Haydi Yine Yeniden...

Dengeli arkadasim bence.suyu daha iyi icmissin bugun mesela o dikkatimi cekti

Allah beterinden saklasin canim gecmis olsun.bende golcukte oldugum icin hep o korkuyla yasiyorum

Baklava taaa sabahta kalmis.erimis gitmistir.ustelik enerji vermistir sana.aksam zaten hafif ve dengeli.guzel menu diyet adina

inciiitanesi ve arkadaslarim
sabah 8
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
1 er domates salatalik
1 dlm tam bgdy ekm.

ara
yarim avuc kuruyemis

oglen 14
1 cigkofte durum
1 bardak ayran

aksam 19
3 yk patatesli havuclu bezelye yemegi
3 yk kiymali semizotu
2 yk pilav
biraz salata

su 2 litreden fazla

Çok güzel dengeli canım afiyet olsun

Geçmiş olsun ekimcim

İki biskremle durma maşallah sana genel olarak menüyü beğendim

Saat erken anne makarnası afiyetle yenir bence sorun yok
Menüler şahane sorunsuz evet baklava mudur den yapacak bir şey yok afiyet olsun
Bugünkü menüler harika seninkide çok güzel afiyet olsun

Aksam karbon olmus acik bizdede vardi makarna ben yemedim hemen kilo yapiyo zaten malum gun yakin yarin olur herhalde afiyet olsun canim ....

Ahh canim benimm sen unuttun galiba ben yumurta sut tuketemiyorumki imkansiz yaniii yiyemem amann zaten migdem cok kotuydu bunu bile zor yedim barbunyada sisirdi zaten migdem hem bulaniyo hem agriyo simdi sokup atcam o olacak bu migdeyi

Cok gecmis olsun canim rabbim afetinden korusun ..

D Deligonul783 ve tevafuk55 nerelerdesiniz kizlar hic goremedim bugun.ozledim sizi

Ya hakkaten tevafuk55 D Deligonul783 kizlar hic girmediniz bugun.sizi uzecek kiracak birsey mi oldu gunlugumuzde.bi gunaydin da olsa yazardiniz.bi durum varsa ogreneyim hataliysam ozur dilerim

Ahhh kuzum yaaa sen birini kırabilecek biri değilsin bebeğim senin ne kadar güzel yürekli biri olduğunu bir kere daha anladım. Günlükte hiçbir sorun yok. Bu havalar beni mahvetti rahatsızlanıyorum sık sık. Migrenim var biliyorsun ve bahar havası hiç iyi gelmiyor. Zaten krizlerin geleceği belirtisi vardı bütün hafta az az baş ağrısı çektim. Bugün de öyle bir migren krizi geldi ki hiç sorma hala da düzelemedin de siz merakta kalırsınız diye bir bakayım dedim ki öyle de olmuş. Yazayım dedim. Bugün ne yiyebildim ne içebildim. Her an kusma hissi vardı oğlum da sefil kaldı hiç ilgilenemedim. Artık nasıl kötü olduysam bir ara kendi kendime ağlamaya başladım. Gözlerim falan bulanıklaşmıştı. Aslında sabah ağrı vardı hemen bi ağrı kesici alsaydım bu kadar kötü olmazdım ama evde bir tane bile kalmamış. Komşularda da yok. Bir tek parol içebiliyorum zaten. Eşim de uzaktaydı bir türlü gelemedi. Çıkıp alayım desem hareket ettiğimde midem ağzıma geliyo. Çok zordu bugün sonra akşam 6 gibi komşu teyze var bulmuş buluşturmuş getirdi parol. Allah razı olsun bir anne gibi merak etti beni. Az önce de aradı iyi miyim diye sağolsun. Neyse ilacı içtim yattım biraz da enseme buz koydum şu an bildiğin uyuştum. Eşim de geldi o da getirdi ilaç. Bir tane daha içtim. Geçmedi ama hafifledi şükür. Bu aralar sık sık kriz yaşarım gibime geliyo mazur görün beni. Hacamat yaptırmaya karar verdim. Migren falan kalmıyormuş. Çok uzattım affedin. Hepinizi çok seviyorum.

Menu cok guzel canim afiyet olsun ..

Offf cigkofte ne zamandir istiyorum ama esim yapmiyo kiyma olmadan olmazmis bende bulgurla yap diyorum yok olmazmis menunde cok guzel bu arada afiyet olsun canim benim

Oy kuzum ya çok çok geçmiş olsun. Migren zor gerçekten. Dikkat et canım bundan sonra hiç ilerlemeden al ilacını. Rabbim şifa versin inş..

Ayyy canim benim cok uzuldum migren ne zor sey cok gecmis olsun insallah tekrar etmez sen iyi ol da gerisi onemli degil oglusada uzuldum yavrum nasil bunalmistir aglamistir allah yardimcin olsun bol bol dinlen canim ...

Uzattim olur mu geçmiş olsun canım baş ağrısı zor beni tutunca hiçbirşey goresim gelmiyor karanlık oda tek başına saatlerce yatiyorum biyandan kıvranıyorum ağrı başlayınca ilerlemesin diye ne bulsam iciyorum sen emzirince işler değişiyor Rabbim ecrini versin inşallah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…