- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi kuzeyyildiziyim
-
Ne diye evlenmiş o zaman? Ailesiyle mutlu mesut yaşasaymış. Genel olarak söylüyorum siz üstünüze alınmayın lütfen ama bazı adamların sırf sevişmek için evlendiğini düşünüyorum. Öyle bir ihtiyaçları olmasa analarının dizinin dibinden ayrılmayacaklar.esim oyledir canim.esim.icin ailesinin istekleri on plandadir bizim degil...
esim benim hatali ve gecimsiz biri oldiugumu dusunuyor.....Haklısınız. Onların size tabi olması gerekirken üstelik ufak bebeğiniz var, siz onlara göre hareket etmişsiniz. Eşinizin hatası bu kesinlikle
ama onlari getirdik geri goturmemiz gerrk diyor.ekmekleri de var koy ekmegi yaptilar.e diyorum ogle vakti hep beraber gidelim...olmaz diyor ablam ve esi koyde vakit gecirecek diyor...
yavas degilimdir canim ama bebekle simdi cikmak istesem aha birazdan cikicam simdi uyuyor uyanacak altini degisecem kıyafetini degisecem...karnini doyuracam oyle cikacam.ha deyince olmuyor....ablasi "hadi cabuk gelin." dediginde abla cabuk gelelim de biliyorsun bebek var ha diyince cikamayiz demesini beklerdim.bunu dese ayip mi olurdu ablasina karsi?Ne diye evlenmiş o zaman? Ailesiyle mutlu mesut yaşasaymış. Genel olarak söylüyorum siz üstünüze alınmayın lütfen ama bazı adamların sırf sevişmek için evlendiğini düşünüyorum. Öyle bir ihtiyaçları olmasa analarının dizinim dibinden ayrılmayacaklar.
Eşinle konuş. Darlama beni. Anlayacağını sanmıyorum ama sen yine de konuş. Bir de ağır mı hareket ediyorsunuz acaba? Bazı insan atik değildir. Onun için mi uyumsuz diyorlar size? Yavaş hareket eder geri kalır hep kimisi uyum sağlayamaz filan. O açıdan sordum.
eğer her zaman sık sık bu durum tekrarlanıyor ise haklısın, küçük bebeğin var her zaman geç dön,bi yere git zor olurmerhabalar kk nin guzel bayanlari .uzun zamandir okuyarak takip ettigim foruma uye olmak nasip oldu...
buna sevineyim mi uzeleyim mi bilemiyorum...seviniyorum sizlerin yorumlari yolumu aydinlatacak.
uzuluyorum cunku bir derdim var....
derdim esimin beni degerli hissettirememesi.kisa kesip konuya girmej istiyorum.
haftasonu annesini ziyarete gidecektik.koye.bu arada 4 aylik bir bebegim var.cumartesiydi gunlerden.sabah erken kalktim pazar alisverisi yaptim.eve geldim hadi cabuk dedi.planda acele etmek yoktu ustelik cocuklu bayanim....
ne oldu dedim ablamlar bizimle gelecek cabuk acele edelim dedi.bu arada ben dus alacagim.kahvalti hazirlayacagim bebegi yedirip hazirlayacagim vs...
ablasi ariyor e hadi x..nerde kaldiniz cabuk olun diyor.bu diyor abla kahvalti yapip cikiyoruz.dedim ki sen git ben ha demeye cikamam....neyse alttan girdi ustten girdi 1 saat icinde hazirlandim
koye gittik...
buraya kadar iyi hos olsun hadi.dedim ki pazartesi okul basliyor erken donelim.tamam dedi.cumartesi kalacagiz orda pazar da ogle gibi doneriz diye dusunuyorum.neyse koye gittik.dedim ki sabah sut alalim bebek icin muhallebi falan yapıyorum sutum az sulandirip iciriyorum vss yorurt yapiyorum.aksam sutunu alir aksam gideriz dedi....
aksam dedigi saat 8..dedim dus alacam..bebegin yemegi yemesi 1 saat suruyor...mazereti ablamlari getirdim.geri goturmeliyiz....ablasi da ekmek yaptirdi koyde.ekmeklerini goturecez yarin onlar gec gidecek biz de onlari bekleyecez dedi...itiraz ettim kizdi ben de kizdim.ailenin yaninda kavgaya basladik....
kendimi degersiz hissediyorum...kizlar sizce haksiz miyim...bu olayi nasil yorumlarsiniz?
