- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.841
Dengeli arkadasim bence.suyu daha iyi icmissin bugun mesela o dikkatimi cektiBugunku menumekim2009
10 00
Iki dilim tb ekmek
Dort kup kasar
Bir lokma ayva receli
Alti tane yesil zeytin
Iki siyah zeytin
Sekersiz cay
Oglen disardaydim alisveris yaptik yok o nedenle
16 00iki tane biskrem malum gun cok yakin
18 00
Bir kepce corba
Bir dikim tb ekmek
Iki kasik pilav
Bir kasik barbunya
Su 2, 5 litre oldu
Aksam makarna vardi bende pilav la barbunyadan yedim karbon yoksa cok olurdu bu sekilde dengeli olmustur insallah ekmekte migdem icin cunku kac gundur migdem bulaniyo
Bayilirim salcali cubuk makarnaya.afiyet olsun.menun sade ve guzel canimangelina35 ve kızlar
sabah +öğle
yağsız tavada yumurta
1.5 dilim börek
domates salatalık
ara
tarçınlı süt
akşam 18:30
1 tabak salçalı çubuk makarna (annemin usulü) :))
3 acı biber turşusu
Allah beterinden saklasin canim gecmis olsun.bende golcukte oldugum icin hep o korkuyla yasiyorumsaat akşam 6 ya doğru bi sallandık sandalyede gittim geldim yana doğru :)
meğer 2.8 şiddetindeymiş ama yüzeye çok yakın olduğu için güçlü hissetmişiz
şükür kısacık sürdü hasar verecek boyutta değildi amannn ben ne sallantılar depremler görmüş hatunum buna deprem bile denmez :)
Baklava taaa sabahta kalmis.erimis gitmistir.ustelik enerji vermistir sana.aksam zaten hafif ve dengeli.guzel menu diyet adinaMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: 1 has yumurta
1 dilim baklava(müdürumuzden)
Ara 10.30: sek Nescafe 9 gr bitter
Öğle 12.30: 2 kaşık p pilavı
4 kaşık sebzeli kıyma kav
2 küçük kase cacık
Ara 15.30: Türk Kahvesi 1 hurma
Aksam 20.00: 1 buçuk but ızgara
Bol Salata
Ara: fıstık ve çekirdek avuç içi
Bitki çayları
3 litre su
Çok güzel dengeli canım afiyet olsuninciiitanesi ve arkadaslarim
sabah 8
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
1 er domates salatalik
1 dlm tam bgdy ekm.
ara
yarim avuc kuruyemis
oglen 14
1 cigkofte durum
1 bardak ayran
aksam 19
3 yk patatesli havuclu bezelye yemegi
3 yk kiymali semizotu
2 yk pilav
biraz salata
su 2 litreden fazla
Geçmiş olsun ekimcimsaat akşam 6 ya doğru bi sallandık sandalyede gittim geldim yana doğru :)
şükür kısacık sürdü hasar verecek boyutta değildi amannn ben ne sallantılar depremler görmüş hatunum buna deprem bile denmez :)
İki biskremle durma maşallah sana genel olarak menüyü beğendimBugunku menumekim2009
10 00
Iki dilim tb ekmek
Dort kup kasar
Bir lokma ayva receli
Alti tane yesil zeytin
Iki siyah zeytin
Sekersiz cay
Oglen disardaydim alisveris yaptik yok o nedenle
16 00iki tane biskrem malum gun cok yakin
18 00
Bir kepce corba
Bir dikim tb ekmek
Iki kasik pilav
Bir kasik barbunya
Su 2, 5 litre oldu
Aksam makarna vardi bende pilav la barbunyadan yedim karbon yoksa cok olurdu bu sekilde dengeli olmustur insallah ekmekte migdem icin cunku kac gundur migdem bulaniyo
Saat erken anne makarnası afiyetle yenir bence sorun yokangelina35 ve kızlar
sabah +öğle
yağsız tavada yumurta
1.5 dilim börek
domates salatalık
ara
tarçınlı süt
3 acı biber turşusu
Menüler şahane sorunsuz evet baklava mudur den yapacak bir şey yok afiyet olsunMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
2 küçük kase cacık
Bol Salata
Bitki çayları
3 litre su
Bugünkü menüler harika seninkide çok güzel afiyet olsuninciiitanesi ve arkadaslarim
sabah 8
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
1 er domates salatalik
1 dlm tam bgdy ekm.
