- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.401
Cok guzel menun canim.sabah 11 de yerdin 12 ye sarkmis ama saglam kahvaltilarina bayiliyorum.afiyet olsun
Eki Görüntüle 1821063
Eşim bu saatte Bunları yesin 72 kilo olsun. Ben boş çay iceyim 70 den zor kurtulayim
gonluni ferah tut bitanem.stres yapma zaten kortizolun yukseliyo.git bakalim hayirlisi ne diyecek.belki ilacla sokulecek.tembihlememe gerek yok bize yazarsin zaten
menün çok güzel olmuş gülüm afiyet olsun
gülüm sen kadın doğuma gittin de kist mi çıktı rabbim yardımcın olsun inşallah basit kistlerdendir boşu boşuna kasma stres yapma şimdiden gece uyuyamayacaksın yoksa
D Deligonul783 bu elbise yi görünce içinde biran seni hayal ettim çok zarif bana göre sana çok yakisacagini düşündüm
Tabi kızlar hepinize yakışır maşallah hepiniz zayifsiniz Eki Görüntüle 1821022
1 kere öğlen coştum onun dışında hep dikkat ettim gülüm malum dönem başladı benim iştah yine gitti ama baskül fazla çıkarıyor zındık :)))Cok iyi menu olmus.yokken neler yaptin merak ettim.dikkat edebildin mi menulerine
aynen gülüm ne olursa olsun devam ettiğimiz sürece zafer bizimdirrrrrrVerirsiniz tabi kuzum yeterki sabırla devam edelim
hoş buldummm canommmm sağolasınCanim öncelikle hoş geldin. Iyi ki varsın gülüm merak ettik seni. Neyse ki çözülebilir sorunlarmenün de gayet hafif canım afiyet olsun :))
cidden ama yaa haksızlıkkkkkkkkkEki Görüntüle 1821063
Eşim bu saatte Bunları yesin 72 kilo olsun. Ben boş çay iceyim 70 den zor kurtulayim
Üzülme gülümm biz de elbet yiyeceğiz ama o saatte değil :) insafsız yaa 72 kilo ne yahu yiyip inkar ediyosun derler öylesine
hoşbuldum gülüm de üzüldüm şimdi iyice septasyon dediği içinde sıvı olan kist miydi acaba alınmadan ilaçla olmuyor muymuş olmuyorsa da neyapalım mecburen aldırıcan yeter ki sonrası sağlığın iyi olsunCanım kist ama böyle kistlerin alınması gerekirmiş içinde septasyon mu ne öyle birşeyler varmış. Bakalım yarınki ne diyecek.. Sağol balım..
Gunaydinlar canımgece 3 te yatıp 7 olmadan olmadan kalkan ben oğlumun mutlu musun sorusuna evet diyebiliyorum sabah sabah
sorunun tamamı şuydu :anne internetin geldi diye mutlu musun
evettttttttttt
Eki Görüntüle 1821063
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?