- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.781
Harika eşinle ilgilenmekten hafif bir menü olmuş sankiBugunki menum
10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Dort tane yesil zeytin
Bes catal patates kizartmasi
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Uc parca tavuk
Iki salatalik tursusu
Su 2 litre oldu
Hataları bilsekte bugün önemli napcan yarın toparlarsınMenuminciiitanesi
sabah ogle 12
3 adt sigara boregi
3 dlm sucuk
biraz domates salatalik
saat hatirlamiyorum
1 simit
yarim haslanmis misir
aksam 19
1 porsiyon kofte
1 bard ayran
suyum az oldu 1 litreyi biraz gecti sanirim
Biraz fazla olmuş senin normal menülerine göre ama genede güzelSelam kızlar öncelikle hepimizin bu özel günü kutlu olsun
Bugün eşimin köyünde bolluk aşı Mevlidi vardı oradaydık yeni geldik.öğlen yemeğinden sonra çok midem bulandı bir şey yiyemedim
@butterfly143 M Melrin
Menümu vereyim
Sabah 9.30: 3 kaşık melemen
2 dilim ekmek
Salatalık
1 çay k pekmez
Öğle 13.30: 1 tabak keşkek
1 tabak et yahnisi susuz
2 Tulumba tatlısı
Aksam 19.00:1 küçük dilim börek
Ara:Türk Kahvesi 1 hurma limonlu soda
3 litre su
Afiyet olsun canım bisiklet bile var her türlü yakmışsındırMerhaba kızlar bizde bugün kahvaltıdan sonra kaynanm ve çocuklar pikniğe gittik tabi hediyelerimizi aldık daha şimdi eve girdik eşime çay kuru yemiş verdim elime tlfnu aldım menumu vereyimtomurcukkk
Sabah 12:00
1 dilim börek
1 yumurta
Peynir domates yeşillik
Öğle 16:00
Yarım adana
5 parça kanat
1 bardak kola
2 parça el kadar lavas
2 lokma kek
1 avuç çekirdek
Şu 2. Lt anca olmuştur
Ama bol bol top aynadim
Bisiklet sürdüm
Afiyet olsun canım haftasonu olmasına rağmen gayet güzel olmuşSelam canlarım tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Bugün yoğun bir gündü. Kahvaltıda kv de idik. Akşam yemeğinde eşimin teyzesindeydi. Daha eve geçmedik. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12:30)
1 yumurta, birkaç çatal patlıcan, patates, sosis, kk peynir, yarım simit, çay
Ara (15:00)
ş.siz çay
Ara (16:15)
Ş.siz nescafe, 3 d bitter
(17:30)
dürüm döner (tek lavaş)
(19:30)-misafirlikte
1 kepçe mercimek çorbası, 1 parça tavuk, 2 kaşık yoğurt
2,5-3 lt su
zihinolarak doping gibi gelmiştir piknik :))Kızlar bugün kahvaltiyi eşim hazırladı sonra pikniğe gittik eve gelince çocukları yıkadım ortalık toparlandı şimdi ocaktaekim2009 canım arkadaşımın ödem atıcı çayı pişiyor çocukları uyutursam harika olacak yorucu ama ailemle güzel bir gün geçirdim
Sağol canım bende suluğuma koydum gayet lezzetli bi içecek olduzihinolarak doping gibi gelmiştir piknik :))
dün sana tarifi yazdıktan sonra tane karabiber hariç tüm malzemeyi koydum tencereye 1 avuçta kuş üzümü benzeri beyaz üzüm şeker limon tuzuyla meyve suyu yaptım eşim istemişti o da ödem olmuş :)))
Bende uyumak istiyorum ama ne mümkünGünaydın mutlu bol eksili haftalar olsun,yorgunluğumu atamadım hala uyuyasım var ama motivem keyfim yerinde
Kızlar ben dün vapurda şifayı kapmışım.burun akıntısı hapşuruk aldı başını gidiyor
Geçmiş olsun arkadaşımKızlar ben dün vapurda şifayı kapmışım.burun akıntısı hapşuruk aldı başını gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?