haydi kizlar hatalisin diyin bana...

Yani mamalarda sonucta birseyden yapiliyor. Banada annem 6. Aydan sonra inek sutu vermis. Hayir bisey olmuyorsa niye bize doktorlar yaskliyorlar ben cok saglikliyim ?

Birebir aynı şey olmayabilir tabiki ama söyleminiz şuna benziyor(gerçek bu arada);

Benim bir dedem var 80 yaşında. Ufak bir ameliyat geçirdi ama atlattı. Hala taş gibi... ama gel gör ki ben kendimi bildim bileli elinde hep sigara vardır. Benim dedem çok sağlıklı, sigarayı neden yasaklıyorlar ki?

Bence siz haklısınız, bebeği olan ve programına uyulması gereken sizsiniz.
Ayrıca bence aileden gelen tepkiler nedeni ile ekstra da germişler sizi.
Bence sorun edip içinizde büyütmeyin ama bir daha da planı baştan siz ele almaya çalışın, ablası da ona uysun. Eğer uymaz ise o zaman üzerinde ciddi ciddi düşünün.

Bu arada konu nereden nereye gelmiş, ne alaka demeden duramıyor insan. :)))

ben şunu anlamadım niye her işin sorumluluğu sizde bebek bakımı pazar alışverişi ... bütün sorumluluğu üzerinize alırsanız tabi ki vakit sıkıntısı olur eşinizin de elini taşın altına sokturmanız lazım ona da sorumluluk verin mutfak ve bebek bakımı size zimmetli şeyler değil sorun aile içi iş bölümü ve cinsiyet eşitsizliği

ama herkes beni sucluyor ailesinde
hep öyle yaparlar canim zaten bundan sonra kendine göre ayarla yatılı gideceksiniz mesela cumartesi öğleden sonra git pazar kahvaltidan sonra evine don ne bilim kavga etme ama çamaşırin falan biriksin ozellikle eşinin bazı şeyleri bahane et ve köye gitmeden önce konuş eşinle oturamam uzun uzun de

Ben de buna katılııyorum, huyu dedikçe daha da artabilir umursamazlığı. Tatlı dille anlatmanın bir yolu olmalı.
Yeni annesiniz, canınızı sıkmak ve tepkisel olmak yerine acaba biraz daha başbaşa olduğunuz ortamlarda ılıman bir şekilde GangstaWalk'ın da dediği gibi tatlı-sert yapsanız sanki su yolunu bulacak gibi?

4 aylık bebek mama ile beslenmemeli doktor demiş olsa bile her şeyin bir zamanı var sütün az ise anne sütüne en yakın keçi sütü alıp içirebilirsin anne devam sütü içirebilirim evet pahalı ama sadece onun için alacaksın ve çocuğun ilk başlayacağı mama da meyve püreleri olur sonra daha katı içeriği daha farklı mamalara geçersin ne tarz mama yapıyorsun robotta çabucak yapıyormusun yoksa büyük çocuğa yapar gibi ocakta mı neden 1 saat sürüyor yedirmek yemek mi istemiyor acaba da

selam
selam canim ikinci uyelik falan degilim.ayrica kavga etmek degil kavga yapmak denir bizim burda.amaan tek sorunumuz bu olsa keske

şu olumlu olumsuz her yorumu beğenmen bile öyle benziyor ki. :)
C canimyavrumm sensen saklama bizden, çok merak ettik seni. Ne yaptın 4 eylül'de?

Değilsen de kusura bakma arkadaşım.

şu olumlu olumsuz her yorumu beğenmen bile öyle benziyor ki. :)
C canimyavrumm sensen saklama bizden, çok merak ettik seni. Ne yaptın 4 eylül'de?

Değilsen de kusura bakma arkadaşım.
canim ya off....tamam pes benim yahu benim.bosanmadim.durun.sikayet etmeyin hemen iki dertleselim.ayrilmak istemiyorum surekli sans verdi en son bu olay oldu iste.adam istemiyor artik beni.ama bu evden.gitmek.rahatimi bozmak istemiyorum.keske cok zengin olsam o defolup gitse bu ev de beni olsa.....

allah yardımcın olsun ne diyeyim, diyecek herşeyi dedik zaten sana
Hala ablasını niye bekledi diye dert etme lutfen, adam zaten seni sevmiyor.
Ek gıda içinde boşuna paraladık kendimizi senin kızın 7 aylık, anlaşılmasın diye öyle dedin demek ki.
Rahatını bozmak istemiyorsun da rahat değilsin ki orada.

O zaman o niye gitmiyor?

Konudan anladığım kadarıyla aslında eşiniz ablasını götürme amaçlı gitmiş köye. Ekmek yaptırmış görümceniz sonra onları evine taşımışlar. Siz gitmeseniz de olurmuş. Bundan sonra böyle durumlarda gitmeyin evde kendinize çocuğunuza vakit ayırın. Eşinizin ailesi her durumda size kızıyorsa en azından kendi bildiğinizi yapmış olursunuz.

1 yaştan önce sulandırıpta olsa süt verilmez. Hele 4 aylık çocuğa yoğurt hiç verilmez. Erken ek gidaya başladığınız için çocuk bir süre sonra yemeyi reddeder.
Konuna gelirsek ailesinin yanında kavga edersen tabi ki değersiz hissedersin. Erkekler aile yanında kavgada daha artistlenşrler. Kendilerini üstte çıkarırlar. Yerinde olsam sinsi yapardım. Eve gelince ağzıma geleni söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…