ara
yarim avuc kuruyemis
oglen 14
1 cigkofte durum
1 bardak ayran
aksam 19
3 yk kiymali semizotu
2 yk pilav
biraz salata
su 2 litreden fazla
Aksam karbon olmus acik bizdede vardi makarna ben yemedim hemen kilo yapiyo zaten malum gun yakin yarin olur herhalde afiyet olsun canim ....angelina35 ve kızlar
sabah +öğle
yağsız tavada yumurta
1.5 dilim börek
domates salatalık
ara
tarçınlı süt
3 acı biber turşusu
Ahh canim benimm sen unuttun galiba ben yumurta sut tuketemiyorumkiafiyet olsun ortağım
ekmeği bulantı için demişsin zaten de gülüm nedense senin menü bana yetersiz geldi sabah yumurta olsaydı iyi olurdu öğle zaten yok dışardaymışsın geriye gözle görülür sadece barbunya var o da 1 kaşık bana cidden az geldi
Cok gecmis olsun canim rabbim afetinden korusun ..saat akşam 6 ya doğru bi sallandık sandalyede gittim geldim yana doğru :)
Ya hakkatentevafuk55 D Deligonul783 kizlar hic girmediniz bugun.sizi uzecek kiracak birsey mi oldu gunlugumuzde.bi gunaydin da olsa yazardiniz.bi durum varsa ogreneyim hataliysam ozur dilerim
Menu cok guzel canim afiyet olsun ..Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
2 küçük kase cacık
Bol Salata
Bitki çayları
3 litre su
Offf cigkofte ne zamandir istiyorum ama esim yapmiyo kiyma olmadan olmazmis bende bulgurla yap diyorum yok olmazmis menunde cok guzel bu arada afiyet olsun canim beniminciiitanesi ve arkadaslarim
sabah 8
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
1 er domates salatalik
1 dlm tam bgdy ekm.
ara
yarim avuc kuruyemis
oglen 14
1 cigkofte durum
1 bardak ayran
aksam 19
3 yk kiymali semizotu
2 yk pilav
biraz salata
su 2 litreden fazla
Oy kuzum ya çok çok geçmiş olsun. Migren zor gerçekten. Dikkat et canım bundan sonra hiç ilerlemeden al ilacını. Rabbim şifa versin inş..Ahhh kuzum yaaa sen birini kırabilecek biri değilsin bebeğim senin ne kadar güzel yürekli biri olduğunu bir kere daha anladım. Günlükte hiçbir sorun yok. Bu havalar beni mahvetti rahatsızlanıyorum sık sık. Migrenim var biliyorsun ve bahar havası hiç iyi gelmiyor. Zaten krizlerin geleceği belirtisi vardı bütün hafta az az baş ağrısı çektim. Bugün de öyle bir migren krizi geldi ki hiç sorma hala da düzelemedin de siz merakta kalırsınız diye bir bakayım dedim ki öyle de olmuş. Yazayım dedim. Bugün ne yiyebildim ne içebildim. Her an kusma hissi vardı oğlum da sefil kaldı hiç ilgilenemedim. Artık nasıl kötü olduysam bir ara kendi kendime ağlamaya başladım. Gözlerim falan bulanıklaşmıştı. Aslında sabah ağrı vardı hemen bi ağrı kesici alsaydım bu kadar kötü olmazdım ama evde bir tane bile kalmamış. Komşularda da yok. Bir tek parol içebiliyorum zaten. Eşim de uzaktaydı bir türlü gelemedi. Çıkıp alayım desem hareket ettiğimde midem ağzıma geliyo. Çok zordu bugünsonra akşam 6 gibi komşu teyze var bulmuş buluşturmuş getirdi parol. Allah razı olsun bir anne gibi merak etti beni. Az önce de aradı iyi miyim diye sağolsun. Neyse ilacı içtim yattım biraz da enseme buz koydum şu an bildiğin uyuştum. Eşim de geldi o da getirdi ilaç. Bir tane daha içtim. Geçmedi ama hafifledi şükür. Bu aralar sık sık kriz yaşarım gibime geliyo mazur görün beni. Hacamat yaptırmaya karar verdim. Migren falan kalmıyormuş. Çok uzattım affedin. Hepinizi çok seviyorum.
