Sağlıklı beslenme + spor ile 10 kilo'dan kurtulalım..

teşekkürler canım darısı hepimize bu yazın sonuna kadar hedef kilolara ulaşırız umarım :)) tartı günlerimiz perşembe olmaya devam ediyor herhalde benim için uygundur:)

Kimse itiraz etmediğine göre perşembe olarak devam edecek :))

Öğlen ki menüm
1 kase şehriye çorbası ve 3-4 çatal türlü yemeğinden aldım . 1 lt su içtim

kızlarrr menümü vereyim hemen:)
sabah : 1 kase üzüm ,2 etimek
öğle : 1 kase yoğurt
akşam : 150 gr haşlamış tavuk , 1 bardak zero kola , turşu
2 lt su

•Sabah kahvaltı ( kahvaltı dediğime bakmayın geç uyanıyorum tatilde olduğum için o yüzden öğle yemeği yemiyorum ) : 1 haşlanmış yumurta , yarım dilim ince kepekli ekmek , 2-3 ince dilim peynir , 4-5 zeytin , bol bol domates salatalık
•Ara : 3-4 dilim karpuz
( gün içinde sade kahve , sade soda ve yeşil çay içiyorum )
•Akşam : Tavuklu bamya , azcık bulgur pilavı ve yoğurt
Tabii ki bol bol da su

Tebrik ederim canım ilk diyet deneyimin mi senin ?
Hayır canım daha önce de yaptım diyet ciddi kilo da verdim ama tam anlamıyla verdiğim kiloyla kalamıyorum hep biraz alıyorum salıyorum fazlasıyla ne yazık ki :KK43: ama bu sefer verdiğim kiloyu korumaya çalışacağim Hoppa

Son düzenleme:
Hayır canım daha önce de yaptım diyet ciddi kilo da verdim ama tam anlamıyla verdiğim kiloyla kalamıyorum hep biraz alıyorum salıyorum fazlasıyla ne yazık ki :KK43: ama bu sefer verdiğim kiloyu korumaya çalışacağim Hoppa

Sende bizim gibisin demek :)) olsun böyle daha iyi tecrübelisin bu konuda. Nasıl kilo verebileceğini çok iyi biliyorsun sadece kendini toparlayıp istikrarlı bir şekilde devam etmen gerekiyor. Tabii bunlar benim için de geçerli

•Sabah kahvaltı ( kahvaltı dediğime bakmayın geç uyanıyorum tatilde olduğum için o yüzden öğle yemeği yemiyorum ) : 1 haşlanmış yumurta , yarım dilim ince kepekli ekmek , 2-3 ince dilim peynir , 4-5 zeytin , bol bol domates salatalık
•Ara : 3-4 dilim karpuz
( gün içinde sade kahve , sade soda ve yeşil çay içiyorum )
•Akşam : Tavuklu bamya , azcık bulgur pilavı ve yoğurt
Tabii ki bol bol da su

Çok güzel canım kendine göre ayarlamışsın öğünlerini peki spor yapıyor musun ?

Sende bizim gibisin demek :)) olsun böyle daha iyi tecrübelisin bu konuda. Nasıl kilo verebileceğini çok iyi biliyorsun sadece kendini toparlayıp istikrarlı bir şekilde devam etmen gerekiyor. Tabii bunlar benim için de geçerli
Kesinlikle öyle canım istikrarlı olmak lazım kontrolü elden bırakmamak lazım

Çok güzel canım kendine göre ayarlamışsın öğünlerini peki spor yapıyor musun ?
Yürüyüş yapıyorum canım her gün ama bu aralar yapamıyorum çünkü evi bir üst kata taşıyoruz iş temizlik falan bitmiyor bir türlü. En azından hiç oturmuyorum neredeyse eşyaları taşı kaldır temizlik yap yerleştir böyle yani durum:KK64:ama üç beş güne işler hallolur tekrar düzenli yürüyüşüme dönerim :KK68: bir de mümkün olursa yüzerim De inşallah

Günaydın millet :)) dün 15 dk Leslie yaptım ardından yoğurt kürümü yaptım.

Bu sabah kahvaltım klasik oldu zeytin peynir domates salatalık ve pekmez ekmek yemiyorum ..

Meraba kızlar hepinize dün bakamadın fırsat bulupta naptınız nettiniz diye :KK16:sevgili @Diyet vakti arkadaşım dün sabah 61.2 ydim yani -500 reglim yaklaşıyo sancıları geliyo yavaş yavaş tatlı krizine girmemeye calısıyorum dün akşam bitter çikolata yedim kücük paketlerden inşallah bu kadarla atlatırım :KK43:
Dayan canım atlatırsın:) vücut bu zamanlarda daha fazla kalori yakıyormuş aynı zamanda ödem de atıyorsun bir de diyet yapıyorsun önümüzdeki haftaya böyle giderse çok kârlı çıkacaksın :KK54:

Back
X