- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.801
aman allahım geçmiş olsun canım ilerlemeden tedbirini al bitki çayları felan
Sağolun,valla burnum musluk gibi,peçete yetiştiremiyorumGeçmiş olsun arkadaşım
Çarşamba canım...tartı günümüz yarın mı çarşamba mı şimdi
Sağol canım benim..biraz daha iyiyim şükürtomurcukkk geçmiş olsun canımcım denizin rüzgarı kötü çarpıyor
3 saat öncede yazmaya çalıştım yine yazdığım sohbet ekranına gelmedi inşallah bu defa olur
Gayet guzel baslamissin haftaya ortim.ara ogunlerin de iyi 1 cay bard kuruyemisten ne olur.ustelik cig imis.menuyu begendim supertomurcukkk ve arkadaşlar
SABAH 08:00
1 yumurta 1 domates ekmek arası
ARA 10:30
1 çay bardağı kuruyemiş (karışık ama çiğ hepsi)
ÖĞLE 13:00 kuru fasulye vardı böyle tercih ettim
1 kase ezogelin çorba
1 kase cacık
ARA 16:00
ARA 20:00
1 fincan türk kahve
AKŞAM 21:00
5 yk susuz taze fasulye
5 yk sarımsaklı yoğurt
3 lt su
bugün kuruyemiş fazla gelmiş olabilir gözünüze fakat bayatlamasın diye bitireyim dedim
Gayet guzel baslamissin haftaya ortim.ara ogunlerin de iyi 1 cay bard kuruyemisten ne olur.ustelik cig imis.menuyu begendim super
Korksun tabi.ustesinden gelicez hepsinin alimallahbiraz çok geldi gözüme ama evde duruyordu dedim bayatladı sayılır öylelikle bitirdim yani evet kankim motivem gayet iyi şimdilik vericem ben bu kiloları be kilolar korksun benden
Hiç rahatsız etmedi afiyet olsun arkadaşım güzel bir menü en sağlıklısındantomurcukkk ve arkadaşlar
SABAH 08:00
1 yumurta 1 domates ekmek arası
ARA 10:30
ÖĞLE 13:00 kuru fasulye vardı böyle tercih ettim
1 kase ezogelin çorba
1 kase cacık
ARA 16:00
ARA 20:00
1 fincan türk kahve
AKŞAM 21:00
5 yk susuz taze fasulye
5 yk sarımsaklı yoğurt
3 lt su
bugün kuruyemiş fazla gelmiş olabilir gözünüze fakat bayatlamasın diye bitireyim dedim
Öyle bi olay mı oldu ben mi kaçırdım bence işleri vardırYa hakkatentevafuk55 @butterfly143 kizlar hic girmediniz bugun.sizi uzecek kiracak birsey mi oldu gunlugumuzde.bi gunaydin da olsa yazardiniz.bi durum varsa ogreneyim hataliysam ozur dilerim
menün güzel canım pasta pek gözüme batmadı malum günler uzun artık ister istemez vücut yakıyortevafuk55 @butterfly143 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:10 limonlu su
Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 4 zeytin, domates salatalık
Ara (10:15)
1 muz
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt
Ara 13:35
1 dilim pasta ( arkadaşımın doğum günüydü ),Türk kahvesi
16:00
5 badem
Akşam (18:30)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, 1 kepçe domates çorbası, 2 yemek kaşığı yoğurtlu makarna, salata
Ara
Türk kahvesi
1.5 litre ödem atıcı su
1 litreden fazla su
Oy tomurcugum sen ne hassas kalplisin canım benim olmadı tabiki. Geçenlerde bahsettim ya ablam enistem ve yegenlerim geldi çok mutluyum. Şu an annemlerdeyim. Sabaha karşı ankaraya hastaneye gececekler. O yüzden teli elime çok almıyorum zaman kısıtlı. Nette iyi çekmiyor burada zaten. Problem yok kuşum çok öpüyorum heppiniziYa hakkatentevafuk55 @butterfly143 kizlar hic girmediniz bugun.sizi uzecek kiracak birsey mi oldu gunlugumuzde.bi gunaydin da olsa yazardiniz.bi durum varsa ogreneyim hataliysam ozur dilerim
Canim pasta yediğin için Makarna yemesen iyi olurdu. Geçen günde yemistin hatırlıyorumtevafuk55 @butterfly143 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:10 limonlu su
Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 4 zeytin, domates salatalık
Ara (10:15)
1 muz
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt
Ara 13:35
1 dilim pasta ( arkadaşımın doğum günüydü ),Türk kahvesi
16:00
5 badem
Akşam (18:30)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, 1 kepçe domates çorbası, 2 yemek kaşığı yoğurtlu makarna, salata
Ara
Türk kahvesi
1.5 litre ödem atıcı su
1 litreden fazla su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?