Ayyy canim benim cok uzuldum migren ne zor sey cok gecmis olsun insallah tekrar etmez sen iyi ol da gerisi onemli degil oglusada uzuldum yavrum nasil bunalmistir aglamistir allah yardimcin olsun bol bol dinlen canim ...Ahhh kuzum yaaa sen birini kırabilecek biri değilsin bebeğim senin ne kadar güzel yürekli biri olduğunu bir kere daha anladım. Günlükte hiçbir sorun yok. Bu havalar beni mahvetti rahatsızlanıyorum sık sık. Migrenim var biliyorsun ve bahar havası hiç iyi gelmiyor. Zaten krizlerin geleceği belirtisi vardı bütün hafta az az baş ağrısı çektim. Bugün de öyle bir migren krizi geldi ki hiç sorma hala da düzelemedin de siz merakta kalırsınız diye bir bakayım dedim ki öyle de olmuş. Yazayım dedim. Bugün ne yiyebildim ne içebildim. Her an kusma hissi vardı oğlum da sefil kaldı hiç ilgilenemedim. Artık nasıl kötü olduysam bir ara kendi kendime ağlamaya başladım. Gözlerim falan bulanıklaşmıştı. Aslında sabah ağrı vardı hemen bi ağrı kesici alsaydım bu kadar kötü olmazdım ama evde bir tane bile kalmamış. Komşularda da yok. Bir tek parol içebiliyorum zaten. Eşim de uzaktaydı bir türlü gelemedi. Çıkıp alayım desem hareket ettiğimde midem ağzıma geliyo. Çok zordu bugünsonra akşam 6 gibi komşu teyze var bulmuş buluşturmuş getirdi parol. Allah razı olsun bir anne gibi merak etti beni. Az önce de aradı iyi miyim diye sağolsun. Neyse ilacı içtim yattım biraz da enseme buz koydum şu an bildiğin uyuştum. Eşim de geldi o da getirdi ilaç. Bir tane daha içtim. Geçmedi ama hafifledi şükür. Bu aralar sık sık kriz yaşarım gibime geliyo mazur görün beni. Hacamat yaptırmaya karar verdim. Migren falan kalmıyormuş. Çok uzattım affedin. Hepinizi çok seviyorum.
Uzattim olur mu geçmiş olsun canım baş ağrısı zor beni tutunca hiçbirşey goresim gelmiyor karanlık oda tek başına saatlerce yatiyorum biyandan kıvranıyorum ağrı başlayınca ilerlemesin diye ne bulsam iciyorum sen emzirince işler değişiyor Rabbim ecrini versin inşallah beterinden korusunAhhh kuzum yaaa sen birini kırabilecek biri değilsin bebeğim senin ne kadar güzel yürekli biri olduğunu bir kere daha anladım. Günlükte hiçbir sorun yok. Bu havalar beni mahvetti rahatsızlanıyorum sık sık. Migrenim var biliyorsun ve bahar havası hiç iyi gelmiyor. Zaten krizlerin geleceği belirtisi vardı bütün hafta az az baş ağrısı çektim. Bugün de öyle bir migren krizi geldi ki hiç sorma hala da düzelemedin de siz merakta kalırsınız diye bir bakayım dedim ki öyle de olmuş. Yazayım dedim. Bugün ne yiyebildim ne içebildim. Her an kusma hissi vardı oğlum da sefil kaldı hiç ilgilenemedim. Artık nasıl kötü olduysam bir ara kendi kendime ağlamaya başladım. Gözlerim falan bulanıklaşmıştı. Aslında sabah ağrı vardı hemen bi ağrı kesici alsaydım bu kadar kötü olmazdım ama evde bir tane bile kalmamış. Komşularda da yok. Bir tek parol içebiliyorum zaten. Eşim de uzaktaydı bir türlü gelemedi. Çıkıp alayım desem hareket ettiğimde midem ağzıma geliyo. Çok zordu bugünsonra akşam 6 gibi komşu teyze var bulmuş buluşturmuş getirdi parol. Allah razı olsun bir anne gibi merak etti beni. Az önce de aradı iyi miyim diye sağolsun. Neyse ilacı içtim yattım biraz da enseme buz koydum şu an bildiğin uyuştum. Eşim de geldi o da getirdi ilaç. Bir tane daha içtim. Geçmedi ama hafifledi şükür. Bu aralar sık sık kriz yaşarım gibime geliyo mazur görün beni. Hacamat yaptırmaya karar verdim. Migren falan kalmıyormuş. Çok uzattım affedin. Hepinizi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?