Hayır, hiç ayıp değil hatta ablasının bunu düşünmesi lazım. Benciller ya başka bir şey değil. Bulmuş laf dinleyen kardeşi emir kulu gibi git gel.yavas degilimdir canim ama bebekle simdi cikmak istesem aha birazdan cikicam simdi uyuyor uyanacak altini degisecem kıyafetini degisecem...karnini doyuracam oyle cikacam.ha deyince olmuyor....ablasi "hadi cabuk gelin." dediginde abla cabuk gelelim de biliyorsun bebek var ha diyince cikamayiz demesini beklerdim.bunu dese ayip mi olurdu ablasina karsi?
canim hislerime tercuman.oldun.hice sayildigimi onemsenmedigimi dusundum ama ailenin yaninda kavga edince herkes beni sucladi hatta kavga yaptigim icin bir baska ablasi terbiyesiz dedi bana
canim bugun bu ablasini on plana aliyor yarin otekini diger gun yegenini....eğer her zaman sık sık bu durum tekrarlanıyor ise haklısın, küçük bebeğin var her zaman geç dön,bi yere git zor olur
ama normalde ablası hep sizle gelmiyor ise çok nadir acele durumları oluyor, ve köyden çok nadir geç dönüyorsanız haksızsın, arada tolere edilebilecek şey bunlar
arada sırada eve geç gelmenin bi mahsuru yok, bunun yüzünden kavga çıkarman hoş olmamış
eğer hep böyle davranıyorlarsa sonuna kadar haklısın
canim ustte de bir karkadas yazmis.nadir bir durumsa idare edilebilirdi diye...Aile önünde kavga etmek demek, onlara da söz hakkı tanımak demek gibi bir şey. Karışır, müdahil olurlar illaki ama en azından karı-kocayı yatıştırmak adına yapıcı olmaları gerekirdi. Direkt size terbiyesiz denmesi, taraf olunması, kavga çıksın da atlayalım diye beklermiş gibi... Ayıp.
"Siz karışmayın" diyemedi mi eşiniz? En azından çıkan kavgayı yönetmeyi becerebilseydi, birlikte uzaklaşabilseydiniz o ortamdan.
Kabahatin büyüğü eşinizde. Sizin tepki göstermeniz de gayet insani, zaten kucağınızda minnacık bebeğinizle birinin özel şoförlüğüne katlanıyorsunuz sizi sallamıyor kimse, bir de yavrucak milletin keyfini bekliyor aç aç. Ben de olay çıkarırdım, giderdim arabayı alır direkt hatta hiçbir şey demeden.
Size hak veriyorum, aklıma gelen şeyler de çözümden çok kavga içeriyor maalesef, alttan almazdım ben hiçbir şekilde; burnundan getirirdim eşimin, konuşur açıklar çekilir küserdim. Siz ne yaparsınız bilemem.
o zaman haklısın ama bunu eşin ile yanlız konuşman daha doğru olurducanim bugun bu ablasini on plana aliyor yarin otekini diger gun yegenini....
evet o ablasi da o gun ayda yilda bir gidiyordu koye ama benim de islerim vardi iste ve ben farkli farkli kisiler karsisinda hep geri plandayim...
Doktorunuzu acilen değiştirin normal 2 yaş üzeri çocuklarda bile inek sütü önerilmiyor onun yerine kefir,yoğurt,peynir verin deniliyor.benim kardeşimde inek sütü ile büyüdü ama 7 yaşına kadar dişleri hep çürüktü küçük küçük.hem bağırsak yapısını bozuyor ki kendisi kronik kabizdir hala. Eskiden yanlış yapılıyor diye yanlışta ısrar edilmez.canim o bilgi yanlis ben inek sutuyle buyumusum...sulandirip verin hicbisey olmaz diyor dr...hatta bu inek sutu vermeyin uyarisinin mama sirketlerinin bir oyunu oldugunu soyledi...
4aylik prematüre bebeklere doktorum yoğurt başlatmıştı süt yetersizse ek gidaya erken gecilebilir hiç şok olmayin nasilsa her cocuktan kendi annesi sorumlu size ne.4 aylık bebeğe muhallebi yedirirseniz tabi 1 saat sürer
Yazdıklarınıza odaklanamadım 4 aylık bebeğinize muhallebi, yoğurt yedirdiğinizi okuyunca.
canim ustte de bir karkadas yazmis.nadir bir durumsa idare edilebilirdi diye...
evet bu ablasi sık gitmez koye ama farkli zamanlarda farkli ablalarina hep toleransli yegenlerine falan...
4aylik prematüre bebeklere doktorum yoğurt başlatmıştı süt yetersizse ek gidaya erken gecilebilir hiç şok olmayin nasilsa her cocuktan kendi annesi sorumlu size ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?