Yatak Odası Dekorasyonu Haydi kizlar yatak odanizin resimlerini paylasalim

İşte buda benim yatak odam resimler biraz büyük ama idare edin artık arkadaşlar.

[/URL][/IMG][/IMG]

[/URL][/IMG][/IMG]

[/URL][/IMG][/IMG]

[/URL][/IMG][/IMG]

[/URL][/IMG][/IMG]

[/URL][/IMG][/IMG]

misaracim canim yatak odan cok guzelmis, simdiki moda yatak odadan ,bide renklerde tam benim sevdigim renk, byildim ben valla
allahim gule gule yatmanizi,bi omur boyu mutlu olmanizi nasip etsin insallah

resimler evet baya buyuk net bakamiyo insan ,keske yuklerken resim ayarini kucultseydin canim

Tatlım işyerimdeyim,burada herşey yasak,evim evim bölümünden linkleri alıp yapıştırdım, evde olsaydım küçültür koyardım.

Beğenin içinde çok tşk ederim

sempatikçim yatak odan çok gzlmiş ben bi ara çekersem koyarım benim o kadrda gzl deilmiş sizinkilere bakınca anladım

yok canim ,sahsen ben kendi adima soyleyim oyle ahim sahim bi odam yok ,taaa kac senelik oda,simdi modada neler var ozellikle turkiyede, ben burda ancak bu mobilyayai buldum busurdum
olsun onemli olan esya degil ,o odada mutlu olmak ,bunlari bulamayanda var
ve ben eminim seninki daha guzel ,benimki yaninda sonuk kalir :)

evet sympatigim turkiyede olsak nasil evimiz olurdu kimbilir...burdaki ev esyalarinda is yok gecen koltuk aldim gonlume gore istedigim koltugu bulamadim hic aklimda olmayan bir renk bir tasarim koltuk aldim..;civil civil bisey olsun istiyordum oysaki...

özlemciğim yatak odan çok hoş cıvılcıvıl olmuş yanlız ben bordo renkle kombinledim yatak odasını perde ve yatak örtüm bordo idare eder benimkide...
birşey sorucam senin tuvalet aynan yokmu benimde şu dolabın yanındaki büyük şifonyerim yok merak ettimde canım

Son düzenleme:
tuba canim sende yatak odan cok degisik biseymisn hergun degisik modeller cikariyolar turkiyede bizde burda baka kaliyoruz
insallah kuracagin oddnda omur boyu mutlu olursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…