- Konu Sahibi Sympathique
-
ilk resimler benden olsuna.s
bu benim yatak odam:lepi:
kendi yaptigim seker yastigim
yine benim yaptigim taki kutum
daha konuyu aksam acim bakalim insallah eklerler ,tabi herkes mecbur degil eklemeyecanım benim ki ankara mobilya eskitme...eee sekiz sene oldu...ben öyle şaşalı şeyler sevmiyorum hep sadelikten yanayım...
seninkide güzel canım...
ben ve senden başka kimse resim koymamış...lmaz:
sorma siyah alinca ,dedigin gibi elinde bezle aksama kadar doas dur, benim beyaz cok belli etmiyor siyah taki gibi ,ben yinede memnunum ,iste bundan sonra alcaklar icinde bi fikir olur ona gore alirlar dimibayanlar mobilyalarınız çok güzel en önemlisi renkleri güzel ikisi:çok üzgünüm:de çok toz belli etmez benimki siyah gün boyunca elimde toz bezi ile dolaşıyorum oda yetmezmiş gibi bütün mobilyalarım siyah ah benim akılsız başımmmmmm
saol canim begenmene sevindmcok degısık yaa yatak odası degılde oturma odası gıbı superr baslıgaa bıttım hele ısık olması kıtap okumak ıcn superrr:)
moncum insallah sen evlende ,bundan daha guzelini alirsin ,evet bi tarafi kapatip diger taraf acik olsa bile rahatlikla kitap okunabiliniyobende katılıyorum ikiside gayet güzeller ama ben sempatikciğimin yatak başlığına bayıldım tam benim kitap sefama uygun üretilmiş,bende alırsam seninkinin resmini çekeyimde ona göre alayım :))
Sympathiquecım bayıldım yatak odana allah nazardan korusun canım benim
sempatikcim ve gonulyarasi yatak odalariniz cok hos ve sade hele sempatik seninkinde acaip bir huzur var sanki insallah butun bir omrun yatak odasinda ki huzurla dolar.
bir arkadas eskiyi andiriyor mobilyalar demis canimcim yurtdisinda inan o kadar zorki dogru mobilyayi bulmak hep bu tarzda inan bana iyi olanlarida zaten cok ama cok ucuk bir fiyata sahipler nerde bizim turkiyenin mobilyalari
cok tesekkur ettim canim begenmene sevindim ,bende bu konuyu actimki hepimiz paylasalim birbirimize fikir olur diye,insallah daha fazla bekliyoruumçok ama çook güzelmiş hayalimdeki beyaz takımlar ,Allah bi yastıkta kocatsın kendi yaptığınız kutular ve yastık da harika bir fikir süper tamamlamış tebrik ederim !kaydirigubbakcemile5
bende yatak odamı ekliyorum kızlar yatak örtülerimi sermedim çıkarmak zor geldi..günlük nevresim var artık idare ediverin.
[/IMG][/URL]
delikafaduldenhihoyyytsempatikim prenses odasi gibiymis kiz evin resimlerinden rengini hatirliyorum ama tamamen gorunce cok hosuma gitti huzur mutluluk icinde otur insallh cok guzel bi ortam olmus taki kutusunun yapiminida gosterseydin keske boyle uzaktan olmazlmaz: bende yapmak istiyorum belkivereliniortak
saolcanim ekledigin icin ,bende gunluk hep nevresim sererim hergun katla koy insan eriniyo,bazen sererim ortuyu
seninkide cok guzelmis
senin mobilya simdi moda olanlardan ,iste bizde burda ne bulduk onu aliyoruz, gerci benimki baya oldu
insallah sende bi omur boyu mutlu olursun bu sevimli odanda
ha bide bebeginin besigine bayildim
allahim banada nasip eder insallah:Saruboceq:
Sympathique canim benim.Yatal odan ne kadar ferah öyle.Cok hos.Insanin
gözünü yormuyor.Bence bayiliyorum beyaza.Bir dahaki evimin heryerini ama
heryerini beyaz yapicam.
Allah huzurla oturmak nasip etsin.
ben kusur kalmam bu da benim yatak odam
işte yatak odam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?