Haydi Yine Yeniden...

Cok guzel menun canim.sabah 11 de yerdin 12 ye sarkmis ama saglam kahvaltilarina bayiliyorum.afiyet olsun

Evet canım sabah öyle oldu. Gece uyumadığım için aşırı bir başağrısı vardı kaldıramadım kafamı. Bir de biz aslında erken kalkıyoruz oğlumla ama erken kahvaltı yemiyo niyeyse bir alışmadı gitti ben de o sebepten geç yiyorum. Bir saat oğlumu yedirmeye uğraşıyorum gıdım gıdım sonra da kendim yiyorum. O saate kadar da işlerimi yapıyorum iyi oluyo :)

gülüm sen kadın doğuma gittin de kist mi çıktı rabbim yardımcın olsun inşallah basit kistlerdendir boşu boşuna kasma stres yapma şimdiden gece uyuyamayacaksın yoksa

Canım kist ama böyle kistlerin alınması gerekirmiş içinde septasyon mu ne öyle birşeyler varmış. Bakalım yarınki ne diyecek.. Sağol balım..

Canım kist ama böyle kistlerin alınması gerekirmiş içinde septasyon mu ne öyle birşeyler varmış. Bakalım yarınki ne diyecek.. Sağol balım..
hoşbuldum gülüm de üzüldüm şimdi iyice septasyon dediği içinde sıvı olan kist miydi acaba alınmadan ilaçla olmuyor muymuş olmuyorsa da neyapalım mecburen aldırıcan yeter ki sonrası sağlığın iyi olsun

gece 3 te yatıp 7 olmadan olmadan kalkan ben oğlumun mutlu musun sorusuna evet diyebiliyorum sabah sabah
sorunun tamamı şuydu :anne internetin geldi diye mutlu musun
evettttttttttt
Gunaydinlar canım
Evet evet ben ve arkadaşlarım çok mutluyuz deseydin
Yerim ben onu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…