam : abur cuburla geçiştirdim çok kötüydü çok
su ise 2 litre

Canım benim çok sağol :KK15: çok teşekkür ederim mutlaka yazacağım size :KK68:

Bekliyoruz biz seni canım en kısa zamanda sağlıkla aramıza dönüceksin inşallah :KK68:

iyi akşamlarr kızlar menümü yazayım pek giremedim bugünde çok kötü geçti diyet açısından
sabah : 2 yumurta , 2 dilim peynir , 2 dilim ekmek , çay
öğlen : tavuk döner ayran
akşam : abur cuburla geçiştirdim çok kötüydü çok
su ise 2 litre

Canım sende sıkma canını olur bazen arada öyle bugün biraz daha fazla dikkat eder daha fazla hareket edersen telafi edersin pes etmek yok perş günü tartı günümüz unutmayın kızlar :KK66:

Back
X