- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.321
Kızlar gece hiç uyumadım desem yalan olmaz. Benim oğlan hiç uyutmadı eşimi salona gönderdim döndü durdu çocuk. Düğünde nazar mı oldu anlamadım ki belki de diştir.. Ama şu an başım çok ağrıyo ufff
uuuu fıstık ayakkabıların pantolon yakıyo maşallahCanlarım dünden foto atayım size :)
Vayyy süpper olmuşsun canım yaa.Maşallah sanaCanlarım dünden foto atayım size :)
Fıstık hatun seni. Kocan olsam o ayakkabiyi giydirmezdim öyle kiskanirdim yaniCanlarım dünden foto atayım size :)
Ooo incim supeer görünüyorsun masallah 7 lerde kim bilir nasıl olurBak kiskandim bende cumartesi den kalma foto atayım Eki Görüntüle 1820481
Ooo incim supeer görünüyorsun masallah 7 lerde kim bilir nasıl olur
Son attığın fotoya göre baya incelmişsin canım yaa.süper görünüyorsun.tuniğine bayıldım.Bak kiskandim bende cumartesi den kalma foto atayım Eki Görüntüle 1820481
Son attığın fotoya göre baya incelmişsin canım yaa.süper görünüyorsun.tuniğine bayıldım.
Allah allah masallah o ayakkabilarda ne oyle yavrum bu kadar sik ve guzel olmaya utanmiyomusun yazik yaa millet catlayacak hasetten cok guzel olmussun fistikkCanlarım dünden foto atayım size :)
Oyyyy herkesler foto koymus son fotodan sonra sende baya bir incelme olmus fistik varya yetmislerde sen incecik olursun oyyy bu hatunlar pek bi sik pek bi guzel anamm ....inciiitanesi .!.:Bak kiskandim bende cumartesi den kalma foto atayım Eki Görüntüle 1820481
Bak kiskandim bende cumartesi den kalma foto atayım Eki Görüntüle 1820481
uuuu fıstık ayakkabıların pantolon yakıyo maşallah
Vayyy süpper olmuşsun canım yaa.Maşallah sana
Fıstık hatun seni. Kocan olsam o ayakkabiyi giydirmezdim öyle kiskanirdim yani
Allah allah masallah o ayakkabilarda ne oyle yavrum bu kadar sik ve guzel olmaya utanmiyomusun yazik yaa millet catlayacak hasetten cok guzel olmussun fistikk
Ooo kuzum baya iyi görünüyorsun. İlk attığın fotoyu hatırladım da baya fark var. 7'lere inince ciddi inceleceksin bak gör.
teşekkürler canımOyyyy herkesler foto koymus son fotodan sonra sende baya bir incelme olmus fistik varya yetmislerde sen incecik olursun oyyy bu hatunlar pek bi sik pek bi guzel anamm ....
Canim dikkat edilirse ramazanda cok guzel kilolar veriliyo ben sahsen oyleyim ramazanda hep iyi kilo veririm sonrasinda da kolay kolay almam ramazandada burdayiz fistik destekliycez birbirimizi ve gidecek bu kilolarİnşallah canım ya bu ay mayısta kilo verdim verdim ramazanın içinde ne yapacağım hiç bilmiyorum genelde ben ramazanda kilo alırım yani
Canim dikkat edilirse ramazanda cok guzel kilolar veriliyo ben sahsen oyleyim ramazanda hep iyi kilo veririm sonrasinda da kolay kolay almam ramazandada burdayiz fistik destekliycez birbirimizi ve gidecek bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?