- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.972
- 358
- Konu Sahibi kuzeyyildiziyim
-
Yani mamalarda sonucta birseyden yapiliyor. Banada annem 6. Aydan sonra inek sutu vermis. Hayir bisey olmuyorsa niye bize doktorlar yaskliyorlar ben cok saglikliyim ?
hep öyle yaparlar canim zaten bundan sonra kendine göre ayarla yatılı gideceksiniz mesela cumartesi öğleden sonra git pazar kahvaltidan sonra evine don ne bilim kavga etme ama çamaşırin falan biriksin ozellikle eşinin bazı şeyleri bahane et ve köye gitmeden önce konuş eşinle oturamam uzun uzun deama herkes beni sucluyor ailesinde
Yine kavga etmeye kavga yapmak diyen bir uyesen kesin 2. Uyeliksin. hatta tahmin bile ettim su an seni
Dayanamayip sana ozelden yaziyorumbenim de aklıma geldi ama yok artık dedim, aynı kişiyi düşünüyoruz galiba :)
Toleranslı olsun yine, hal hatır, aile bilsin de; karısını da mağdur etmesin, yormasın.
Demek huyu adamın.
Ne denebilir ki?
Kendisi, kendisinde düzeltmesi gereken bir yönü olduğunu düşünmedikten sonra, sizin yaptıklarınızın pek bir tesiri de olmaz. İşte siteminizle, tavrınızla, kavganızla, konuşmalarınızla vb. denersiniz bir iki törpülemeyi tatlı-sert, ama ne kadar etkili olur bilinmez.
Ne yapcaklardi ki?ama herkes beni sucluyor ailesinde
selam canim ikinci uyelik falan degilim.ayrica kavga etmek degil kavga yapmak denir bizim burda.amaan tek sorunumuz bu olsa keskeYine kavga etmeye kavga yapmak diyen bir uyesen kesin 2. Uyeliksin. hatta tahmin bile ettim su an seni
selam
selam canim ikinci uyelik falan degilim.ayrica kavga etmek degil kavga yapmak denir bizim burda.amaan tek sorunumuz bu olsa keske
canim ya off....tamam pes benim yahu benim.bosanmadim.durun.sikayet etmeyin hemen iki dertleselim.ayrilmak istemiyorum surekli sans verdi en son bu olay oldu iste.adam istemiyor artik beni.ama bu evden.gitmek.rahatimi bozmak istemiyorum.keske cok zengin olsam o defolup gitse bu ev de beni olsa.....şu olumlu olumsuz her yorumu beğenmen bile öyle benziyor ki. :)
C canimyavrumm sensen saklama bizden, çok merak ettik seni. Ne yaptın 4 eylül'de?
Değilsen de kusura bakma arkadaşım.
canim ya off....tamam pes benim yahu benim.bosanmadim.durun.sikayet etmeyin hemen iki dertleselim.ayrilmak istemiyorum surekli sans verdi en son bu olay oldu iste.adam istemiyor artik beni.ama bu evden.gitmek.rahatimi bozmak istemiyorum.keske cok zengin olsam o defolup gitse bu ev de beni olsa.....
canim ya off....tamam pes benim yahu benim.bosanmadim.durun.sikayet etmeyin hemen iki dertleselim.ayrilmak istemiyorum surekli sans verdi en son bu olay oldu iste.adam istemiyor artik beni.ama bu evden.gitmek.rahatimi bozmak istemiyorum.keske cok zengin olsam o defolup gitse bu ev de beni olsa.....
Saygılar dedektifşu olumlu olumsuz her yorumu beğenmen bile öyle benziyor ki. :)
C canimyavrumm sensen saklama bizden, çok merak ettik seni. Ne yaptın 4 eylül'de?
Değilsen de kusura bakma arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?