Haydi Yine Yeniden...

İyi ki doğmuş paşa
Afiyet olsun sana canım günün gayet guzel

Ne güzel menüler afiyet olsunben disardayim akşam geç yeriz herhalde ama ızgara olur

dün erkenden yattım geç saatte kalktım bu gün hiç uyumamış gibi kalktım yine hava açıp kapadıkça benim gözlere çuvalla ağırlık koyuyorlar sanki
Bende ayniyim
dün erkenden yattım geç saatte kalktım bu gün hiç uyumamış gibi kalktım yine hava açıp kapadıkça benim gözlere çuvalla ağırlık koyuyorlar sanki

Kızlar menümü yazayım:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (13:00)
2 yumurta ve kk peynir ile omlet, 4 zeytin, 1 dilim tb, 1 bardak süt

Ara
birkaç parça tavuk

Ara (15:30)
Ş.siz nescafe, 3 d bitter, avuçiçi fındık fıstık

Akşam (18:30)
1 kepçe çorba, 3-4 kaşık tavuk, 1-2 ince dilim patates, 1 tabak domates salatası, 1 bardak ayran

Ara
bitki çayı

2,5-3 lt su

Güzel menü canım gayet iyi dengelemişsin afiyet olsun kuzum.

Hafta sonu olmasına rağmen güzel bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
Paşanın doğum gününe göre dengeli bi gun olmus afiyet olsun arkadaşım
Süppperrr bi gün olmuş

tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:30 Limonlu su
Kahvaltı ara öğle bir arada (12:00)
2 yumurta bol yeşillikli salata, 4 zeytin, 1.5 kibrit kutusu peynir, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı domates biber kavurması, domates salatalık
Ara (15:30)
Sütlü nescafe ( kremasız)
Akşam (18:30)
1 kepçe domates çorbası, 4 yemek kaşığı yoğurtlu makarna, 1.5 yemek kaşığı kıymalı domates
Ara (20:00)
Dondurma
2.5 litre su

Güzel menü olmuş canım maşallah bu hafta istikrarlısın

Kizlar yorgunluktan bitmis vaziyetteyim.mutfagi simdi bitirdim oturdum.oglusu uyutucam birazdan .bende yatarim.
cok guzel ve eglenceli gecti dogum gunumuz.pastamiz cok begenildi.ogluma karistirttim kekini.jolesini de o yapti.cilek ve muzlari birlikte dizdik.babasi da yardim etti.oglum da ilk defa dogum gunu pastasindan yedi.cok mutlu oldum dunyalar benim oldu sanki o pastadan yedikce.Rabbime sukurler olsun cumlenin evlatlariyla birlikte benimkinede saglikli uzun omurler versin.Allahim bu evlat sevgisini herkese tattirsin eşi benzeri yok bu sevginin...

Güzel menü olmuş canım afiyet olsun. Oğluşun daha nice nice doğum günlerini görün inşallah. Rabbim sağlıklı uzun ömürler güzel yazılar versin kuzucuğa..

Afiyet olsun canım mükemmel bir haftasonu menüsü bu hafta seni çok merak ediyorum.
Sabah 12:30 tomurcukkk
1 kk peyniri
1 ck bal reçel tereyağ
1 tane sigara böreği
1 küçük yuvarlak ekmek

Akşam 21:00
Karışık ızgara
1 bardak ayran

2 lt su
Ilk defa böyle bir menü verdiğini gördüm canım. Geç yemissin ama afiyet olsun

Afiyet olsun canım mükemmel bir haftasonu menüsü bu hafta seni çok merak ediyorum.

Ilk defa böyle bir menü verdiğini gördüm canım. Geç yemissin ama afiyet olsun
Çok dikkat ediyorum kuruyemiş bile sayılı tükettim yalnız bugün anneler günü kahvaltısı eşimden o yüzden azcık azcık yemeyi planlıyorum sorun olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…