Haydi Yine Yeniden...

Süpersin kankim harika bir menü olmuş

Afiyet olsun fistik simit ve domates corbasi bendede var

Menu super fistik afiyet olsun gelsin eksiler ..

Afiyet olsun canim guzel menu tam senlik

Eve erken geldim oglus uyuyomus.yattim yanina bende uyudum.Menumu yazayim temizlik yapmam lazim donerim yine
inciiitanesi
sabah 08.00
1 adt etime
1 kk tulum peynir
1 domates
3 zeytin

ara 12.00
1 kk peynir
13.00
5 adt erik

oglen 14.30
1 adt kucuk yagsiz tost
3 adt yesil zeytin

ara 16.30
1 kase yogurt
1 muz

aksam 19.00
5 yk ispanak yemegi
2 kase yogurt

su 3 litreye yakin.son arayi yazarim yiyince

Guzel menu cok begendim canim yarin bol eksiler gorcez sendn

Mukemmel bir menu canim afiyet olsun

Bugün güzel menü olmuş canım işte tomurcuk menüsü böyle olur :)

ekim2009 ve kizlarr
10 00
Iki tane simit ikisi bir simit eder
Ucgen peynir
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
14 30
Iki dilim ekmek arasina yesil sogan ve roka koyup yedim
Bir bardak ayran
15 30
Dokuzlu cay
18 00
Bir kepce domates corbasi
Uc kasik kepekli makarna
Dort kasik yogurt
Su 2 litre
Spor 10bin 520 adim oldu simiti yaktim gittiiii

Canım üzülerek biraz karbonlu olmuş menün ama sporun çok iyi canım benim sadece ekstra yürüyüş 10 bin adım dimi? Maşallah sana.. Yakmışsındır.

Cok gecmis olsun canim rabbim yardimcin olsun ben kotu bisey cikcagini dusunmuyorum sende sakin korkma rabbim sifani verecektir dualarim seninle canim benim

Sağol canım bnm Allah razı olsun..

Menü tam senlik canım afiyet olsun
Sporun mükemmel canım menü de çok değil bence. Afiyet olsun canım

Guzel hafif menu canim.yarina insallah eksi gorursun

Cok guzel menun canim.sabah 11 de yerdin 12 ye sarkmis ama saglam kahvaltilarina bayiliyorum.afiyet olsun

Cok guzel dengeli yine.kiymali kurufasulye hic denemedim.nasil guzel oluyordur mahakkak

Cok super canim.saliya hazirlik menusu olmus.gelsin eksiler

Toparladik canim bugun ikimizde.senin yuruyus de var masallah.harikasin

Canlarım yarın için sizlerden dua istiyorum. Doktora gidicem. İnşallah kötü huylu birşey değildir.
gonluni ferah tut bitanem.stres yapma zaten kortizolun yukseliyo.git bakalim hayirlisi ne diyecek.belki ilacla sokulecek.tembihlememe gerek yok bize yazarsin zaten

Seni merakımız dışında bi yaramazlık olmadı be gülüm.ama ben tahmin ettim netten olduğunu.enişte kapattırdı zannetim ben
hahaha yapar mı yapar zaten sözleşmenin bitmesine 1 hafta kalmış üstüne arıza çıkınca ttnetten adamlar onardık diye mesaj atmış ama nereye baktılar belli değil eve gelen giden olmadı cuma günü öyle geçti hafta sonu da ttnetten ses yok en son eşim telekom müdürünü aramış bir daha gelip bakmışlar binanın girişten netiniz geldi diye mesaj atmışlar yine eşime :) netin sözleşmeyi tekrar yapmıycam diyordu dün bakalım 1 hafta sonra bitiyor yapacak mı yapmayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…