Yatak Odası Dekorasyonu Haydi kizlar yatak odanizin resimlerini paylasalim

sempatikcim ve gonulyarasi yatak odalariniz cok hos ve sade hele sempatik seninkinde acaip bir huzur var sanki insallah butun bir omrun yatak odasinda ki huzurla dolar.

bir arkadas eskiyi andiriyor mobilyalar demis canimcim yurtdisinda inan o kadar zorki dogru mobilyayi bulmak hep bu tarzda inan bana iyi olanlarida zaten cok ama cok ucuk bir fiyata sahipler nerde bizim turkiyenin mobilyalari

ilk resimler benden olsuna.s
bu benim yatak odam:lepi:

kendi yaptigim seker yastigim

yine benim yaptigim taki kutum

çok ama çook güzelmiş hayalimdeki beyaz takımlar ,Allah bi yastıkta kocatsın kendi yaptığınız kutular ve yastık da harika bir fikir süper tamamlamış tebrik ederim !kaydirigubbakcemile5

delikafaduldenhihoyyytsempatikim prenses odasi gibiymis kiz evin resimlerinden rengini hatirliyorum ama tamamen gorunce cok hosuma gitti huzur mutluluk icinde otur insallh cok guzel bi ortam olmus taki kutusunun yapiminida gosterseydin keske boyle uzaktan olmazlmaz: bende yapmak istiyorum belkivereliniortak

canım benim ki ankara mobilya eskitme...eee sekiz sene oldu...ben öyle şaşalı şeyler sevmiyorum hep sadelikten yanayım...
seninkide güzel canım...
ben ve senden başka kimse resim koymamış...lmaz:
daha konuyu aksam acim bakalim insallah eklerler ,tabi herkes mecbur degil eklemeye
sorma siyah alinca ,dedigin gibi elinde bezle aksama kadar doas dur, benim beyaz cok belli etmiyor siyah taki gibi ,ben yinede memnunum ,iste bundan sonra alcaklar icinde bi fikir olur ona gore alirlar dimi
cok degısık yaa yatak odası degılde oturma odası gıbı superr baslıgaa bıttım hele ısık olması kıtap okumak ıcn superrr:)
saol canim begenmene sevindm
eve basliginda isik var ,cunku benim odanin lambasi yok ,boyle daha guzel oldu benim icin
bende katılıyorum ikiside gayet güzeller ama ben sempatikciğimin yatak başlığına bayıldım tam benim kitap sefama uygun üretilmiş,bende alırsam seninkinin resmini çekeyimde ona göre alayım :))
moncum insallah sen evlende ,bundan daha guzelini alirsin ,evet bi tarafi kapatip diger taraf acik olsa bile rahatlikla kitap okunabiliniyo
sahsen ben genelde fransizcayi calisken bunu acip calisiyorum
Sympathiquecım bayıldım yatak odana allah nazardan korusun canım benim

aman bitanem ,hepimizi insallah

prensesim cok merci bitanem ,insan bakinca gozu aciliyo ,yada ben acik renk sevdigimden dolayi oyle
herseyim acik olsn istiyoru ama iste her yeri bana ait olmadi icin istedigim gibi yapamiyorum ,ancak kendi odamla grasiyorum
aynen dedigin gibi burda bulmak cok zor, ben bunu turk magazasindan aldim turk mali degil ama tuk yataklari gibi buyuk
buraninkiler cok kiucuk oluyo

odalarınız çok güzel hanımlar:)))
benimki sade kaldı ama,birde telefonla çektiğim için net değil ama idare edin..
pcde olan farklı örtülerle olan fotolarını ekleyim bende:))

çok ama çook güzelmiş hayalimdeki beyaz takımlar ,Allah bi yastıkta kocatsın kendi yaptığınız kutular ve yastık da harika bir fikir süper tamamlamış tebrik ederim !kaydirigubbakcemile5
cok tesekkur ettim canim begenmene sevindim ,bende bu konuyu actimki hepimiz paylasalim birbirimize fikir olur diye,insallah daha fazla bekliyoruum
daha guzeli insallah senin olur
bende yatak odamı ekliyorum kızlar yatak örtülerimi sermedim çıkarmak zor geldi..günlük nevresim var artık idare ediverin.

