Yatak Odası Dekorasyonu Haydi kizlar yatak odanizin resimlerini paylasalim

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
363
Fransa
arkadaslar burda yatak odalarimizin resimlerini paylasammi ne dersiniz?
yeni evlencekler ,odasini yenilicekler icin degisik bi fikir olur
hadi arkadaslar ben merakla bekliyorum resimleri:lepi:

ilk resimler benden olsuna.s
bu benim yatak odam:lepi:

kendi yaptigim seker yastigim

yine benim yaptigim taki kutum

Son düzenleme:
Maviş maviş:)
Rabbim cc gönüllerinizi muhabbetinizi de en az mavinin huzuru ve duruluğu kadar diri kılsın..
Çok cici kız kardaşım

çok ilginç bir yatak odası ,ilk defa böylesine rastlıyorum,eskiyi seviyorsunuz sanırım ,ingiliz lady lerinin yatak odaları gibi,güle güle kullanın allah mutluluk huzur versin..

mavi rengi sevmem ama bayıldım resmen bende mavili şeyler alıcam bundan sonra kıskandım valla ya beyaz mobilyalarla çok güzel uymuş

çok ilginç bir yatak odası ,ilk defa böylesine rastlıyorum,eskiyi seviyorsunuz sanırım ,ingiliz lady lerinin yatak odaları gibi,güle güle kullanın allah mutluluk huzur versin..

saol hayatim
neden cok ilginc ,sence cokmu eskiye benziyo
tabi herkesin zevki begenisi ayri
yorum icin merci canim

mavi rengi sevmem ama bayıldım resmen bende mavili şeyler alıcam bundan sonra kıskandım valla ya beyaz mobilyalarla çok güzel uymuş

normalde maviyi bende sevmezdim ,yaptirken aceba falan dedim ve bu benim 7 senelik takimim
beyazla birlikte cok hos duruyo,acik renkleri seviyorum
bak senin icinde bi fikir oldu ne guzela.s.

evt benim yatak odam koyu renk hep siyaha yakın olan renklerden hep ma tüllerim perdelerim altın sarısı

canım seni kırmadım yatak odamın resmini şimdi çektim...8 senelik evli olduğumuda belirtmek isterim...

cok saol canimŞeniz
allahim bi omur boyu etsin insallah ,
seninde cok guzel odan var ,cok sade
iste kimileri ahsap seviyo koyu olsun istiyo kimide benim gibi acik renk
daha ne guzel odalar var ,bizimkiler gerecekten eski ,hele simdiki moda felaketyerimseniben

canım benim ki ankara mobilya eskitme...eee sekiz sene oldu...ben öyle şaşalı şeyler sevmiyorum hep sadelikten yanayım...
seninkide güzel canım...
ben ve senden başka kimse resim koymamış...lmaz:

bayanlar mobilyalarınız çok güzel en önemlisi renkleri güzel ikisi:çok üzgünüm:de çok toz belli etmez benimki siyah gün boyunca elimde toz bezi ile dolaşıyorum oda yetmezmiş gibi bütün mobilyalarım siyah ah benim akılsız başımmmmmm

cok degısık yaa yatak odası degılde oturma odası gıbı superr baslıgaa bıttım hele ısık olması kıtap okumak ıcn superrr:)

bende katılıyorum ikiside gayet güzeller ama ben sempatikciğimin yatak başlığına bayıldım tam benim kitap sefama uygun üretilmiş,bende alırsam seninkinin resmini çekeyimde ona göre alayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…