- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
günaydın kızlar:)
-800 gram çıktım yani güncel kilo 68.2![]()
Bravoo canım tebrik ederim seni :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar:)
teşekkürler canım darısı hepimize bu yazın sonuna kadar hedef kilolara ulaşırız umarım :)) tartı günlerimiz perşembe olmaya devam ediyor herhalde benim için uygundur:)Bravoo canım tebrik ederim seni :))
teşekkürler canım darısı hepimize bu yazın sonuna kadar hedef kilolara ulaşırız umarım :)) tartı günlerimiz perşembe olmaya devam ediyor herhalde benim için uygundur:)
Süppppergünaydın kızlar:)
Ben de 600 gram az çıktım bugün
Yani 65.4 :))
Hayır canım daha önce de yaptım diyet ciddi kilo da verdim ama tam anlamıyla verdiğim kiloyla kalamıyorum hep biraz alıyorum salıyorum fazlasıyla ne yazık kiTebrik ederim canım ilk diyet deneyimin mi senin ?
Hayır canım daha önce de yaptım diyet ciddi kilo da verdim ama tam anlamıyla verdiğim kiloyla kalamıyorum hep biraz alıyorum salıyorum fazlasıyla ne yazık kiama bu sefer verdiğim kiloyu korumaya çalışacağim
![]()
•Sabah kahvaltı ( kahvaltı dediğime bakmayın geç uyanıyorum tatilde olduğum için o yüzden öğle yemeği yemiyorum ) : 1 haşlanmış yumurta , yarım dilim ince kepekli ekmek , 2-3 ince dilim peynir , 4-5 zeytin , bol bol domates salatalık
•Ara : 3-4 dilim karpuz
( gün içinde sade kahve , sade soda ve yeşil çay içiyorum )
•Akşam : Tavuklu bamya , azcık bulgur pilavı ve yoğurt
Tabii ki bol bol da su
Kesinlikle öyle canım istikrarlı olmak lazım kontrolü elden bırakmamak lazımSende bizim gibisin demek :)) olsun böyle daha iyi tecrübelisin bu konuda. Nasıl kilo verebileceğini çok iyi biliyorsun sadece kendini toparlayıp istikrarlı bir şekilde devam etmen gerekiyor. Tabii bunlar benim için de geçerli
Yürüyüş yapıyorum canım her gün ama bu aralar yapamıyorum çünkü evi bir üst kata taşıyoruz iş temizlik falan bitmiyor bir türlü. En azından hiç oturmuyorum neredeyse eşyaları taşı kaldır temizlik yap yerleştir böyle yani durumÇok güzel canım kendine göre ayarlamışsın öğünlerini peki spor yapıyor musun ?
Dayan canım atlatırsın:) vücut bu zamanlarda daha fazla kalori yakıyormuş aynı zamanda ödem de atıyorsun bir de diyet yapıyorsun önümüzdeki haftaya böyle giderse çok kârlı çıkacaksınMeraba kızlar hepinize dün bakamadın fırsat bulupta naptınız nettiniz diyesevgili @Diyet vakti arkadaşım dün sabah 61.2 ydim yani -500 reglim yaklaşıyo sancıları geliyo yavaş yavaş tatlı krizine girmemeye calısıyorum dün akşam bitter çikolata yedim kücük paketlerden inşallah bu kadarla atlatırım
![]()