[/IMG][/URL]

saolcanim ekledigin icin ,bende gunluk hep nevresim sererim hergun katla koy insan eriniyo,bazen sererim ortuyu
seninkide cok guzelmis
senin mobilya simdi moda olanlardan ,iste bizde burda ne bulduk onu aliyoruz, gerci benimki baya oldu
insallah sende bi omur boyu mutlu olursun bu sevimli odanda
ha bide bebeginin besigine bayildim
allahim banada nasip eder insallah:Saruboceq:

odalarınız çok güzel hanımlar:)))
benimki sade kaldı ama,birde telefonla çektiğim için net değil ama idare edin..
pcde olan farklı örtülerle olan fotolarını ekleyim bende:))

ekledigin icin cok tesekkur ettim canim
gercekten cok guzel tam benim sevdigim acik renk ,bide aralarda siyah var ,gercek cok begendim ,tam simdi moda yatak odalarindan ,olsun yeni eski onemli olan mutlu olmak dimi
sende bi omur boyu mutlu ol insallah bu sevimli odandaa.s.

evett canim resimlerden az bucuk gorunuyo ama ,ozaman nevresim serili oluyo simdi ortu orttum tam takim oldu ,daga guzel gorundu
pek prenses odasi degil ama idare eder ,daha ne guze odalar var ,ne ki benimki
amin canim insallah hepimiz :Saruboceq:
taki kutumu cok once eklemistim bak burda ,var biraz anlatmistim ,belki anlarsin olmazsa sana yine anlatirim
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/147708-kumastan-taki-kutum.html

canımmm çok sağol güzel dileklerin için ,allah o beyaz odaya bembeyaz pamuk gibi de bir evlat versin koyun koyuna uyuyun inşallahhhhhhhopuyorumnanaktan

hemsom yatak odana bayildim kis masallah cok guzelmis kisandim bile azucuk:dance: acaba birgun benimde olacakmiki :uhm:tabi bunu icin bi aday olmasi gerek :dance: yada ben once yatak odasini alim sonrada aday bulurum belki :roflol: optum kocaman a.s.

canim bnem ya cok sevindim begenmene ama,kiskanma ya benimkinde ne varki kisknlcak
insallah daha guzeli senin olur
hele sen bi koca bulda ozaman presnses odasindan daha guzel olur eminim,hep iyilerine layiksin,insallah tum dileklerin kabul olurŞeniz

Sympathique canim benim.Yatal odan ne kadar ferah öyle.Cok hos.Insanin
gözünü yormuyor.Bence bayiliyorum beyaza.Bir dahaki evimin heryerini ama
heryerini beyaz yapicam.
Allah huzurla oturmak nasip etsin.

Sympathique canim benim.Yatal odan ne kadar ferah öyle.Cok hos.Insanin
gözünü yormuyor.Bence bayiliyorum beyaza.Bir dahaki evimin heryerini ama
heryerini beyaz yapicam.
Allah huzurla oturmak nasip etsin.

saol canim begenmene sevindim ,evet goz yormuyo, ben koyu sevmiyorum acik olunca insan daha bi murlu oluyoopuyorumnanaktan
canim insallah yeni bi evin oldugunda bembeyaz dosersin ,simdiki moda hep acik renk ,gerci benimki baya bi oldu ama, ayni senin gibi bende heryeri acik renk seviyorum ,salon mutfak odalar hep acik olcak,allahim hepimizi bi omur boyu mutlu etsin insallah onemi olan oa.s.

ben kusur kalmam bu da benim yatak odam

işte yatak odam

canim ya valla bayildim odana ne kadar guzel yapmisiniz, ozellikle stickerlere, benim duvar kagitli, kagitli olmasaydi bende boyle yapcaktim ,seninkine cok yakismis, bide simdi moda siyah beyaz, bende cok seviyorum,ah bi kendime ait evim olsa istedigim gibi dosucem insallah
allahim gule gule oturtsun,omur boyu mutlu mesut olun ,bu guzel odadaa.s.
ha bide bu danedenlere allahim bayildim ,valla buralarda bulsam bend kesin alirim cok hos degisik biseymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…