Haydi Yine Yeniden...

nazarda değer canım uykusuzluk zor bizde eltimler ile cumartesi gece sabah doğru uyuduk pazarda akşama kadar dolandık koltukta öyle bir uyuya kalmışım ki anlatamam dün

uuuu fıstık ayakkabıların pantolon yakıyo maşallah

Vayyy süpper olmuşsun canım yaa.Maşallah sana

Fıstık hatun seni. Kocan olsam o ayakkabiyi giydirmezdim öyle kiskanirdim yani

Allah allah masallah o ayakkabilarda ne oyle yavrum bu kadar sik ve guzel olmaya utanmiyomusun yazik yaa millet catlayacak hasetten cok guzel olmussun fistikk

Sağolun canlarımmmmm

İnşallah canım ya bu ay mayısta kilo verdim verdim ramazanın içinde ne yapacağım hiç bilmiyorum genelde ben ramazanda kilo alırım yani
Canim dikkat edilirse ramazanda cok guzel kilolar veriliyo ben sahsen oyleyim ramazanda hep iyi kilo veririm sonrasinda da kolay kolay almam ramazandada burdayiz fistik destekliycez birbirimizi ve gidecek bu kilolar

Canim dikkat edilirse ramazanda cok guzel kilolar veriliyo ben sahsen oyleyim ramazanda hep iyi kilo veririm sonrasinda da kolay kolay almam ramazandada burdayiz fistik destekliycez birbirimizi ve gidecek bu kilolar

inşallah canım ya sahurda ye yat akşam açlıktan ye ee tabi yeterince su içilmiyor derken hep alıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…